LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Stichting Amazone kinderen heeft geen CBF keurmerk

Op deze plek kunnen forumgebruikers petities en goede doelen onder de aandacht brengen, mits deze te maken hebben met consumentenkwesties.
nuchter
Berichten: 4
Lid geworden op: 11 jan 2006 23:18

Stichting Amazone kinderen heeft geen CBF keurmerk

Ongelezen bericht door nuchter » 09 dec 2015 00:31

De Stichting Amazonekinderen is weer op pad met bedelbrieven. Maar deze stichting is niet erkend door het Centraal Bureau Fondsenwerving. Vandaag een doosje, zgn met spoedeisende documenten ontvangen. Inhoud was een bedelbrief en wat kerstkaarten, stickers en een ballpoint. Deze stichting is al jaren bezig, net als "Zuster MANUELA" die wel bedelbrieven stuurt, maar niet wil zeggen waar de miljoenen blijven. CONTROLEER ALTIJD OF HET CBF KEURMERK aanwezig is en ga niet op hun bedelen in wanneer dat keurmerk ontbreekt. Dan zijn het veelal oplichters waar de politie alleen achteraan gaat wanneer er maar genoeg aangiftes worden gedaan.
Laatst gewijzigd door Radar op 09 dec 2015 09:53, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Titel aangepast vanwege ongefundeerde bewering

prem
Berichten: 1990
Lid geworden op: 12 feb 2007 14:49

Re: Stichting Amazone kinderen heeft geen CBF keurmerk

Ongelezen bericht door prem » 09 dec 2015 09:21

nuchter schreef:De Stichting Amazonekinderen is weer op pad met bedelbrieven. Maar deze stichting is niet erkend door het Centraal Bureau Fondsenwerving. Vandaag een doosje, zgn met spoedeisende documenten ontvangen. Inhoud was een bedelbrief en wat kerstkaarten, stickers en een ballpoint. Deze stichting is al jaren bezig, net als "Zuster MANUELA" die wel bedelbrieven stuurt, maar niet wil zeggen waar de miljoenen blijven. CONTROLEER ALTIJD OF HET CBF KEURMERK aanwezig is en ga niet op hun bedelen in wanneer dat keurmerk ontbreekt. Dan zijn het veelal oplichters waar de politie alleen achteraan gaat wanneer er maar genoeg aangiftes worden gedaan.
Ze publiceren zelfs een jaarrekening op de website: http://www.amazonekinderen.nl/files/pdf ... n-2014.pdf

Die zogenaamde keurmerken zeggen ook niet alles.
Laatst gewijzigd door Radar op 09 dec 2015 09:54, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Meta-discussie verwijderd

Gesloten