LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Kankertherapie

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
dinnyke
Berichten: 8
Lid geworden op: 19 mei 2008 14:17

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door dinnyke »

Ik zie dat hier weer duidelijk één kant gekozen wordt, namelijk de gevestigde orde in de geneeskunde...
net zoals de reportage indertijd over de Codex Alimentarius ( waardoor nu ineens al niet alle kruiden en vitamines meer te krijgen zijn, gek hé ;) )

een oogopener is deze film : http://video.google.com/videoplay?docid ... inside+out
science fact, en geen fictie!
en zie je ook waarom er geen oplossing gevonden wordt voor kanker terwijl ze het al van 1969 beloven.

een gezonde geest in een gezond lichaam... ( is belangrijker dan men denkt )

en van chemo stierven op die aantal jaren meerdere mensen dan met Hamer zijn filosofie.

uiteraard MOET iedereen VRIJ van keuze zijn. wel of niet chemo, wel of niet alternatief...

Dhr Rutten is niet zo onzinnig als men hem wil laten lijken ;)
ook in het interview kwam dat naar buiten. de reportage zelf was bevooroordeeld. ( zoals de man van de gestorven vrouw. de moeder kwam niet aan het woord )

en inderdaad, zo'n gek die dingen vertelt als de paus, die doet men niets, en die vermoord willens en wetens wel mensen!

GroetjesVanTim
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 mar 2009 21:10

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door GroetjesVanTim »

Inderdaad helemaal niet onzinnig wat die meneer Rutte zegt!

Het lichaam kan zichzelf altijd 100% genezen. (ja behalve als je been eraf ligt, daar moet je mee leren leven)

Zolang de wetenschap niet erkent dat het lichaam wel wat meer is dan de opsomming van zijn componenten (namelijk ook een geest en ziel) dan is dit een eindeloze onenigheid.

Alle cellen in elk lichaam vernieuwen zichzelf elk jaar compleet!
Ziekte kan niet bestaan in een lichaam met een gezonde geest.
Heb je voor één jaar lang een gezonde geest dan zal je lichaam daar een reflectie van zijn en ook gezond zijn!

Is je geest getraumatiseerd door een heftige gebeurtenis dan zal dit gevolgen hebben voor je lichaam.

Dat is wat die man zegt.

Verder is er in Amerika een vrouw genezen van kanker die nu over de hele wereld haar methode pretendeert wat praktisch op hetzelfde gebaseerd is; is je geest vrij van emotie, dan is je lichaam gezond!

Kijk voor meer info door te googelen op "Brandon Bays"
Of lees haar boek: "The journey"

Groeten Tim

luukentom
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 mar 2009 21:16

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door luukentom »

Met afgrijzen heb ik de uitzending gevolgd Casper Rutten,u bent of gehersenspoeld of knettergek,u zou gearresteerd moeten worden.Ik hoop dat iedereen verstandig blijft en naar de reguliere arts gaat.

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door jor »

Ik kan toch met een gerust weten zeggen dat deze Casper Rutte rijp is voor een gesticht.

sissel
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 mar 2009 21:32

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door sissel »

Mooi dat Radar kanker gerelateerde onderwerpen bespreekbaar maakt.
Ik weet niet of je dit mag vragen, maar is nu wel of niet (evt. waarom niet?) bekend hoeveel mensen overlijden aan de gevolgen van chemotherapie?
Laatst gewijzigd door sissel op 30 mar 2009 21:54, 1 keer totaal gewijzigd.

ronbijs
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 mar 2009 21:27

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door ronbijs »

