LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Hotelgroup slaat weer toe

Andere onderwerpen die met vakantie of vrije tijd te maken hebben.
Nbazzi
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 dec 2012 16:14

Hotelgroup slaat weer toe

Ongelezen bericht door Nbazzi »

Wij zijn de volgende die ze willen pakken. Mijn moeder heeft ze aan de telefoon verteld dat ze geen interesse heeft omdat ze nooit op vakantie gaat en ook krap bij kas zit als alleenstaande moeder. Toch ontvangen wij nu de HotelGroup pas met de aanmaning van ruim 350 + het nieuwe abonnementsjaar van 153 euro. Heeft iemand inmiddels al een oplossing gevonden?

inekevanvliet
Berichten: 295
Lid geworden op: 14 sep 2008 23:29

Re: Hotelgroup slaat weer toe

Ongelezen bericht door inekevanvliet »

terug sturen briefje er bij
geen ja gezegd en laat hun maar bewijzen dat het zo is

pas net ontvangen met een aanmaning er al bij?
hier klopt iets helemaal niet

Auti-Mama
Berichten: 674
Lid geworden op: 26 jan 2011 07:45

Re: Hotelgroup slaat weer toe

Ongelezen bericht door Auti-Mama »

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2112 ... oet__.html

DEN HAAG -
De Consumentenautoriteit heeft een boete van 105.000 euro opgelegd aan telemarketeer Hotel Group, zo meldde de toezichthouder dinsdag. Het bedrijf wordt bestraft voor de onjuiste wijze waarop het kortingskaarten aan de man probeerde te brengen.

Consumenten werden telefonisch benaderd met de mededeling dat zij een gratis reis kregen aangeboden. Vervolgens bleken zij echter een abonnement op een hotelkortingskaart (het HotelGroup Passport) te hebben ontvangen. Volgens de Consumentenautoriteit ging Hotel Group zo niet alleen misleidend te werk, maar werden ook de vormvereisten die horen bij de verkoop van een 'vakantieproduct van lange duur' overtreden. „Voor het afsluiten van het abonnement was bijvoorbeeld een handtekening vereist”, zegt een woordvoerster.
Omdat de gemaakte overeenkomsten hiermee nietig zijn verklaard, kunnen gedupeerden hun kosten bij Hotel Group terugvorderen.

Gesloten