Klachtenregen webshop Weids Wonen & Slapen

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
Lottetjoeng
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 dec 2020 15:41

Re: Klachtenregen webshop Weids Wonen & Slapen

Ongelezen bericht door Lottetjoeng »

Ons advies: koop nooit iets bij deze winkel! Zeer slechte service. Wij wilden een (vrij prijzig) donzen dekbed retourneren en onze aanvraag voldeed aan alle retourvoorwaarden (zoals het product was niet gebruikt). Toch weigerde het bedrijf ons het aankoopbedrag terug te storten! Enkel de helft werd gecompenseerd omdat ze vonden dat het dekbed kreukels had en daarom niet door te verkopen was.. Dit is niet mijn probleem zou ik zeggen...je kan zoiets niet in de schoenen van je klant schuiven, zeker niet als je retourzending voldoet aan alle voorwaarden. Schandalig! L. Kruit

NeoDutchio
Berichten: 8726
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Klachtenregen webshop Weids Wonen & Slapen

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

Lottetjoeng schreef:
15 dec 2020 15:44
Ons advies: koop nooit iets bij deze winkel! Zeer slechte service.
Al vele mensen voor u gaven hetzelfde advies, waarom koopt u daar dan toch? Of is het (wederom) het paard achter de wagen spannen. Dus eerst kopen en als het mis gaat pas kijken naar ervaringen? Niet bepaald slim te noemen.

berndv
Berichten: 9056
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Klachtenregen webshop Weids Wonen & Slapen

Ongelezen bericht door berndv »

Lottetjoeng schreef:
15 dec 2020 15:44
Wij wilden een (vrij prijzig) donzen dekbed retourneren en onze aanvraag voldeed aan alle retourvoorwaarden (zoals het product was niet gebruikt). Toch weigerde het bedrijf ons het aankoopbedrag terug te storten! Enkel de helft werd gecompenseerd omdat ze vonden dat het dekbed kreukels had en daarom niet door te verkopen was..
Wat heeft u met het dekbed gedaan in de tijd dat het in uw bezit was? U geeft aan dat het product niet "gebruikt" was, maar als er kreukels in zitten, heeft u het dekbed dan uit de verpakking gehaald? Ze geven in hun voorwaarden het volgende aan:
Voor klamboes, bed- en badtextiel geldt dat deze niet in zijn geheel uit de verpakking mag zijn geweest.

Plaats reactie