Mijn vrouw is sinds september 2008 in Nederland uitbehandeld, men kon niets mer voor haardoen, behoudens chemotherapie, om haar leven nog iets te verlengen. Sindsoktober 2008 is zij bij een arts in Duitsland onder behandeling, zij ging met sprongen vooruit, tot twee weken geleden, ze heeft nu helaas een terugval. Wij gaan komende week wederom naar Duitsland voor verdere behandeling. De therapie lijkt veel op wat dat er vanavond is besproken. Onze ervaring is duidelijk anders, wij hebben veel mensen gesproken, welke reeds jaren geleden door de reguliere wetenschap zijn opgegeven. Vele van deze patienten verkeren na behandeling al jaren in een goede gezondheid. Onze arts beweerd ook absoluut niet dat hij iedereen kan genezen, maar van de honderd uitbehandelde patienten uit de reguliere geneeskunde, weet hij er toch ca. 40 te genezen! Onze ervaring is dat veel artsen uit de reguliere geneeskunde banden hebben met de pharmacheutische industrie, wie naar de uitzendingen van Zembla heeft gekeken, zal dit kunnen beamen.

PearlJade
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 mar 2009 21:25

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door PearlJade »

De heer Rutten geeft aan dat de meeste uitzaaiingen plaatsvinden door de diagnose. Uitzaaiingen volgens het nieuwe begrip bestaan zelfs helemaal niet, de artsen veroorzaken de uitzaaiingen.

Een aantal mensen die ik ken hebben de diagnose ´kanker incl. uitzaaiingen´ gekregen. Dus misschien hebben de artsen tijdens het scannen etc. hun wel ingestraald en hen zo de uitzaaiingen gegeven.

Een conflict met mijn partner zou mij kanker in de rechterborst geven.....wat als ik een conflict heb met mijn kind? Krijg ik dan kanker in de linkerborst?

Ik heb schildklierkanker gehad (links), gelukkig is alles operatief verwijderd. Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat ik geen kanker in de rechterschildklier krijg?

Oh ik word hier zo cynisch van. Die man(nen) zijn levensgevaarlijk.

Als men een traumatische ervaring heeft meegemaakt kan het op je lichaam slaan, helemaal mee eens. Maar wat die halve zolen nu prediken gaat te ver. Er zijn kinderen die kanker hebben. Wat voor conflicten zouden zij dan hebben?? Hoe leg je dat aan een peuter uit? Of zijn het dan de ouders die dat hebben veroorzaakt?

@GroetjesVanTim: "Is je geest getraumatiseerd door een heftige gebeurtenis dan zal dit gevolgen hebben voor je lichaam.

Dat is wat die man zegt."

Daar ben ik het dus mee eens. Maar die man zegt wel meer dan dat (en dat weet je zelf ook wel). Ik blijf er bij: levensgevaarlijk die mannen en hun volgelingen.

Overigens geloof ik best in een alternatieve geneeswijze, maar er blind op staren absoluut niet.
Laatst gewijzigd door PearlJade op 30 mar 2009 21:52, 1 keer totaal gewijzigd.

tadaa
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 mar 2009 21:46

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door tadaa »

Ik vind dit soort mensen gewoon echt een soort moordenaars! Hoe kan je nu tegen een zwaar ziek iemand zeggen dat de artsen hen zieker maken, en dat 98% van de gevallen doodgewoon te genezen is? Dat spreekt alle resultaten tegen. Ik vind dat dit soort praktijken onder het strafrecht moet gaan vallen. In mijn ogen ben je niet meer dan een moordenaar! Als je tegen die mensen zegt dat ze maar hun conflicten moeten oplossen want dan verdwijnt de kanker, en dat ze niet aan de chemo moeten.

Ik snap niet dat onze staat dit toestaat! Als je weet dat je iemand gewoon de dood injaagt met deze manier van werken. als je iemand een kogel door zijn kop jaagt, is dat strafbaar! Kan zijn dood door schuld, moord, poging tot doodslag.... er is slechts een zeer kleine kans dat iemand een schotwonde in zijn hoofd overleeft.... zo klein dat je kan stellen dat je vrijwel altijd doodgaat. Net zoals wanneer je iemand er van weerhoudt de enige middelen die er zijn, aan te pakken.

Moord is strafbaar, maar deze mensen mogen gewoon hun gang gaan!

