Samsung Galaxy Watch via Vattenfall

Andere onderwerpen rondom telefoon, internet of kabel.
hans78
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 mei 2021 04:38

Samsung Galaxy Watch via Vattenfall

Ongelezen bericht door hans78 »

Heb via Vattenfall een Samsung Galaxy Watch bij het overstappen van energiemaatschappij gekregen. Ik wilde later ipv daarvan een smart tv dat mij ook werd bevestigd dat ik die zou ontvangen. Maar later na 3 maanden stuurden zij toch die samsung op dat heel veel problemen geeft. Want er zat geen Nederlands handleiding bij en de smart watch was ook in een vreemde taal ingesteld. Bovendien kon ik de touchscreen niet fatsoenlijk bedienen omdat die ook niet eens fatsoenlijk reageert op mijn vingers.

Na bijna 1 maand met samsung en vattenfall via facebook werk dat ding nog steeds niet. Via radar heb ik vernomen dat het probleem wel vaker opduikt en dat ik niet de enige bent en dat ik maar een forum moest opzetten. Heb smart watch naar mediamarkt gebracht en daar moest ik nog een app via mijn smart phone installeren. Maar in de playstore is die app niet te vinden. Volgens samsung komt het omdat mijn nokia 1 maar 1 gb ram geheugen heb en dat zou te weinig zijn. Vind het vreemd dat er nergens vermeld stond voordat je een Samsung Galaxy Watch ging aanschaffen. Bij aankoop van een computeronderdeel staat meestal bij wat voor computer aan specificatie moet voldoen om het te kunnen gebruiken.

Heb via een ander oude smart phone de app wel kunnen installeren. maar zag bij het openen van de app alleen maar oordopje voor draadloze speaker en niks over de smart phone. En ik dacht dat je die app nodig zou hebben om de watch en phone met elkaar te verbinden. De Samsung helpdesk via facebook is ook geen goede hulp want die schrijft en verzin alleen dingen omdat zij geen antwoord op het probleem op te lossen.

[Hoofdletters toegevoegd door de mod.]

Dirkie
Berichten: 2420
Lid geworden op: 29 jun 2006 12:15

Re: Samsung Galaxy Watch via Vattenfall

Ongelezen bericht door Dirkie »

Dat zijn wel heel veel vragen en problemen in 1 keer.
Misschien kun je beginnen om de handleiding van de watch de downloaden bij Samsung zelf. Als je daar het type nummer van de watch zoekt kun je de Nederlandse handleiding downloaden. Waarschijnlijk worden veel vragen daarin al beantwoord.
Ook staan daar oplossingen en tips die je misschien verder helpen.
Zelf heb ik ook een smartwatch alleen van een ander merk. Zoeken via Google en Youtube geeft ook een hoop informatie en oplossingen.

Vattenfall Webcare
verified
Berichten: 336
Lid geworden op: 28 mei 2008 10:49

Re: Samsung Galaxy Watch via Vattenfall

Ongelezen bericht door Vattenfall Webcare »

Jeetje, wat een gedoe zeg! Ik kijk graag met je mee wat wij hierin kunnen betekenen. Stuur je hiervoor een privé berichtje met je postcode en huisnummer, je voorletters, achternaam, geboortedatum en de laatste 3 cijfers van je rekeningnummer?

Groet, Ellen
Vattenfall

Plaats reactie