Centraal beheer schadeverzekering

Hier kan je jouw vragen over het Testpanel kwijt.
lennekemb
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 apr 2017 08:08

Centraal beheer schadeverzekering

Ongelezen bericht door lennekemb »

Centraal beheer Achmea waar ik verzekerd ben is niet zorgvuldig omgegaan met een letselschadeclaim tegen mij. Ze hebben een deal met de tegenpartij gesloten en geven mij geen uitleg. Ze zeggen alleen dat ze geen reden van twijfel hebben omdat ze uitgaan van de vertrouwensrelatie met de andere verzekeringsmaatschappij.
ik wil dat de letselschadeclaim wordt afgewezen. Er stond niks op het Schadeformulier na de aanrijding en naderhand heeft tegenpartij zwart op wit gezet dat er alleen bumberschade was. de tegenpartij maakt misbruik van de situatie.

hebra98
Berichten: 1433
Lid geworden op: 09 nov 2012 15:33

Re: Centraal beheer schadeverzekering

Ongelezen bericht door hebra98 »

Heeft u een rechtsbijstand verzekering?
Dan zou ik daar even contact mee opnemen.

Jefdus
Berichten: 914
Lid geworden op: 08 sep 2011 12:00

Re: Centraal beheer schadeverzekering

Ongelezen bericht door Jefdus »

Maar als uw verzekeraar een deal sluit, dan heeft dat toch geen negatieve gevolgen voor u? De verzekeraar betaalt toch, niet u? Waarom wilt u dan dat de claim wordt afgewezen?

Frantic2
Berichten: 1532
Lid geworden op: 13 mar 2012 19:50

Re: Centraal beheer schadeverzekering

Ongelezen bericht door Frantic2 »

ik snap uw frustratie. Maar ik heb dan ook jarenlang op een letselschade afdeling gewerkt en ben blij dat ik weg ben, echt.

Laat het los, dat is het enige wat u als goede raad wil meegeven.

Er zijn nu eenmaal mensen die uit alles een slaatje slaan en dan is een maatschappij maar wat blij met een deal! Alleen al de kosten van een"belangenbehartiger", medische specialisten, arbeidsdeskundigen, UWV, zorgverzekeringen... 10 duizenden euro's!

Daarom kopen ze af. En gelijk hebben ze! Voor u een goede les, niet iedereen speelt het spel volgens de regels. En wie weet heeft hij echt ergens last van gekregen, eventueel tussen de oren maar dan nog. Dat kan ook gewoon pijn doen.

Plaats reactie