Postbezorging sandd

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
renewouters
Berichten: 3305
Lid geworden op: 27 jul 2015 12:20

Re: Postbezorging sandd

Ongelezen bericht door renewouters » 24 dec 2018 22:28

zwam schreef:
23 dec 2018 20:06
Mijn hele kerst project naar de maan, door het niet op tijd bezorgen van 50 dvd`s met een persoonlijke gefilmde kersboodschap met daarop een uur gemonteerde kersclips !
De vele uren in de studio , en de mensen die er aan meegewerkt hebben is dus voor niets geweest, Ga bestuderen of ik Sandd aansprakelijk kan stellen, en een fikse rekening kan sturen voor van de gelede schade !
Post NL is trouwes geen haar beter, want ook verleden jaar kwam mijn project 14 dagen na de kerst aan!
Niets is meer zeker in dit land, wat mankeerde er aan die goeie PTT?, die was in het verleden zo slecht nog niet !
Als je dat zo stellig beweert neem ik aan dat je dat met betrouwbaarheidscijfers kunt onderbouwen. Hoeveel procent van de post werd pak 'm beet 35 jaar geleden de volgende dag bezorgdg? (de huidige cijfers kunnen we zelf opzoeken)

breien
Berichten: 2735
Lid geworden op: 01 nov 2014 12:51

Re: Postbezorging sandd

Ongelezen bericht door breien » 24 dec 2018 22:33

Als de kerstboodschap u zoveel geld en moeite heeft gekost om te maken, dan vind ik het verkeerde zuinigheid om het zo goedkoop te verzenden.

Postbezorging
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 feb 2019 16:53

Re: Postbezorging sandd

Ongelezen bericht door Postbezorging » 15 feb 2019 17:11

Sinds één maand meerdere klachten uit onze flat richting Sandd Post i.z. onveilige postbezorging. de post wordt naar de bezorger gebracht, noemen zich tegenwoordig ZZP'ers, en ligt vervolgens iedere week in de gang van de flat waar iedere bewoner, bezoeker en onbevoegde inloper (Amsterdam Centrum n.b.) bij kan. Dit gaat al een jaar zo. Het gaat om belastingpapieren en andere persoonlijke post. Dit kan niet ! De post moet in huis liggen van een bezorger, niet in de gang bij ingang. Dit is fout van bezorger, chauffeur die het aanlevert en vooral van het bedrijf Sand Post die geld willen verdienen. Ze geven al een maand de fout toe maar ze hebben deze praktijken nog steeds niet beeindigd, op dit adres van betreffende bezorger niet en op vele andere adressen in NL waar bezorgers wonen. Sandd Post zegt dat er nog een tussenaannemer bij aan te pas komt en dat de eigenlijke bezorger al 2 mnd niet meer voor ze werkt. Hoe kan dit allemaal ? Het gaat om veilig omgaan met post die te bezorgen is, daar wordt Sandd Post voor betaald !! Afgezien van het feit dat de post daar onveilig ligt worden ook poststukken weggepakt en slingeren overal rond. En wordt niet uitgebracht vermoedelijk want oude post ligt er vaak dagen in alle hoeken en gaten.

Bob Schurkjens
Berichten: 6719
Lid geworden op: 13 jun 2005 01:41

Re: Postbezorging sandd

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 15 feb 2019 19:22

Foto's van maken en dan met uitleg sturen naar https://www.parool.nl/amsterdam/tip-de- ... ~a4507101/

Dit soort zaken melden bij het bedrijf is doorgaans zinloos. De reguliere bedrijfsvoering leidt tot de situatie die u schetst. Andere oplossingen passen niet binnen hun budget.

Annajo
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 feb 2019 15:18

Re: Postbezorging sandd

Ongelezen bericht door Annajo » 21 feb 2019 10:57

Op 15 jan. 2 boekjes verstuurd als brievenbuspost, 18 jan. nog 1. Naar 3 verschillende adressen, het is nu 5 weken geleden, niemand heeft nog iets ontvangen, even uitgeprobeerd om op 29 jan en 12 febr een gewone brief te sturen naar mijzelf. Zonder resultaat. De post is in de bus gegaan in een supermarkt "de Keet in Duivendrecht", Ik heb al zelf diverse keren gebeld en gemaild met Sandd maar de mails blijven onbeantwoord. Schandalig. De boekjes waren € 12.95 per stuk, ik ga dat proberen terug te vorderen. Wat een ellende . Dit was mijn eerste kennismaking met Sandd. Nooit meer Sandd.

Postbezorging
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 feb 2019 16:53

Re: Postbezorging sandd

Ongelezen bericht door Postbezorging » 03 apr 2019 19:12

De landelijke klachtengroep Sandd Post meldt dat het tijd wordt dat dit bedrijf landelijk de Veiligheid van Postbezorging gaat borgen. Het is bekend dat op meerdere plekken in NL, niet alleen in steden maar ook in kleinere plaatsen de post onveilig bezorgd wordt aan huis van bezorgers. Via Sandd Post zelf of via tussenpartijen die dit voor Sandd Post doen. Sandd Post blijft uiteraard verantwoordelijk. Het is de bedoeling dat Post geleverd bij de Bezorger veilig staat in huis van de betreffende bezorger, achter de voordeur van de woning of in de kelderbox of stalling van de bezorger waartoe Sandd Post zelf volgens eigen zeggen bij afsluiten contract met bezorger een sleutel krijgt van de bezorger om het daar aan te leveren als deze niet thuis is. Als de bezorger dit niet wil en niets van zijn woonprivacy wil opofferen moet de post in ontvangst worden genomen door de bezorger en achter de eigen woningdeur worden opgeslagen. Zie U het gebeuren ? Hier wordt natuurlijk landelijk een loopje meegenomen en staat de post op vele adressen bij de ingang op straat of achter de ingangsdeur in gangen waar alle bewoners, bezoekers en onbevoegde insluipers (grote steden maar ook kleine plaatsen..) bij kunnen of in gemeenschappelijke ruimtes bij fietsenkelders of bergruimten zodat de Post dus Niet Veilig staat. Dit is van meerdere locaties in het land bekend. Sandd Post ontkent meestal maar als U weet hiervan heeft moet U Sandd Post flink blijven aanspreken zodat ze zich gedwongen voelen dit te checken en aan te pakken. Maakt niet uit wie de post aanlevert. Sandd Post zelf of een tussen partij waar ze ook vaak gebruik van maken. Sandd Post blijft namelijk eindverantwoordelijk. Mocht U weet hebben in uw buurt van deze onveilige gang van zaken, breng het in het nieuws, maak foto's en kaart het aan en geef daarbij niet te snel op. Pas dan zal het gaan veranderen. Veilige postbezorgingsprocedures..in een tijd met veel aandacht voor privacy in kader van AVG wetgeving geen onnodige Luxe !! Bedrijven die gebruikmaken van Postbezorging door Sandd Post zoals Belastingdienst en ING bank, notariskantoren etc etc betalen gewoon goed geld voor de bezorging.

Plaats reactie