LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Andere onderwerpen die met vakantie of vrije tijd te maken hebben.
JosA
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 feb 2010 17:20

Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door JosA » 24 feb 2010 21:47

Op 21 okt 09 wordt ik gebeld door Hotel Gold Card organisatie dat ik uitverkoren ben en dat ik gratis overnachtingen krijg in een hotel naar keuze als ik een Hotel Gold Card neem voor euro 139,90. Na ontvangst mocht ik er 7 werkdagen over nadenken en de hele handel terugsturen als ik bij nader inzien er geen gebruik van wilde maken. Het automatische incasso zou dan niet plaatsvinden uiteraard!!!
Bij ontvangst spullen bekeken en weer teruggestuurd naar adres in Maastricht om dat het geheel me niet aanstond.......adres was erg lastig te vinden op de website. Diverse adressen, telefoonnummers, emailadressen enz. Ik heb er maar 1 uitgezocht om de boel op te sturen. Kreeg al een slecht gevoel.......
En ja wel hoor geld werd gewoon afgeboekt en heb ik uiteraard laten storneren bij de bank. Intussen en het is nu 23 feb 2010 heb ik 4x een brief gekregen van een incasso buro met de welluidende naam Direct Incasso die beginnen te schrijven dat ik niet bereikbaar ben per telefoon e.d., beginnen gelijk te dreigen met gerechtelijke actie, deurwaardes, advocaten en ook nog beslag op roerende en onroerende goederen, failllisementsaanvragen e.d. Te gek om los te lopen. Keurig iedere keer gebeld of schriftelijke geantwoord met incassoburo maar wordt niets mee gedaan. Er moet geind worden blijkbaar of opdrachtgever volstrekt malafide is, maakt niet uit.
Er in geslaagd om eindelijk Hotel Gold Card zelf aan de lijn te krijgen op 19/2 want de telefoonnummers op de site werken niet, wordt niet op genomen e.d. Was fout van hen, excuus en zou worden teruggedraaid.......Mooi niet, weer een brief van het Incasso Buro, ik word nog niet niet mijn huis uitgezet.......Wat een onvoorstelbare malafide oplichterij is dat Hotel Gold Card en trouwens ook Incasso buro ...geen goed voor over. Nooit ja zeggen op dit soort idioterie!! Walgelijk gewoon.

Domoortje
Berichten: 27
Lid geworden op: 20 feb 2010 02:43

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door Domoortje » 25 feb 2010 00:40

Snap je helemaal.
In één woord; onmacht.
Laat je niet intimideren door die grootspraak van die bedrijven.
Zolang je niks getekend hebt is het niet rechtsgeldig. Zowel; aangetekend je "contract" opzeggen.

EdoK
Berichten: 154
Lid geworden op: 08 apr 2009 17:04

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door EdoK » 25 feb 2010 00:45

Laat het incassoburo maar inzicht geven in het gerechtelijk dossier dat zij dan aan het opbouwen zijn.

Sowieso moet een incassobureau in een gerechtelijk traject aantonen dat zij de onwil van de onmacht bij de client hebbn gescheiden. Als ik het verhaal zo lees lijkt mij dat het dossier direct de prullenbak in gaat bij een rechter.

valbels
Berichten: 11
Lid geworden op: 22 feb 2010 10:30

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door valbels » 05 mar 2010 19:26

:oops: :evil: :evil: :evil: :evil: Ook ik ben er een keer ingetrapt, slechte hotels die op de gids vermeld staan waar niemand naar toe wil. Ik heb ongevraagd een nieuwe kaart gekregen en 98 € die afgeschreven is/. ik haal de incasso terug. En dan maar afwachten wat er gebeurt !

Valerie uit Waalwijk

joyco
Berichten: 5
Lid geworden op: 05 mar 2010 20:10

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door joyco » 08 mar 2010 15:56

Het is gewoon een nieuwe actie denk ik. Proberen of mensen op deze manier een kaart willen kopen. Of er is een fout gemaakt, kan natuurlijk. Hopelijk wordt alles dan rechtgezet. Ik heb op allerlei sites dit soort klachten de laatste week voorbij zien komen. Al jaren geen klant meer en nu ineens kaart en geld afgeschreven. Dat is toch vreemd, een oude lijst doorverkocht?
Ik dacht even dat het reclame was en had de kaart bijna weggegooid. Nadat ik zag dat er geld was afgeboekt toch maar actie gaan ondernemen. Geen reactie op telefoon of mail gehad. Incasso terug laten storten, van de week nog een keer naar de bank voor klacht en blokkade. Vandaag besloten om nog meer kosten te maken, kaart aangetekend teruggestuurd. Maar welk adres moet je dan gebruiken? Is heel vaag hoor. Heb de boel nu naar Maastricht laten gaan, maar wel een kopie van de brief gemaakt. Mails gestuurd naar allerlei email adressen. Er zit zoveel energie en ergernis in. Ik had mij serieus netjes afgemeld en echt al jaren niets gehoord, gezien of betaald. Ik snap kleine letters heus wel, maar dit, nee dit snap ik niet. Het is geen toeval dat zoveel mensen nu hetzelfde melden.
Sterkte allemaal.
En Hotelgoldcard: een fatsoenlijk bedrijf zorgt dat dit snel uit de wereld is. Succes.