Kijk alternatieve geneeskunde is op zich niet slecht. Maar zie het in proporties. Voor kleine kwaaltjes kan het een uitkomst bieden, maar voor dingen als kanker, of aids, of ms, levensbedreigende ziekten, daar heb je echte specialisten voor nodig... en niet een één of ander kruidenmengsel of gesprekje!

asatru
Berichten: 3
Lid geworden op: 30 mar 2009 21:44

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door asatru »

Ik heb werkelijk geen enkel begrip over de toon waarop dit onderwerp in dit programma werd behandeld. Alternatieve geneeswijzen zijn al zo oud als de mensheid en geneest al even lang. Na de ontwikkeling van de moderne, westerse genezingsmethoden- waarbij heel veel mensen sterven- is de oorspronkelijke behandelmethodiek - die gebaseerd is op BETER worden in een hoek geplaatst die die niet verdient.

Ik vond deze uitzending een goed voorbeeld hiervan, ik gruwel van de kortzichtige oogkleppen van het radar team die het intervieuw met de heer Rutte hebben gehouden omdat ik er van overtuigt ben dat deze meneer werkelijk een hoop interessante dingen te vertellen heeft.

Helaas heeft hij daar geen gelegenheid voor gekregen omdat hij zich moest verdedigen ten op zichte van bevooroordeelde arrogantie.

Daarom wil ik graag mijn waardering uitspreken voor zijn heldhaftig optreden, ik ben er van overtuigt dat hij het werkelijk goed voor heeft met mensen die lijden aan een vreselijke ziekte.

Ook ik had graag informatie willen zien over die duizenden geslaagde behandelingen i.p.v maar door blijven hameren over 250 sterfgevallen. Hoeveel mensen sterven nou aan kanker? Hoelang bestaat deze ziekte eigenlijk?

jackie olivia
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 mar 2009 22:24

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door jackie olivia »

Alternatief komt meer en meer ter sprake. Dit komt omdat de artsen en de ziekenhuizen onvoldoende resultaten boeken.
Miljoenen business versus nieuwe business.
Ik denk dat Dr. Hamer gelijk heeft met zijn theorie. De geest is het vonkje wat het vuur (de ziekte) aanwakkert.
Het wordt tijd dat de reguliere artsen eens open gaan staan voor aanvullende geneeswijzen. Zij komen niet verder dan een standaard protocol en kijken uberhaupt niet naar de persoon zelf. Daarnaast kunnen ze amper communiceren! Meneer Rutter wens ik sterkte na deze uitzending.

deralf
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 mar 2009 23:09

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door deralf »

Radaar-Discussie 30.3.2009 :roll:


Beste mensen,

Wie berokkent dan meer schade,
1..de schoolmethode, waar 50% van alle patienten sterven, of
2. de methode van Dr. Hamer, waar niet eens 5% van de patienten sterven, of
3. de methode van Dr. Simoncini (Italie), waar niet eens 3% van de patienten sterven, of
4. de methode van dhr. Simson (Kanada), waar niet eens 2% van de patienten sterven, of
5. een combinatie van de alternatieve methodes 2 tot 4, waar niet eens 1% van de patienten sterft ?

Wanneer berichten de media eindelijk eens objectief ?
Welke methode moet Minister Kinkel dan allereerst verbieden?

Lees eens www.kiddd.org (onder "Moral")
en www.mustknow.kiddd.org
en www.network.kiddd.org

Wanneer nodigt RADAR eens mensen uit, in de zending te komen spreken, die beter kunnen argumenteren dan de heer Rutten ?
Graag uw reactie!

Beste groeten
Alfred Best
NN - Normality Network

PearlJade
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 mar 2009 21:25

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door PearlJade »

Hmmm, na de reactie van deralf haak ik af, het wordt nu wel erg bizar. Nog even en iemand vermeld dat we leven zoals in de film ´the Matrix´ en blijkt dat deze wereld eigenlijk helemaal niet bestaat :roll:

Goed dat Radar deze mafiapraktijken aan het licht brengt.

puma73
Berichten: 5876
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door puma73 »

Wanneer nodigt RADAR eens mensen uit, in de zending te komen spreken, die beter kunnen argumenteren dan de heer Rutten ?
wat beter kunnen beargumenteren hoe de grootste kwakzalvers, zoals door jouw genoemd werken om het geld van hun slachtoffers zo snel mogelijk op hun bankrekening komt??

