LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] EUROTV

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
paulawester

EUROTV

Ongelezen bericht door paulawester » 15 mar 2004 19:02

Onlangs bij eurotv smoke away gekocht. Helaas hielp het niet en in de folder stond dat je ganrantie kreeg bij geen resultaat je geld terug. De verpakking heb ik aangetekend opgestuurd naar eurotv en regelmatig een email gestuurd met het verzoek het geld over te maken, maar helaas heb ik tot nu toe nog geen enkele reaktie van eurotv gekregen. Zijn er meerdere mensen die hier ervaring mee hebben ?

zonnetje

Re: EUROTV

Ongelezen bericht door zonnetje » 12 apr 2004 21:02

:) Voor mijn zoon bestelde ik begin december 2003 via Internet als kerstkado de 'enige echte Lord of the Rings-ring' zoals aangeraden werd op EURO-TV.
Op deze bestelling kwam geen reactie en na 3 weken heb ik gebeld hoe lang het ging duren. Bestelling was onvindbaar maar ik mocht meteen telefonisch bestellen :? Na weer 2 weken nog steeds niets (er werd ook niets afgeschreven) dus weer de telefoon. Advies: toch nog maar een keer via Internet bestellen, dan moest'ie binnen 2 weken afgeleverd worden.
Na 2 weken werd het bedrag toch eindelijk afgeschreven en na mijn telefonische vraag over de levertijd kwam de mededeling dat hij nu binnen 4 weken!!! zou worden geleverd. :x Niet dus, tot op de dag van vandaag (12 april) en ondanks wekelijkse telefoontjes en toen de telefoon niet meer werkte :twisted: wekelijkse mailtjes (o.a. met het verzoek het geld terug te storten wegens niet geleverde diensten) kregen wij deze week (ruim 4 maanden na de 1e bestelling) als antwoord op een telefonisch onderhoud met het 'hoofdkantoor' te horen dat het probleem zat in de levering van de bijbehorende ketting (die er volgens ons helemaal niet bij hoort). Deze waren eindelijk binnengekomen en daardoor zal de bestelling nu toch binnen 2 weken worden afgeleverd!! :roll: Is er dan toch nog hoop?? misschien delen mensen onze slechte ervaring met deze allereerste aankoop via dit moderne medium. Zeker voor ons is dat het ook meteen de laatste aankoop geweest (als je tenminste nog van een aankoop kan spreken) :oops:

coumans

Re: EUROTV

Ongelezen bericht door coumans » 01 jun 2004 18:46

Ik moest eerst al heel lang wachten voordat Smokeaway geleverd werd (ruim twee maanden nadat het geld van de rekening afgeschreven werd). Inmiddels was ik al op eigen kracht gestopt met roken. Het produkt dus teruggestuurd. Wacht nu al vanaf februari op terugbetaling van het geld. Ik stuur wekelijks e-mailtjes. Kreeg begin april te horen via e-mail dat het geld binnen 20 werkdagen teruggestort zou worden. Helaas inmiddels is het juni en nog steeds heb ik niks mogen terugontvangen. Heb vandaag nog eens gebeld, ben benieuwd of er een reactie van het hoofdkantoor komt. Zijn stelletje oplichters daar!!

:twisted:

yvon w

Re: EUROTV

Ongelezen bericht door yvon w » 08 jun 2004 15:07

Zo is het maar net, het zijn echt oplichters!! Ook ik heb smoke away gekocht, geprobeerd, en na een paar dagen teruggestuurd. Dit was in februari, en na veel telefoontjes en emails heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds mijn geld niet terug. Als je de verschillende onderwerpen aanklikt op dit forum, kom je genoeg klachten tegen over smoke away bij eurotv. Ik zou zeggen: niets!!!!! kopen daar, want je kan naar je geld fluiten, en niemand die er iets aan doet, dus ze kunnen gewoon doorgaan met oplichten. :evil:

Radar
Site Admin
Berichten: 4344
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Re: EUROTV

Ongelezen bericht door Radar » 09 jun 2004 11:31

Er is al een onderwerp over Smoke Away. Gebruik eerst de zoekfunctie om te zien of er al een thread loopt over een bepaald onderwerp. Dit onderwerp wordt nu afgesloten.

Gesloten