joyco
Berichten: 5
Lid geworden op: 05 mar 2010 20:10

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door joyco » 15 mar 2010 10:19

Tot mijn grote opluchting heb ik vandaag een mail ontvangen van de afdeling verkoop dat er inderdaad een fout in het ledenadministratiesysteem zit. Fout erkend en excuses gekregen! Bovendien worden de kosten van het aantekenen (bij terugsturen) vergoed. Mooi zo. Dankjewel. Dit heet oplossen. Jammer van de ergernis en energie die het gekost heeft, had voorkomen kunnen worden...

Gemmamastenbroek
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 mar 2010 09:23

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door Gemmamastenbroek » 29 mar 2010 18:23

Een week of twee geleden liet mijn moeder post zien wat aan mij was gericht op mijn ouderlijke woning. Er zat een Hotel Goldcard in. Ik dacht dat het reclame was en heb het daar laten liggen. Nu zag ik tot mijn verbazing dat er deze maand €98 was afgeschreven voor deze Goldcard. Ik heb dit vandaag terug laten boeken en zal in de gaten houden wat er gebeurd. Indien nodig laat ik ze blokkeren!

G.M. Mastenbroek

Dpjkleiren
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 apr 2010 16:33

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door Dpjkleiren » 14 apr 2010 16:42

Zojuist ben ik ook opgebeld voor een aanbieding van "goldcard". De beller was erg opdringerig en vertelde mij dat ik een gratis reis binnen europa voor mijn hele gezin had gewonnen! Ik vertrouwde de situatie al niet helemaal, omdat de beller met een buitenlands accent Nederlands sprak. In eerste instantie heb ik naar hem geluisterd tot hij mijn bankrekening nummer vroeg, toen heb ik het gesprek beëindigd. Het is een sluwe manier om mensen €139,90 af te laten schrijven! Ze zijn aan mijn telefoonnummer gekomen door de website "gekozenwinnaar.nl" (weet niet meer precies hoe deze was, maar iets in deze vorm). Achteraf erg naïef van me om te denken dat ik daar eens iets zou winnen! :lol:

Hotel Gold Card -->> Telefoon ophangen!

fonshopman
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 apr 2010 23:53

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door fonshopman » 20 apr 2010 00:07

Mijn dochter is ook gebeld door Hotelgoldcard. Zij zou een prijs hebben gewonnen, en werd vervolgens overvallen met een aantal vragen waarop ze moeilijk anders dan ja op kon antwoorden.
We gaan zeker niet betalen. ze heeft zelf geen geld, dus laat ze maar proberen te plukken van een kale kikker. Ik zal haar wel helpen me teen evt juridische procedure. ik betaal liever heel veel aan een advocaat dan een beetje aan zulke bedriegers. Ik hoop dat Radar hier aandacht aan wil besteden. Ik heb Hotelgoldcard in ieder geval gemeld dat ik het door zou geven. Bij deze dus.

hurselthj
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 apr 2010 13:47

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door hurselthj » 02 mei 2010 20:23

Dit bedrijf achtervolg ons nu al meer dan 4 maanden. Nu dreigen ze met een rechtzaak. De advocaat zou zijn ingeschakeld. Is er al eens iemand door hun voor het gerecht gedaagd?