geen van de door jouw genoemde kwakzalvers heeft niet een wetenschappelijke publicatie op zijn naam. de 2 artsen zijn uit het artsen ambt gezet, maar dat belet hun niet op in het geniep hun kwakpraktijken met dodelijke afloop uit te voeren.

simoncini heeft net als de andere twee nog nooit een in een medisch tijdschrift gedocumenteerde genezing van een patient geplaatst.

ook op pumed en andere medische sites zijn geen publicaties van deze kwak te vinden.

net als hamer en simon laat hij een dodelijk spoor achter waar hij geweest is.

wordt toch eens tijd om de discussie te openen om het strafbaar stellen van de promotors van dit soort kwakzalvers van de grond te krijgen
dit soort mensen zijn nog gevaarlijker dan de kwakzalver zelf

Da silva
Berichten: 719
Lid geworden op: 31 jul 2008 09:01

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door Da silva »

Ik heb zojuist de uitzending bekeken,1 ding was opvallend:
Geen één “genezen” patient gevonden?
Niemand die met de “therapie” bezig was?
En wéééér is het een complot en wééeér heeft de mevrouw die overleden is zich toch regulier laten behandelen en ligt daar natuurlijk de doodsoorzaak.
En die paar (circa 250) doden die gevallen zijn?
Als je het over al die jaren uitrekent en vergelijkt met de doden die gevallen zijn in het reguliere circuit stelt het niet veel voor…..
Maar wel als JIJ de directe doodsoorzaak bent,wel als JIJ beweert dat je mensen kunt genezen en weerhoudt van medicatie en verzorging dan ben jij SCHULDIG aan de DOOD van die 250 mensen!
Dit heet experimenteren met mensenlevens,dit is bij de wet verboden!
Ik noem dit MOORD met voorbedachte rade en zie maar 1 oplossing:
Sluit die Dr.Hamer en zijn volgelingen op zoals men altijd pleegt te doen met moordenaars.

thetruth
Berichten: 15
Lid geworden op: 31 mar 2009 12:04

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door thetruth »

Kijk, als je nieuwe informatie als deze tegenkomt kun je feitelijk twee dingen doen:

1) Op internet zoeken wat andere mensen erover te zeggen hebben en dan heel hard mee roepen met de tegenstanders.

2) De informatie serieus bestuderen en deze proberen te toetsen op waarheid.

Welnu, het moge duidelijk zijn dat ik de wetenschappelijke benadering (nr. 2) heb gekozen. Ik heb altijd een natuurlijke drang gehad naar het zoeken naar de waarheid. Voor mij is de waarheid niet automatisch datgene wat de meeste mensen beweren en nee zelfs niet automatisch wat een arts beweert (ik respecteer overigens iedere arts).

Ik zal heel eerlijk zeggen dat ik bij de eerste confrontatie met de GNM en dat was ruim voor de uitzending, nl medio 2008, erg sceptisch was. Op zich niet onlogisch als je bedenkt dat het nogal haaks staat op datgene wat je van jongs af aan geleerd krijgt (o.a. in biologie).

Toch was mijn nieuwsgierigheid dermate geprikkeld dat ik op onderzoek ben uitgegaan. De GNM praat inderdaad over 5 biologische natuurwetten. Echter, wat volgens mij de hoofdboodschap van GNM is dat ons lichaam een systeem bevat, die zich dan vervolgens laat beschrijven aan de hand van die 5 biologische natuurwetten. Affijn, het beweerde systeem omvat zowel organen, hersenen als psyche. Voor mij was de opdracht aan mijzelf feitelijk heel simpel. Ik wilde een verificatie hebben van de bewering dat er uberhaupt zo'n systeem is,

