LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Gesloten
Mirna

Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Mirna »

Ik heb eind november 2004 een internetverbinding via speedlinq aangevraagd. Uiteindelijk kon ik pas vanaf 1 maart 2005 internetten. Ik heb voor minimaal 40 euro naar de helpdesk gebeld, voordat ik eindelijk het modempakket ontving, waar ik overigens nog 15 euro aan 'her-opzendingskosten' voor moest bij-betalen. Om mijn klachten kenbaar te maken, heb ik geprobeerd te e-mailen, maar ik krijg steeds zo'n electronisch mailtje terug die erop neerkomt dat ik ze via de e-mail niet kan bereiken. Heeft iemand misschien een geldig e-mailadres of zelfs een postadres waar ik mijn klachten naartoe kan sturen? Op de website van speedlinq kan ik geen nuttige informatie vinden en ik heb geen zin om weer 20 minuten aan de lijn te hangen voordat ik iemand van de helpdesk krijg die me geen steek verder helpt!
Alvast bedankt,

Mirna

Gast

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Gast »

Hun adres is : Postbus 60163, 1320 AE Almere.
Als je een brief stuurt zou ik het "aangetekend met handtekening retour" doen, dan weet je zeker dat ze de brief ontvangen hebben al zullen ze er niet op reageren.

Verder kan je zoals je al zegt de helpdesk bellen: 0900-7733354, maar dat kost 70 ct/min. En krijg je te horen dat je ook een klachten formulier op hun website kunt invullen, daar krijg je dan weer een standaard mailtje op terug.

Ze verzinnen steeds een nieuw trucje om je af te wimpelen. Ik kreeg na een geretourneerd defect modem een brief waarin stond dat ik bij vragen moest bellen met de helpdesk, maar die zeggen doodleuk dat er gemaild moet worden, maar die beantwoorden ze niet meer!

Toch succes....

Henkb52

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Henkb52 »

Als je een beetje opgelet had bij het uitzoeken van een internet provider had je kunnen weten dat ze 70ct per minuut vragen. Zelf maak ik al ruim een jaar zonder problemen gebruik van internet via speedlinq. Heb dan ook bewust gekozen voor het goedkoopst te krijgen abbo, nadeel is natuurlijk de dure helpdesk. Via email heb ik tot nu toe altijd antwoord gekregen. Verbinding heeft tot nu toe zonder een enkele onderbreking gewerkt.

Groeten Henk

karr-2
Berichten: 1996
Lid geworden op: 10 apr 2005 15:30

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door karr-2 »

Als je nu eens naar kwaliteit keek in plaats van naar je eigen portemonnee dan was je nooit met zo'n flut provider in zee gegaan.

Maar ja, voor een dubbeltje op de eerste rang he, dan krijg je dit soort gezeur dus.

Ex-Planetter

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Ex-Planetter »

Tja, voor een dubbeltje op de eesrte rij, bij planet was het echt niet veel beter.
Ok, je wordt snel geholpen, maar betaalt wel 2x zo veel.
En daar wordt dan vriendelijk verteld dat je de afgesloten 4 dagen niet vergoed krijgt.
Ook geven ze de lijn niet direct vrij voor andere profiders en geven dan KPN de schuld.
Je wordt moe van al die profiders, ze hebben allemaal wel wat.

karr-2
Berichten: 1996
Lid geworden op: 10 apr 2005 15:30

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door karr-2 »

Nee natuurlijk krijg je dat niet vergoed, zal lekker worden, dan staat iedereen bij elk dipje in de verbinding op de stoep.

Ik zit al jaren bij mijn provider, nooit geen problemen gehad. Maar ja ik betaal dan ook voor kwaliteit en ben geen gierige Nederlander zoals de rest hier.

Gast

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Gast »

Wat ik verwacht had heeft Hans Huygens gedaan. Schuilen achter de woorden "we zijn pas geleden over gegaan naar een nieuwe helpdesk."
Volgens mij is er helemaal niets nieuws aan die helpdesk, denk dat ze gewoon de slechte eruit hebben getrapt en toen nieuwe mensen aangenomen en meer dan ervoor. Maar de kwaliteit is er niet op vooruit gegaan.

