Tickets voor playoffs blijken niet geldig

Andere onderwerpen die met vakantie of vrije tijd te maken hebben.
jolanda.landa
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 mei 2019 14:13

Tickets voor playoffs blijken niet geldig

Ongelezen bericht door jolanda.landa » 06 mei 2019 11:08

Beste Radar,

Ik heb op 29 april voetbal kaarten besteld voor de play offs. Netjes betaald en de tickets in mijn e-mail ontvangen.
Echter een aantal dagen later kreeg ik een mail dat mijn tickets ongeldig zijn gemaakt. Het was een test. Er stond helemaal geen test.
Ik kon ze gewoon kopen en zelfs betalen en kreeg ze toegestuurd. Kan dit zomaar. Als ik na de supermarkt ga en haal een brood en betaal netjes aan de kassa en bij de uitgang staat de manager die kan toch ook niet zomaar zeggen hier dat brood die had niet mogen verkocht worden want die is besteld.
onderstaande mail kreeg ik, heb een reactie erop gegeven en geven zich niet thuis. mogen zij nu mijn kaarten afpakken geld is ook nog niet terug gestort.

Beste supporter,

Op 29 april jl. heeft de wedstrijd voor de ½ finale van de Play-Offs in de testfase enige tijd per abuis online gestaan. Jij hebt in deze fase een of meerdere tickets voor deze wedstrijd gekocht. Aangezien het hier ging om de testfase, zijn de kaarten die je gekocht hebt, niet geldig. Het bedrag dat je betaald hebt, storten wij terug en zal binnen enkele dagen op jouw rekening worden bijgeschreven.

Dit betekent dus dat je momenteel geen geldige kaarten hebt voor de ½ finale van de Play-Offs. De officiële verkoop voor deze wedstrijd begint maandag 6 mei a.s. Houd hiervoor onze clubkanalen in de gaten; hier wordt ook vermeld hoe je jouw eigen stoel kunt terugkopen.

Wij gaan er vanuit je met deze mail voldoende te hebben geïnformeerd en bieden onze excuses aan voor het ontstane ongemak.

rvjapio
Berichten: 549
Lid geworden op: 17 apr 2017 18:47

Re: Tickets voor playoffs blijken niet geldig

Ongelezen bericht door rvjapio » 06 mei 2019 15:31

Ik zou nog even wachten op dat terugstorten. En vanaf vandaag kunt u nieuwe bestellen, dus dan zullen ze wel weer online zijn lijkt me - na al die vrije dagen.

berndv
Berichten: 6968
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Tickets voor playoffs blijken niet geldig

Ongelezen bericht door berndv » 06 mei 2019 16:34

jolanda.landa schreef:
06 mei 2019 11:08
kreeg ik een mail dat mijn tickets ongeldig zijn gemaakt
ik lees niet dat ze ongeldig zijn gemaakt, ik lees dat ze nooit geldig zijn geweest.

Tja, wel slecht dat ze de test online hadden staan en l*llig voor u dat u net op dat moment online was. Ik vrees dat er niets anders op zit dan nieuwe kaarten bestellen. Zit er overigens ook nog prijsverschil in tussen het bedrag dat de tickets kostten tijdens de test en de prijs die de tickets nu hebben?

Kees2850
Berichten: 597
Lid geworden op: 19 dec 2018 05:41

Re: Tickets voor playoffs blijken niet geldig

Ongelezen bericht door Kees2850 » 06 mei 2019 17:45

De speeldata zijn ook veranderd dus let daar op als u tickets gaat bestellen

Plaats reactie