Toen ik mij op deze opdracht stortte begreep ik nog bar weinig van de GNM (ongeveer 3 weken daarvoor kwam ik de materie tegen). Desalniettemin, ik bedacht mij welke kwaal/ziekte ik bij mijzelf of mijn kinderen als "pilot-project" kon nemen. Het duurde niet lang voordat ik uitkwam bij een hardnekkige en zeer progressieve kwaal waar mijn oudste zoon al 7 jaar mee rondliep en waar wij als ouders door de reguliere geneeskunde het bos ingestuurd waren met "ja sorry, daar kunnen wij niets aan doen". De kwaal waar het hier om ging waren de zogenaamde genitale wratten (rond de anus in zijn geval). Over de jaren heen waren deze alleen maar erger en erger geworden tot een aantal van maar liefst 35. U zult snappen dat wij als ouders daar ons erg zorgen over maakten.

Ik zal u om het verhaal in te korten de details besparen, maar dan 3 dagen hard nadenken ontdekte ik twee mogelijke biologische conflicten (bezoedelingsconflicten, een bijzondere vorm van een integriteitsinbreukconflict). Wij hebben beide conflicten met onze zoon uitgesproken en vergeving gevraagd aan hem (wij hadden zo bleek een belangrijk aandeel als ouders in dit conflict, erg confronterend, maar wel heel bevrijdend als je zoon je wil vergeten kan ik zeggen).

2 dagen nadat wij het uitgepraat hadden waren alle 35 wratten al zo ongeveer voor de helft geslonken. 3 weken later waren ze allemaal weg. Het moge duidelijk zijn dat dit voor ons zeer verrassend was. Onze mond viel open. Hiermee was aangetoond dat er dus wel degelijk een systeem is. Uiteraard beweer ik niet dat ik de hele GNM heb bewezen. Maar voor mij staat dus wel vast dat er een systeem is en dat de GNM dus niet op voorhand als klinklare onzin mag afgeschilderd worden.

Ik wens u allen heel veel succes met uw zoektocht naar de waarheid. Ik ga uiteraard verder met mijn studie in deze materie. Das mijn vrijheid van onderwijs ;-).

Met vriendelijke groeten,

The Truth
P.S. Ik wil met mijn naam niet claimen dat ik de waarheid spreek, maar dat ik er constant naar op zoek ben, in alles wat ik doe.
Laatst gewijzigd door thetruth op 31 mar 2009 14:16, 1 keer totaal gewijzigd.

Da silva
Berichten: 719
Lid geworden op: 31 jul 2008 09:01

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door Da silva »

@ the truth
Aangezien niemand bekend is met de termen die Dr.Hamer gebruikt....
Zou je ons a.u.b. uit willen leggen wat bedoeld wordt met
(bezoedelingsconflicten, een bijzondere vorm van een integriteitsinbreukconflict)
dit conflict?

thetruth
Berichten: 15
Lid geworden op: 31 mar 2009 12:04

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door thetruth »

Hoi Da Silva,

DISCLAIMER:
Ik zal proberen het uit te leggen, maar dat is dan wel zoals ik het begrepen heb en is mogelijk niet helemaal precies correct. Ik moet mij overigens verontschuldigen dat ik het niet met 1 zin kan uitleggen.

Je integriteit moet je zien als de mate van compleetheid/volkomenheid/intactheid van je lichaam (inclusief de psyche). Deze compleetheid/volkomenheid kan op een gegeven moment aangetast worden, i.e. de integriteitsinbreuk. Voorbeeld, op het moment als je je in de vinger snijdt met een mes is je lichamelijke integriteit aangetast, nl er is een beschadiging opgetreden aan je vinger. Op het moment dat dit gebeurt wordt er onmiddelijk in je lichaam een reparatieprogramma opgestart die er voor zorgt dat de wond weer geneest. De GNM spreekt overigens over zinvolle biologische noodprogramma's. Ik neem aan dat je het met me eens bent dat zo'n wondgenezingsprogramma biologisch zinvol is.

