LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Een truc van de Staatsloterij?

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Jonjo
Berichten: 1485
Lid geworden op: 14 aug 2005 09:18

Re: Een truc van de Staatsloterij?

Ongelezen bericht door Jonjo »

HALLO, jullie weten toch ook dat de winst afdracht gaat naar het getijsem in Den Haag? Hetzelfde getijsem dat je met alle belastingverhogingen in 2008 nog meer gaat verrassen. Kan Balkie lekker oorlog blijven spelen in een land waar we niets te zoeken hebben maar die door een "in mijn opinie gestoorde" die het leuk vind de machtigste te blijven. Iets wat helaas voor zijn ego is mislukt. En ja, als lulletje rozenwater wil je toch een stempel zetten. De uitspraak van Balkie was enkele maanden terug in de kamer toch ook dat we het ontbeerde aan de VOC mentaliteit. Nota bene, de grootste slachters en mensenhandelaren{ lees Slaven} waarmede ze hun rijkdom hebben kunnen vergaren. FIJN HE? Zo een sul die het voor het zeggen heeft in ons{ wat eens} was mooie landje.

rhy

Re: Een truc van de Staatsloterij?

Ongelezen bericht door rhy »

Veel Belgen kennen het al wel: Europa's grootste lotterij sinds februari 2004 gespeeld in 9 landen; Euromillions. Iedere vrijdagavond bijvoorbeeld live trekking op Belgie1 van de minimum jackpot van 15 miljoen euro belastingvrij. Hoofdprijs valt op winnende combinatie van 5 nummers en 2 sterren. Winkans voor de jackpot met 1 lot: 1 op 76.275.360.

Kansvergroting om de lotterij te winnen doe je door met mensen samen te spelen in een pool/groep. Iedereen legt geld in en van het gezamenlijke bedrag koop je meerdere loten en/of rijtjes, dan dat je normaal zelf zou kunnen bekostigen. Op de winnende loten krijg je dan jouw deel. Uitdagingen: iemand moet het geld beheren, administratie, loten kopen, loten beheren, prijzengeld innen, etc. Kortom dat is veel werk. En misschien ken je wel niemand om mee te doen in de pool?

http://www.WLS.nu heeft het antwoord! Pools van 25 mensen welke spelen met 9 nummers en 2 sterren. Dat is dus 126 rijtjes en 12.600% meer kans om de jackpot te winnen. Lotprijzen voor meedoen met 4 trekkingen: €74 voor heel lot, €38 voor half lot en €20 voor een kwart lot. Dat is dus respectievelijke: €18,5 / €9,5 / €5 per week.

WLS.nu gaat echter verder waar de meeste andere loterijen ophouden:
# je eigen online website waar je de trekkingen kan volgen
# je speelt telkens mee voor een periode van 4 weken. Wil je tussentijds niet meedoen, betaal je niet. Wil je later wel meedoen is een nieuwe iDeal transactie voldoende.
# gewonnen geld wordt automatisch gestort; dus niet nodig om met lot langs postkantoor of sigarenwinkel te gaan
# gewonnen geld wordt niet rechtstreeks overgemaakt naar je bankrekening, maar naar een offshore bankaccount. Vanuit daar zou je je geld kunnen overmaken naar je bankrekening, maar dan moet je vermogensbelasting betalen. Verstandiger is om gebruik te maken van gekoppelde debet-card (wereldwijd te gebruiken) waarmee je 5000 euro per dag kunt opnemen/spenderen.
# WLS maakt geen dure of irritante reclame. Nieuwe spelers worden aangebracht door mond-tot-mond reclame van bestaande tevreden spelers (zoals ikzelf). Wanneer u niemand tegen komt die mee wil spelen worden groepen volautomatisch gevuld door andere spelers. Brengt u zelf wel een nieuwe speler binnen dan krijgt u daarvoor een bonus van €4, €2 of €1 per 4 weken, afhankelijk of uw relatie met een hele, halve of kwart plaats speelt.
# multilanguage website voor aanbrengen van vrienden/kennissen/collega's van buiten Nederland
# groepen worden volautomatisch ingedeeld. Dus ook wanneer u niemand kent, wordt een groep aangevuld
# na aanbreng van 5 betalende spelers krijgt u een % over het prijzengeld van wat eventueel gewonnen wordt door de u aangebrachte spelers in de betreffende speelgroepen. Dat betekent dat u winkansen dus niet zuiver en alleen binnen u eigen speelgroep liggen. Dus wellicht heeft u de door u aangebrachte collega 1 miljoen euro gewonnen. Dan krijgt u als beloning voor aanbrengen van dit lid: 30.000 euro. Niet slecht toch?

Kortom een eerlijk goed doordacht speelsysteem met voor iedere deelnemer een win-win-win situatie.

Maar natuurlijk kan je blijven spelen in allerlei andere lotterijen en hopen op een wonder :roll:

sander1969

Re: Een truc van de Staatsloterij?

Ongelezen bericht door sander1969 »

De staatsloterij voldoet kennelijk wel aan de richtlijnen. Bijna 35% wordt na januari nog steeds niet uitgekeerd.
Let op! Dit geldt dus niet voor de oudejaarsloterij waarbij de kosten van een lot 2x zo hoog zijn!
Een kopie van hun site:

Vanaf januari 2008 nieuw prijzenpakket

De Staatsloterij keert op 10 januari 2008, de eerste trekking van het jaar, ruim 100.000 meer prijzen uit. Dit zijn elke maand 1,9 miljoen prijswinnaars. Alle prijzen, behalve de Jackpot, worden getrokken uit de verkochte loten. Dit betekent dat ook de prijzen van € 50.000 (5x), € 100.000 (5x) en de Hoofdprijs van 1 miljoen euro gegarandeerd vallen. Hebben spelers bij deze prijzen wel het goede lotnummer, maar niet de juiste serie, dan winnen zij een prijs van respectievelijk 250, 450 of 2.500 euro. Alle prijzen worden netto uitgekeerd, de Staatsloterij neemt de kansspelbelasting voor haar rekening. Het uitkeringspercentage blijft onveranderd hoog. Ruim 65 % van de inleg gaat terug naar de spelers. Hiermee voldoet de Staatsloterij ruimschoots aan de in haar vergunning vastgestelde eis die haar verplicht minimaal 60% van de inleg uit te keren.

tis wat
Berichten: 62
Lid geworden op: 29 jan 2007 19:00

Re: Een truc van de Staatsloterij?

Ongelezen bericht door tis wat »

Dus nog ff wachten met meespelen :wink:

Gesloten