T Hursel

Tanja1
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 mei 2010 12:27

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door Tanja1 » 07 mei 2010 12:39

Ook ik ben er in getrapt, aaaahhhh! 139,90 euro's zijn 4 mei afgeschreven en de ABN kan het niet restitueren. De dame van de ABN vertelde me wel dat dit niet de eerste keer was dat ze dit verhaal hoorde en wenste me veel sterkte toe. Zo bekend is het dus al. Ik heb zojuist geprobeerd het "rechtstreekse nummer" te bellen: 085-2016682, maar geen gehoor natuurlijk. Dat wordt dus een tripje politiebureau ipv een leuke vakantie. Ik zou graag willen horen van degenen die wel met succes hun geld terug hebben gekregen, welk adres/telefonnummer ze hebben gebruikt! En eventueel hoe ze het geld hebben terug weten te krijgen van de bank!
Ik ga toch maar eens aan het belmenietregister denken...
Tanja

ronald spier
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 jun 2010 16:35

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door ronald spier » 02 jun 2010 16:45

hotel goldcard is egt opligterij ik heb ze een mail gestuurd dat ik GEEN gebruik van ze wilde maken en vervolgends sture ze die kaart naar me toe en hale ze me geld van me rekening 1oplichterij die lui

brietje48
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 jul 2010 12:25

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door brietje48 » 08 jul 2010 12:49

ja ik ben ook gedupeert,verleden jaar hebben ze me toch zover gekregen om zo kaart te nemen,na lang aandringen(opdringen dus)we zijn naar kroatie gegaan en zouden dan maar gebruik maken van de hotels,bij het hotel aangekomen,blijkt dus dat hele hotel failliet te zijn en stond leeg,ik voelde me al genaaid,terug weg in duitsland ook weer geprobeerd en die receptioniste wist hier biets van ,dus geen hotelcold,dus weer genaaid,terug in mijn woonplaats ,naar het hotel was ook aangesloten stond in het boek,die zeiden dat ze al een paar jaar bezig ben geweest om hun duidelijk te maken geen gebruik te maken van hun diensten,ook heel veel ellende,ik heb vervolgens een brief gestuurd,met het retour zenden van de kaarten,en vriendelijk verzocht geen intresse meer te hebben in hun diensten,omdat ik me beduveld vondt,verder nooit meer wat gehoord,helaas geen bewijzen van deze brief,maar goed nu 5 weken geleden wordt er weer 149 euro van mijn rekening gehaald,gelijk ing gebeld en die hebben dat geblokkerd,en mij dat geld terug gestort,en zoeken het uit hoe het zit,en als hun verhaal klopt dan halen ze het bedrag weer terug,en nu heb ik weer een brief en dat ze nu een incasso bedrif ingehuurd hebben met 30 euro extra,dus 179 euro,en als ik dat niet betaal dan gaan ze het vorderen,ik hub gebeld tell seel-amersfoort,en die zeiden dan ze geen officiele afmelding gehad hebben en dat ik gewoon moet betalen en anders!!!!!,ze hebben het wel stop gezet,zodat ik het vervolgens geen last meer heb,maar wat moet ik doen ik wil niet hun zin geven,ik heb al hele grote financiele problemen en kan dit ook niet betalen,ga vanmiddag aangifte doen bij de politie en kijken wat die zeggen,wat een vuile vieze oplichters ,ik hoop ook dat hier snel wat aan gedaan wordt want dit kan niet zo
vriendelijke groet hopeloze brigitte

Jérémy Dellière
Berichten: 50
Lid geworden op: 05 jul 2010 00:34
Locatie: Unsere liebe Frau im Walde-Sankt Felix

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door Jérémy Dellière » 08 jul 2010 12:55

brietje48 schreef:we zijn naar kroatie gegaan en zouden dan gebruik maken van de hotels
ik heb al hele grote financiele problemen en kan dit ook niet betalen
Zo....U heeft dus financiele problemen maar U gaat wel naar Kroatie en U gaat niet goedkoop naar de camping, nee, U kiest ervoor om hotels te boeken...

Jaja

Greet Sprong
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jul 2010 17:16

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door Greet Sprong » 09 jul 2010 20:15

WIJ HEBBEN HEM OOK GEHAD HET IS OOK PURE OPLICHTERIJK . ZE MOGEN J E NIET ZOMAAR BELLEN VUILE VIES PEUKEN ZIJN HET . WE WILDEN HEM EERDER :mrgreen: ]OPZEGGEN MAAR MOOI DAT ZE GELD VAN ONZE REKENIG AFHAALDEN !!!!

brietje48
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 jul 2010 12:25

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door brietje48 » 23 jul 2010 14:01

ik ben nu helemaal hels,krijg weer een brief van de incasso,de politie doe hier niets aan,nu weer een brief van direct incasso i.ov sell it te amersfoort ook incasso het bedrag is ni inmiddels 235,38 euro wat een vuile smeerlappen,maar wat moet ik doen? als ik dit betaal dan krijgen die boeven wel hun zin en worden rijk over een andersmans rug,ik werk mij kapot om mijn hoofd boven te houden,ik ben ten einde raad,wie heeft er ook al een paar incasso,s gehad?
groetjes

biancaaa99
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 jul 2010 11:29

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door biancaaa99 » 28 jul 2010 11:32

