LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Beddenzaak

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Gesloten
Radar
Site Admin
Berichten: 5510
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Beddenzaak

Ongelezen bericht door Radar »

Je koopt een bed, doet keurig een aanbetaling en maakt de afspraak met de eigenaar van de beddenzaak dat je bed na 6 weken geleverd wordt. Maar je bed wordt nooit geleverd en opeens is de winkel dicht en de eigenaar onbereikbaar. Dit overkwam meerdere mensen die een bed kochten in een beddenzaak in Almelo.

Krijgen ze alsnog hun bestelde bed?

Maandagavond 20.30 uur op Ned1

berno
Berichten: 4
Lid geworden op: 25 mei 2007 19:39

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door berno »

ik wil reageren op de uitzending van vanavond.
die man die liegt waar je bij staat. wij hebben ja 7 maanden op ons bed gewacht met veel dreigementen hebben we toch een bed gekregen. niet het goede bed. en nacht kastjes.
maar als je meer wilt weten mag jje ons mailen.

m v g els ten vergert

harry77
Berichten: 46
Lid geworden op: 11 sep 2005 10:56

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door harry77 »

Hoe is het toch mogelijk dat oplichters in Nederland van alle kanten nog geholpen worden ook. En je staat blijkbaar MACHTELOOS, wat is er toch TOTAAL MIS in Nederland. En het trieste is: ze pikken het allemaal ook nog, ik begrijp er werkelijk NIETS van. Waar zijn de ECHTE mannen gebleven????? Pak aan die vent!!!!

ingeborgf
Berichten: 6
Lid geworden op: 04 apr 2008 21:56

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door ingeborgf »

Wat mij des te meer bevreemdt, is het feit dat Peter Rasink al eens failliet verklaard is geweest, maar blijkbaar gewoon weer opnieuw een vette lening kan krijgen voor een nieuwe zaak in Almelo. Vervolgens vindt er een schuldsanering plaats en begint het echtpaar Rasink doodleuk een nieuwe zaak in Enschede. Waar komt in vredesnaam dat geld vandaan? Ja, die "beste" man heeft ons flink wat geld afhandig gemaakt! Die twee hebben het schijnbaar allemaal heel goed weten te regelen. Peter geen rooie cent maar zijn vrouw wel. Wel getrouwd, maar niet een financiele verantwoordelijkheid. Dit zijn zeer gewiekste oplichters!!!! Het erge is dat ze fijn verder zullen gaan met hun oplichterspraktijken. Mensen, wees gewaarschuwd!

Notenboom&Valkenaar S
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 mei 2008 10:42

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door Notenboom&Valkenaar S »

Na gisteren de uitzending over het Slaappaleis gezien te hebben, zijn wij bereid om eventuele slachtoffers de kans te geven om het bestelde bed alsnog geleverd te krijgen, gezien het feit wij met nagenoeg dezelfde leveranciers werken.Mensen die een aanbetaling hebben gedaan en dit kunnen aantonen willen wij tegemoed komen in de vorm van een kortingspercentage. Wi hopen op deze manier iets te kunnen betekenen voor de gedupeerden en ze alsnog een goede nachtrust te geven, letterlijk en figuurlijk.

Notenboom & Valkenaar Slapen
Tolstraat 17
Haaksbergen
053- 5741153

jpjasper
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 mei 2008 14:30

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door jpjasper »

Een reactie op de uitzending van gisteren. Ook ik heb heel veel problemen gekend met het Slaappaleis. Destijds liep mijn conflict zodanig uit de hand dat ik mijn aanbetaling terug kreeg in de winkel.