Wat me erg opviel is dat hij niets zei over de kosten en dat deze naar beneden worden bijgesteld. Neej je betaald 70 cent en je blijft 70 cent betalen. Want speedlinq zegt de snelste te zijn en de goedkoopste. Dat goedkoopste klopt al niet wat er zijn goedkopere aanbieders te vinden, en ernaast is het dus duidelijk dat de helpdesk compensatie geeft voor het goedkoop zijn. in andere woorden. Ze zijn goedkoop, maar heb je problemen dan betaal je eigenlijk voor de mensen die geen problemen hebben.

lekker bedrijf!!!!!!!!!!!! NOT !!!!!!!!!!!!!!!

Mennoman

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Mennoman »

Je wordt moe van al die profiders, ze hebben allemaal wel wat.
Wij hebben veel providers gehad, maar nooit waren ze zo goed als fiternet. Serieus, geen problemen, snel, goedkoop en ook nog eens een gratis filter voor slechte sites(porno e.d.)voor je kids.

www.filternet.nl

Greetz,

Mennoman

Gast

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Gast »

Voor alle nitwits die een helpdesk nodig hebben: neem een provider die goed uit de testen komt en bovendien een gratis helpdesk hebben of op zijn minst een normaal telefoonnummer.

Mirna

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Mirna »

Yo, ik wilde alleen even weten hoe ik ze kon bereiken anders dan via hun zogenaamde mailadres of via hun zogenaamde 'help' desk. Ik heb niet gevraagd om commentaar. Ik weet nou ook wel dat ik niet bepaald de juiste keuze heb gemaakt met speedlinq. Maar als je het een goed gevoel geeft om te zeggen: 'Lekker puh!', ga je gang. Er zijn mensen die daar gelukkig van worden.
Ook al is die helpdesk duur, toch mag je verwachten dat je een enigszins goed product krijgt (zeker als je tot dan toe geen slechte verhalen hebt gehoord). Speedlinq was voorzover ik weet, in oktober nog vrij nieuw, dus al die verhalen van een slechte service waren mij toen nog niet ter ore gekomen.
In ieder geval bedankt voor het adres Gast.

zijdeur

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door zijdeur »

hallo mirna

probeer dit email-adres van speedlinq eens.
heeft daar goede ervaringen.
ik hoop dat het ook bij jouw lukt om via dit adres wel hulp te krijgen.
www.speedlinq-faq.nl/email.phtml?step=client

Gast

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Gast »

tja, wij kennen dezelfde problemen met speedlinq. we hebben inmiddels de betaling stopgezet omdat we geen internet krijgen. na een veel te hoge telefoon rekening hebben we inmiddels een aangetekende brief gestuurd waar we geen reactie op hebben gehad, en ook gemaild, ook geen reactie. Speedlinq zijn gewoon een stelletje schoften die je gewoon standaard 10 minuten in de wacht zet en zo hun geld verdienen. Succes met je problemen ik hoop dat die van jou en mijn eigen snel worden opgelost

Neal
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 jun 2005 22:58

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Neal »

Just say hello to chello :)



Paulus_de_Boskever
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 jul 2006 13:47

Re: Hoe kan ik speedlinq bereiken?

Ongelezen bericht door Paulus_de_Boskever »

Beste lezer van dit forum,

Om een klacht over Speedlinq gehonoreerd te krijgen, kun je deze melden bij de Consumentenbond. Op hun site lees je het volgende:

‘In de zomer riepen we consumenten op klachten over bedrijven te melden. We hebben de drie bedrijven benaderd die de meeste klachten opleverden. Dit waren telecombedrijf KPN, energieleverancier Oxxio en internetprovider Speedlinq. Alle drie ondernemingen hebben toegezegd mee te werken aan een actie met de Consumentenbond om de klachten snel op te lossen. Via onderstaande link kunt u uw klacht bij de Consumentenbond aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat het bedrijf contact met u opneemt. De bond houdt vinger aan de pols bij de afhandeling van de klacht.’

Surf dus snel naar http://www.consumentenbond.nl. Succes!

Paulus.

Gesloten