Hallo mede gedupeerde
Ik word ook in de maling genomen door Bedrijf B. st derdengelden/hotel gold card
Ik werd in april gebeld door een mevrouw die mij kon feliciteren dat ik een 7 daagse reis binnen europa had gewonnen,hierbij mocht ze me een hotel gold card van 139.95 aanbieden hiermee kon ik met het hele gezin weekendjes weg enz enz.
Nu krijg ik steeds dreigbrieven van direct incasso de laatste brief heb ik vandaag gekregen aankondiging gerechtelijke procedure wat zou betekennen dat er beslag op loon of goederen gelegd zou worden,
De 7 daagse reis heb ik nooit gekregen wat de goldcard betreft(niet helemaal handig) of ik heb hem nooit gekregen of meteen teruggestuurd(ik had 7 dagen bedenktyd)
Ik ben erg geschrokken van de laatste brief! Ik kan me namelijk echt geen rechtzaak veroorloven en de 197,- inmiddels wil ik zeker niet betalen!!
Ik ben van plan aangifte te doen bij de politie en hiermee naar juridish loket te gaan.
vandaaf meerdere malen gesproken met de mensen van Direct incasso die eigenlijk vrijwel nergens op in willen gaan behalve dat ik moet betalen dat anders een deurwaarder het over zou nemen?!
als ik op google hotel gold card of st [Cens.:] Bedrijf B. derdengelden intyp krijg ik aleen maar oplichtings site's te zien.wat moet ik nu??
HEEEEELLPP !!! AUB

Helena99
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 jul 2010 19:39

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door Helena99 » 29 jul 2010 19:48

Jérémy Dellière schreef:
brietje48 schreef:we zijn naar kroatie gegaan en zouden dan gebruik maken van de hotels
ik heb al hele grote financiele problemen en kan dit ook niet betalen
Zo....U heeft dus financiele problemen maar U gaat wel naar Kroatie en U gaat niet goedkoop naar de camping, nee, U kiest ervoor om hotels te boeken...
Jaja
Het lijkt me niet dat Brietje48 op een misprijzend oordeel over haar handelen zit te wachten. Wat zij doet is haar zaak daar heeft een ander niets mee te maken.

Gijs63
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 aug 2010 14:15

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door Gijs63 » 28 aug 2010 14:40

Geachte Heer van de Meulen of Mevr.Sacha de goede,

Ik heb u op 19 AUGUSTUS JL. OM 13:17 gemaild en daarin mijn OPZEGGING van u oplichters organisatie gemeld !!!!!

Waarschijnlijk denkt u zo slim/achterbaks te zijn om mij niet de kans te geven binnen de 7 dagen , het door u opgegeven
opzegtermijn, op te zeggen door mij 10 dagen later na het vervelende telefoontje alsnog de Goldcard toe zenden !!!

BIJ DEZE MELD IK U NOG MAAR EENS HEEL DUIDELIJK DAT IK NIETS VAN WAT VOOR EEN PRODUKTEN DAN OOK VAN U
WIL ONTVANGEN LAAT STAAN ER GEBRUIK VAN WIL MAKEN !!!!!!

DAARNAAST WIJS IK U ER VOOR DE ZOVEELSTE KEER OP DAT IK U OOK VERBIED OM DE €139,90 VAN MIJN REKENING TE INCASSEREN !!

iK GA VANDAAG EEN MUTATIE OP LATEN MAKEN BIJ HET POLITIE BUREAU , ALS ER TOCH GELD VAN MIJN REKENING WORD AFGESCHREVEN OF IK EEN AANMANIG KRIJG ZAL DEZE OVERGAAN IN EEN AANGIFTE !!!!

From:
To: [email protected]
Subject: FW: Afzeggen(opzeggen) hotelcoldcard
Date: Thu, 19 Aug 2010 13:17:55 +0200

Geachte Heer B van de Meulen of plaatsvervanger ,

Bij deze mail ik u dit bericht door en meld ik u dat ik bij deze op 18-08-2010 het produkt hotel goldcard opzeg !!!!!
Ik heb op diverse email adressen van uw bedrijf hier melding van gemaakt !!!!! Maar nog geen reactie gekregen ?

Ik maak u erop attent dat er vanaf 18-08-2010 ook geen bedrag van €139,90 euro van mijn rekening zal worden afgeschreven !!!!!!

Ik hoop dat ik u bij deze voldoende heb geinformeerd .

groeten,

......