Het ging destijds (ca. 1 jaar geleden) om een kast voor in de slaapkamer. Ik had een aanbetaling gedaan en zou netjes na 6 weken mijn kast bezorgd krijgen. Nou niet dus. Eigenaar Peter Rasink bleek erg creatief in zijn smoezen, want het hield niet op. Een collega die mij destijds in de winkel de kast verkocht had, zou ontslagen zijn. Nou, op de beelden van gisteravond zag ik dus dat hij de bedrijfsleider is van Boxspring & Zo, dat dus op naam staat van mevrouw Rasink. Dat is allemaal iets te toevallig. Op een gegeven moment had hij zelfs de smoes dat hij bij mij voor de deur had gestaan met de kast, maar ik niet open gedaan zou hebben. Op de vraag waarom hij me dan niet even had gebeld wist hij te antwoorden dat zijn telefoon leeg was. En zo slopen de weken voorbij zonder resultaat. Ik was al een aantal keren op de zaak geweest, maar werd steeds afgescheept door collega's. Totdat ik op een gegeven moment met 3 personen even ben langs geweest om de kast dan maar persoonlijk op te halen. Nu was Peter wel aanwezig, maar hield zich ver achterin de winkel schuil. Hij bleek de kast niet te hebben en wilde mij weer wegsturen. Toen hij doorhad dat we niet weg wilden kreeg ik, na een flinke woordenwisseling, mijn aanbetaling terug.
Peter Rasink is een grote oplichter en een knap leugenaar. De keren dat er gebeld is door Radar naar Boxspring & Zo was het iedere keer Peter zelf. Ik herken zijn gladde stem en zijn praatjes direct en hoorde aan dat het Peter zelf was die zei dat "Peter Rasink niet aanwezig is en hier niet werkt". Onvoorstelbaar. Zijn praktijken kloppen van geen kant. Ik hoop dat iedereen gewaarschuwd is voor zijn aso praktijken en hoop dat ze dit soort mensen keihard aanpakken.

ingeborgf
Berichten: 6
Lid geworden op: 04 apr 2008 21:56

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door ingeborgf »

Het moge dus duidelijk zijn dat ook mensen die bij Boxspring en zo in Enschede wat bestellen grote problemen gaan ondervinden!!!

Mensen, wees gewaarschuwd!!! :evil:

ingeborgf
Berichten: 6
Lid geworden op: 04 apr 2008 21:56

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door ingeborgf »

Nadat ik de uitzending voor de tweede keer online gezien heb, viel me op dat Rasink zei dat hij sinds april 2008 in een schuldsanering zit en dus alles afdoet aan de heer Kolkman. Vreemd........in april, nadat Radar hem namens mij gebeld had wist hij ons telefonisch mede te delen dat we onze spullen alsnog geleverd zouden krijgen, en dat hij even niet te bereiken was geweest omdat hij BEZIG WAS MET EEN OVERNAME!!!
Het lijkt mij dus dat hij daarmee doelt op boxspring & Zo. Een rasecht oplichters echtpaar die Peter en Ilse Rasink.

beersbed
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 mei 2008 13:19

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door beersbed »

boos boos

beersbed
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 mei 2008 13:19

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door beersbed »

Geachte ex klanten Slaappaleis en/of Boxspringpaleis,

Wij,IEDERBED,hebben vorige week van de bewindvoerder van Peter Rasink, de voorraad gekocht en de locatie gehuurd.

Sinds die tijd zijn wij geconfronteerd met zeer veel gedupeerde en ontevreden klanten van het slaappaleis.

Voor zover het voor ons mogelijk is, willen wij proberen om de problemen betreffende nog uitteleveren orders, garanties, ect. optelossen indien ook de leveranciers hieraan meewillen werken.

Wij hebben voor meerdere gedupeerden al wat kunnen betekenen in deze korte tijd en vragen u om bij eventuele problemen met de order bij ons langs tekomen.

IEDERBED is gespecialiseerd in boxsprings en waterbedden en andere slaapsystemen en bedtextiel.

Wij verwelkomen u graag op de woonboulevard 18 te Almelo en stellen het op prijs dat ook straks positieve geluiden gemeld worden! IEDERBED BV

Roy E.
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 mei 2008 14:55

Re: Beddenzaak

Ongelezen bericht door Roy E. »

Wij zijn prima geholpen door de mensen van IEDERBED. Wij hebben alsnog ons bed gekregen en zij hebben de aanbetaling van 399 euro voor hun rekening genomen.Het bed is inmiddels geleverd en gemonteerd en alles volgens afspraak. Ik kan iedere gedupeerde van Dhr.Rasink aanraden hier hun bed te kopen, en uiteraard iedereen die gewoon op zoek is naar een bed. Er bestaan ook nog eerlijke ondernemers die wel hun afspraak wel nakomen. Niets dan lof en nogmaals bedankt.

Familie Etten uit Hengelo(o)

Gesloten