Het bezoedelingsconflict is een conflict, waarbij, in jouw beleving, iemand je integriteit aantast door jou te besmeuren, bevuilen, i.e. jouw integriteit aan te tasten. De integriteit is volgens de GNM gekoppeld aan het orgaan "huid". De huid heeft immers een beschermende functie tegen invloeden/aanvallen van buitenaf.
Dergelijke conflicten zijn ook gekoppeld aan een locatie, namelijk precies die locatie waar je in je integriteit aangetast bent. Je lichaam reageert op dergelijke conflicten door de huid locaal te verdikken, i.e. de wratten (melanomen zijn ook mogelijk). Zolang het conflict actief is (en dus niet opgelost is) groeit de wrat, is het conflict niet actief, maar ook niet opgelost, dan stopt de groei. Is het conflict opgelost (in ons geval dus de vergeving van onze zoon) dan wordt de verdikking weer afgebouwd. De verdikking (versterking) is immers dan niet meer nodig. Voor onze zoon was het voldoende om te horen dat wij ons gedrag naar hem toe blijvend zouden veranderen (het zal niet meer gebeuren). Dat was voor hem dus een totale conflictoplossing en de wratten verdwenen zeer snel.

Nog een paar kanttekeningen:
----------------------------------
Volgens de GNM is het beleven van een biologisch conflict dus geen rationeel gebeuren, je beleeft het vooral met je onderbewuste. Het is dus niet zo dat je je tegelijkertijd zit te bedenken, van goh..ik lijd hier een integriteitsinbreuk. Wel heeft het sterk te maken met je eigen beleving van het gebeuren en daar speelt de psyche en je hele voorgeschiedenis een sterke rol in.

Overigens kun je volgens de GNM ook een integriteitsinbreuk oplopen via het niveau psyche. Als iemand je recht in je gezicht diep beledigt, kan (hoeft dus niet altijd) je lichaam dat getransponeerd ervaren als een integriteitsinbreuk op je gezicht met bijbehorende huidproblemen in het gezicht.

Met vriendelijke groeten,

The Truth

ludwig.F.O.van Beest
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 mar 2009 14:00

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door ludwig.F.O.van Beest »

Nog even dit als opmerking over kanker,Kwakzalvers zijn artsen
die heel goed weten welke gevaren er schuilen in de medicamenten die ze hun patienten laten slikken,spuiten dan wel met chemo of bestraling behandelen,en mede omdat ze vooruit al weten dat de patient dood zal gaan,en daar nog zoveel als mogelijk aan willen verdienen,dat zijn de gelegaliseerde kwakzalvers,in naam van de wetenschap.de kosten zijn plus minus 100 miljart per jaar alleen al voor de chemische industrie.Dan zeg ik nee dan liever iemand als dhr rutten.dan heb ik tenminste nog een kans
omdat te overleven.Loek

Perdita
Berichten: 370
Lid geworden op: 07 jul 2008 14:08

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door Perdita »

@ The truth,

Ik vraag me nu wel af wat jullie met je kind hebben uitgespookt, dat het een bezoedelingsconflict heeft opgelopen, waar het enorm veel wratten door gekregen zou hebben en waarvoor jullie hem vergeving hebben moeten vragen. Dit komt heel raar en onfris op mij over.

Perdita
Berichten: 370
Lid geworden op: 07 jul 2008 14:08

Re: Kankertherapie

Ongelezen bericht door Perdita »

@ Ludwig F.O. van Beest
Kwakzalvers zijn artsen
die heel goed weten welke gevaren er schuilen in de medicamenten die ze hun patienten laten slikken,spuiten dan wel met chemo of bestraling behandelen,en mede omdat ze vooruit al weten dat de patient dood zal gaan,en daar nog zoveel als mogelijk aan willen verdienen
Ik heb er geen woorden voor, wat jij hier durft uit te kramen. Je beschuldigt in feite artsen van moord met voorbedachte rade. Ik vind dat de moderator hier moet ingrijpen, ik vind dit onacceptabel.

Wat je zegt is niet alleen schandalig, maar ook levensgevaarlijk. Als er mensen van kanker genezen, dan danken ze dat aan de reguliere behandelingen en de zorg van de artsen en het andere medische personeel. Er is echter nog nooit iemand van kanker genezen door een alternatieve behandeling.

Gesloten