LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ...

Hier kan je jouw vragen over het Testpanel kwijt.
MikeGrau
Berichten: 5
Lid geworden op: 11 apr 2010 16:35

...

Ongelezen bericht door MikeGrau »

............
Laatst gewijzigd door MikeGrau op 06 jun 2010 17:24, 1 keer totaal gewijzigd.

witte angora
Berichten: 30768
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: ...

Ongelezen bericht door witte angora »

Na meerdere gesprekken met hun en urgentie te hebben aangevraagd E 45,- zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze ons niet kunnen helpen.
Dit vind je wel in meer plaatsen, kom je aan de balie, 'natuurlijk meneer, u kunt urgentie aanvragen, u kunt het altijd proberen' en als je eenmaal betaalt hebt blijkt dat je geen enkele kans maakt op urgentie. De stedendriehoek (Apeldoorn-Deventer-Zutphen) precies hetzelfde. Daar is Centrada niet uniek in, helaas. :wink:

Verder: je hebt je vraag in twee topics gezet, dat je wanhopig begint te worden is begrijpelijk, maar volgens de regels is het toch echt de bedoeling dat je je bijdrage slechts één keer post. :wink:

Probeer niet te emotioneel te worden, je hebt nog drie maanden, als je heel erg je best doet heb je kans dat het best wel gaat lukken. Normaal kun je, als je nog geen 23 bent, een woning huren met een huurprijs tot ongeveer 350 euro, vanwege de huurtoeslag, maar nu de kinderen er zijn is het een heel ander verhaal, en kun je dezelfde woningen huren als mensen boven de 23 jaar, en evengoed nog huurtoeslag krijgen.

Gesloten