LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Ticketveiling - Thermen Bussloo

Andere onderwerpen die met vakantie of vrije tijd te maken hebben.
geha1234
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 feb 2017 10:09

Ticketveiling - Thermen Bussloo

Ongelezen bericht door geha1234 »

Samen met mijn vriendin zin om aanstaande zondag naar de sauna te gaan dus kijken we even op de website van Thermen Bussloo naar de beschikbaarheid. Hieruit bleek dat we konden reserveren op zondag om 10.00 voor 2 personen en dit was ook de bedoeling.

Daarna op de site van ticketveiling de veiling gewonnen van een entreeticket voor twee personen toegang tot de sauna, deze direct betaald en even later
de vouchers al via de mail ontvangen. Bij de veiling had ik al gekeken wat er vermeld stond voor wat betreft de datum dat wij naar de sauna zouden gaan, en er wordt vermeld "op basis van beschikbaarheid" en deze had ik gecontroleerd dus we dachten dat zit wel goed.

Niet dus, via een speciale site moesten we reserveren en hier bleek dat we met onze tickets niet aanstaande zondag s'morgens naar binnen mochten!
Ik nog eens geprobeerd via de normale site van Thermen Bussloo en daar was het geen probleem, nog steeds kon ik via het normale tarief gewoon zondag om 10.00 uur naar binnen.
Zelf vond ik dit heel vreemd, want dan is het toch niet op basis van beschikbaarheid?
Daarop heb ik eerst gebeld met Thermen Bussloo zelf en inderdaad werd ons meegedeeld dat er wel plaats was maar dat wij met onze toegangskaarten van ticketveiling niet naar binnen mochten, volgens de medewerkster werd er een systeem gehanteerd dat er niet meer dan een bepaald aantal van deze tickets op één dag naar binnen mogen.

Daarna heb ik met ticketveiling gebeld, het bovenstaande heb ik doorgegeven aan hun en ik heb gevraagd om mijn geld dan maar terug te geven aangezien ik de informatie erg misleidend vind.
Er staat duidelijk vermeld dat het op basis van beschikbaarheid gaat en hier wordt niet vermeld dat er maar een beperkt aantal "voordelige" kaarten geaccepteerd worden.
De medewerker van ticketveiling moest het even navragen maar het antwoord kwam al snel, ik kon op sauna entreekaarten geen gebruik maken van mijn herroepingsrecht en ticketveiling zelf vond dat de term "op basis van beschikbaarheid" wel klopte, thermen bussloo mocht zelf aangeven of het wel of niet kon.

Mijn vraag is dus kan dit zomaar, als men aangeeft bij het aanschaffen van de toegangskaarten "op basis van beschikbaarheid" en er dan zowel op de site als telefonisch wel gereserveerd kan worden maar met onze kaarten van ticketveiling mogen we dan niet naar binnen?

taxikemperman
Berichten: 540
Lid geworden op: 08 jun 2005 16:51

Re: Ticketveiling - Thermen Bussloo

Ongelezen bericht door taxikemperman »

Ik geef u volkomen gelijk.
Er staat nergens bij ticketveiling.nl dat u via een aparte website moet boeken. U kunt ook van te voren niet checken of u op een bepaalde dag gebruik kunt maken.

Echter gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee hele verschillende dingen.

Miepje1
Berichten: 1717
Lid geworden op: 22 feb 2005 15:12

Re: Ticketveiling - Thermen Bussloo

Ongelezen bericht door Miepje1 »

Dit is al enkele jaren aan de gang, sinds half Nederland met een goedkoop kaartje naar de sauna (of hotel o.e.d.) wil. Ze moeten wel want als de capaciteit van een sauna 250 personen is, maar er storten zich op een mooie ochtend 300 mensen met een goedkoop kaartje naar binnen, hebben ze een probleem. Het wordt er ook niet gezelliger op als het zo druk is.
Ik ga altijd naar dezelfde sauna maar zelden of nooit met een goedkoop kaartje. Ik koop gewoon een badenkaart. Ben je iets duurder uit maar je kan komen wanneer je wilt.

taxikemperman
Berichten: 540
Lid geworden op: 08 jun 2005 16:51

Re: Ticketveiling - Thermen Bussloo

Ongelezen bericht door taxikemperman »

Daar gaat de discussie niet over.
U mag een complete VIP behandeling nemen tegen de normale kosten.
Waar het hierom gaat, is dat er goedkope tickets worden aangeboden en dat er geen speciale pagina vóór de aanschaf van de tickets beschikbaar is om te kijken of er plaats is.
Als je dus op de reguliere pagina kijkt en er is nog genoeg plek, dan ga je er vanuit dat je die dag kunt gaan en koop je vervolgens de tickets.

Persoonlijk koop ik regelmatig vouchers om uit eten te gaan bij Groupon en ik weet dat ik dan van te voren via een speciale pagina moet reserveren.
Deze pagina kan ik ook bekijken zonder kaartjes te kopen. Ik weet dus van te voren of ik mijn vouchers op een bepaalde dag en op een bepaalde tijd kan besteden

Dat is hier dus niet het geval en is dus niet netjes

Gesloten