--------------------------------------------------------------------------------
From:
To: [email protected]
Subject: FW: Afzeggen(opzeggen) hotelcoldcard
Date: Thu, 19 Aug 2010 10:38:02 +0200

Geachte Heer/Mevrouw,

Bij deze nogmaals de opzegging van het door u aan mij aangeboden produkt Hotel goldcard !!!!!!
Ik heb u hiervoor 2 x een email verzonden maar hier geen antwoord of reactie op gekregen !!!!
Ook heb ik u zojuist op 18 augustus om 10:15 geprobeerd te bereiken via het door u opgegeven tel.nr 0900-7770001.
Hier word ik steeds in de wacht gezet met de melding van er is nog 1 wachtende voor u , vervolgens weer een melding van
het is druk we proberen u zo snel mogelijk te helpen !!!
Na dit alles te hebben geprobeerd stuur ik u dus deze mail met de mededeling dat ik binnen 7 dagen ,het door u opgegeven termijn om op te zeggen,
dus opzeg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mocht ik alsnog van u het pakket , of wat dan ook ontvangen dan gaat deze ongeopend retour !!!!!!!!

Hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd zodat u mij nu afmeld voor het door u aangeboden produkt !!!!
Ik verwacht van u dan ook geen eenmalige afschrijving of aanmaning !!!!!!!!

Vriendelijke groeten,

.........

Ps. Hoop spoedig,zeker binnen het door u opgegeven opzegtermijn van 7 dagen een email of teloontje !! ( En dit heeft u ,want u kon me ook 2 maal eerder bereiken ) !!!!--------------------------------------------------------------------------------
From:
To: [email protected]
Subject: FW: Afzeggen hotelcoldcard
Date: Wed, 18 Aug 2010 11:10:25 +0200

Geachte Heer/Mevrouw ,

Nogmaals de afzegging omternt u produkt Hotelgoldcard !!!!!
Zie verdere info onderaan .

.........................

P.s Om problemen te voorkomen heb ik u op beide emailadressen gemaild !!!!!!!
Hoop u zo voldoende te hebben geinformeerd alvorens ik allerlei romslomp krijg omtrent het afschrijven van het bedrag van €139,90 euro.--------------------------------------------------------------------------------
From:
To: [email protected]
Subject: Afzeggen hotelcoldcard
Date: Wed, 18 Aug 2010 11:03:31 +0200

Geachte Heer/Mevrouw,

Ik ben zojuist door 1 van u medewerkers gebeld over de aanbieding van de hotelgoldcard !!
Ik heb me zojuist er even in verdiept en het een en ander nagekeken op de sites van Tros Radar en Kassa van de Vara.

Daar heb ik zoveel negatieve informatie gezien omtrent het produkt Goldcard dat ik u bij deze meld dat ik geen interesse heb in het produkt goldcard !!!!
Ook geef ik u geen toestemming om het eerder overeen gekomen bedrag van €139,90euro van mijn bankrekening af te schrijven !!!!
U hoeft mij dit pakket dus niet toe te zenden , doet u dit wel dan krijgt u het pakket ongeopend retour !!!!!

Ik heb u via deze mail voldoende geinformeerd en hoop ook verder geen verdere info over hotelcard te willen ontvangen !!!

Daarnaast heb ik de Ing opdracht gegeven mocht u het geld al wel hebben geincaseerd dit direkt terug te vorderen !!!!!

Groeten ,

.............

DIT IS WAT IK TOT NU TOE HEB ONDERNOMEN,IK BEN VOORNEMENS OM EEN OPROEP TE PLAATSEN AAN MEDEGEDUPEERDEN,OM SAMEN DEZE OPLICHTERS AAN TE PAKKEN OM ZO TE VOORKOMEN DAT ER MEERDERE MENSEN HET SLACHTOFFER WORDEN DAN DEZE OPLICHTERS !!!!!!!!

wolferl
Berichten: 157
Lid geworden op: 29 jul 2005 11:51

Re: Hotel Gold Card - oplichterij van het zuiverste water!!

Ongelezen bericht door wolferl » 05 okt 2010 18:13

Ik ben net gebeld door die Goldcard ****.

Ja ik wist gelijk al dat het oplichters waren.

Eerst vertelde hij me dat ik een auto had gewonnen. Maar ik zei dat ik niet op dat adres woon. Toen wees hij me op het feit dat ik alsnog een troostprijs kreeg. Namelijk de hotel gold card.

Ik liet hem een paar minuten door ratelen, maar na enig tijd was ik het zat en kapte ik hem af. Ben blij dat ik mezelf behoed heb voor nog een financiele catastrofe.

Gesloten