Paasvuren

Op deze plek kunnen forumgebruikers petities en goede doelen onder de aandacht brengen, mits deze te maken hebben met consumentenkwesties.
Komkommertijd
Berichten: 5930
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Nederbelg!

Re: Paasvuren

Ongelezen bericht door Komkommertijd »

Ja, dat overspel geloof ik wel van Revoked.....

Ik las dat "De Zoon van..". liep over het water, dat is daar in Israël een echt wonder, maar de meeste van ons denken dat ze kunnen schaatsen en zakken wel eens door het ijs!

En als Moneyman een deuk in pakje boter wil slaan, eerst even uurtje uit de koelkast, en elk klein kind kan dat voor jou doen!

Maar om op het Topic terug te komen;
Rook overlast, de BBQ is enkele uren tegen de avond vaak dat je hele huis stinkt omdat je de deur met dit weer te laat
dicht hebt gedaan!
Maar Paas vuren branden zo lang en bij windstil weer bleef rook dagen hangen!
Net als houtkachels...

Dus Paasvuur, Houtkachels en BBQ op een hoop gooien en onnodige rook overlast strafbaar stellen lijkt me een goede om een landelijke wet voor te maken!
Nu de Europesche Verkiezingen er weer aankomen kunnen we hier voorstellen bedenken en over enkele weken politici hier over benaderen.... ze moeten toch het land in en bij een landelijke aanval van vele Forum leden of TV steun eventueel... dan moeten ze wel iets doen, en een goed uitgewerkt plan kan binnen half jaartje door 2e en 1e kamer!

De Horeca is al rookvrij gemaakt, nu dit nog... en omdat we last hadden van Duitse vuren... kunnen ze gelijk na invoeren NL wet ook in Brussel als voorbeeld vragen aan alle 27 overgebleven niet Brexit landen!

Moneyman
Berichten: 19650
Lid geworden op: 18 feb 2015 11:36

Re: Paasvuren

Ongelezen bericht door Moneyman »

Revoked schreef:
26 apr 2019 00:19
Ach jee, is het weer zover? Mensen die niet om kunnen gaan met de mening van een ander? Elke religie is gestoeld op leugens, maar dat mag je niet zeggen omdat de tere zieltjes dat niet aankunnen? Maar ondertussen geloven dat de Kruistochten prachtig waren? Uitbreiding in Afrika, geweldig toch, slavernij? Toppie hoor. Lekker blijven geloven dat je zus de enige blanke was , geboren in het MiddenOosten, met een moeder die was vreemdgegaan en haar man opzadelde met een zeer geloofwaardige smoes.
Raar.
Ik zou mezelf wéér kunnen herhalen, maar wat vooral opvalt is dat je vanuit een volledig verwrongen perspectief reageert.
Je argumentatieniveau is in ieder geval bedroevend.

moederslink
Berichten: 9238
Lid geworden op: 11 jul 2014 21:30

Re: Paasvuren

Ongelezen bericht door moederslink »

Spreken is zilver, zwijgen is soms goud.....
soms is het beter om even te zwijgen ...en je te realiseren dat hard uitgesproken woorden soms beter niet gezegd hadden moeten worden.
Uit fatsoen of uit respect voor anders denkenden.
Het geloof is een onderwerp waar men lijnrecht tegenover elkaar kan komen te staan en waar men dan ook niet/ nooit uit komt.
Dan is dat zo en kun je er verder het zwijgen toe doen...

Het heeft dus ook niets meer te maken met het onderwerp Paasvuren en misschien kunnen de mods dit hoofdstuk afsluiten en het topic sluiten?

Plaats reactie