LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Letselschade

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
egbert54
Berichten: 0
Lid geworden op: 02 nov 2009 22:03

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door egbert54 »

Na ruim 13 jaar, rekken, onderzoek na onderzoek, telkens weer wat nieuws bedenken, verkeerd interpreteren doet Unive uiteindelijk een bod van € 150.000.00 op een schade van € 560.000.00, waarvoor zij aantoonbaar aansprakelijk zijn.
Van deze schade moeten dan ook nog grotendeels de buitengerechtelijke kosten betaald worden zodat uiteindelijk minder dan 25% van de schade over blijft.
Ze doen dit in het vertrouwen dat zij veel meer tijd hebben als het slachtoffer en dat deze het zo beu is dat hij uiteindelijk maar capituleert en niet de jarenlange gang naar de rechtbank wil maken
In normaal Nederlands heet dit een Jodenstreek, UNIVE, daar plukt u de wrange vruchten van.

zegjijhetmaar-
Berichten: 184
Lid geworden op: 24 jul 2009 19:19

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door zegjijhetmaar- »

Advocaat geschorst om 'no cure no pay'
Letselschade-advocaat Engelgeer is door het Hof van Discipline voor één jaar geschorst als advocaat. De raadsman bood zijn diensten aan op basis van 'no cure no pay' hetgeen niet is toegestaan.

Resultaatafhankelijke beloning
De Nederlandse Orde van Advocaten, de beroepsorganisatie waarbij advocaten verplicht zijn aangesloten, is voorzichtig voorstander van 'no cure no pay' in letselschade-zaken, waarbij de beloning van de advocaat afhankelijk is van het behaalde resultaat. Een experiment van de Orde werd echter door minister Donner (Justitie) verboden omdat resultaatafhankelijke beloning op gespannen voet zou staan met een goede uitoefening van het advocatenberoep. Het financiële belang van de advocaat zou ervoor zorgen dat hij zelf partij wordt in de door hem behandelde zaak.

Strijd met mededingingsregels
Het verbod staat op gespannen voet met nationale en Europese mededingingsregels. De Nederlandse Mededingingsautoriteit NMA heeft in 2002 gesteld dat 'no cure no pay' toelaatbaar moet zijn. En onlangs maakte de NMa rapport op tegen de Orde van Advocaten, wat inhoudt dat er een redelijk vermoeden bestaat dat de Orde de mededingingsregels heeft overtreden. Door het verbod op ‘no cure no pay’ worden advocaten beperkt in hun vrijheid om zelf hun declaratiemethode te bepalen en dit beperkt de concurrentie, aldus de NMa in het rapport.

Irritatie
Voor advocaten is het verbod erg vervelend, omdat gespecialiseerde letselschadebureaus niet aan de strikte advocatenregels gebonden zijn. Het onderwerp leeft behoorlijk onder advocaten, zo blijkt wel uit e-mail die JuroFoon onlangs van een advocaat ontving: "Ik wijs u erop dat dit schaderegelingsbureau een deel van de schade van het slachtoffer als eigen vergoeding voor de verrichte werkzaamheden inhoudt. Dat in tegensteling tot de letselschade-advocaten (LSA) die keurig-netjes werken met een urenverantwoording en de nota voorleggen (als buitengerechtelijke kosten) bij de aansprakelijke tegenpartij. (...) Ik reageer wellicht wat gepikeerd omdat ik zelf - net als een van mijn kantoorgenoten - LSA advocaat is. En juist de LSA-advocaat met zijn specialisatie kan bij uitstek het slachtoffer bijstaan, zonder een overeenkomst waarbij 15% van de schade van het slachtoffer wordt afgeroomd."

Ook Wieringa Advocaten lijken geen voorstander van 'no cure no pay': " De afweging (ga ik kosten maken om mijn recht te halen) hoort bij de cliënt te liggen. Het is zijn zaak, zijn recht, en zijn afweging. Het moet niet zo zijn dat die afweging wordt verlegd naar de advocaat, en dat de beslissing te gaan procederen (mede) af gaat hangen van diens inschatting hoeveel geld hij daarmee kan verdienen. En juist die situatie haal je met no cure no pay onherroepelijk binnenboord."

Marc01
Berichten: 121
Lid geworden op: 02 mar 2005 12:29

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door Marc01 »

net als in America?

mmm.....

Dossier te koop! voor weinig, de rest is voor u!

letsel
Berichten: 51
Lid geworden op: 02 nov 2009 23:37

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door letsel »

ik heb alle mededelingen/reacties gelezen, maar wat te doen als je buiten de onbehoorlijke aanpak van de wederpartij je ook nog eens voor de rechter gedaagd wordt?
onvoorstelbaar, maar waar, alsof het mijn schuld was, dat ongeluk!
dan kom je voor de rechter en dan hebben we een rechter wiens gedrag/uitlatingen en kennis ver beneden alle peil was.
en dat moet recht doen?

in nederland ben je vogelvrij, maar vooral ook, als je al iets vóór het ongeluk had (kan niet schelen wat), dan mag je gewoon ten prooi vallen en lachen de verzekeringsmaatschappijen zich dood.
dezelfde maatschappij moest wel ineens gered worden van de ondergang.
ondertussen geloof ik niet meer in onze rechtsgang, maar blijf doorgaan tot de laatste snik.

almar1
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 nov 2009 23:25

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door almar1 »

Ik ben al sinds 2004 verwikkeld in een letselschade kwestie . de verzekering heeft erkend verantwoordelijk te zijn voor alle kosten .

ik heb intussen een A4 ringband ( een Brede Ordener ) Vol met papieren en ben eigenlijk nog geen stap verder dan dat ik was . er is een "onafhankelijk"expertise rapport . Gemaakt door een arts die zeer negatief tegenover mij was , ongeval feiten wat niet klopte . dat ik maar weer moest gaan fietsen terwijl een prof in londen waar de urine buis hersteld is mij uitdrukkelijk had verteld dat ik geen zadel sporten meer mag beoefenen .

ik heb het gevoel dat een aantal klachten die ik heb niet serieus worden genomen , onder het moto van we kunnen het niet zien dus is het er ook niet .
onder andere rug klachten in mijn onder rug.
gezien er een paard over heen gestuiterd is ( paard is in een gallop onder uit gegaan salto gemaakt en is over mij heen gestuiterd hij lag met zijn staart ter hoogte van mijn onder rug . wat resulteerde in 4 fractures in mijn bekken en nog een heel scala aan andere interne schade )

klachten zoals dat mijn linker voet 24 uur per dag het gevoel geeft dat het slaapt ( gevoel van duizenden hete naalden in de voetzool ) en dat ik dagen heb dat ik slecht tot zeer slecht loop bij temp onder het vriespunt of extreme temperatuur veranderingen. is even eens niet intresant volgens de verzekering . ik heb denk ik wel meer dan 20 mensen die gezien hebben bij verschillende temperaturen en grote verschillen in hoe ik loop en wat ik wel en niet kan.

ook problemen met het onthouden van dingen , concentratie etc.
een voorbeeld er van is ik heb in 2008 een opleiding gedaan met 2 CCNA certificaten. het totaal aantal pogingen om de examens te halen is meer dan 6 keer. de verzekering gaat er van uit dat ik niet bewusteloos ben geweest.
er is aan mij gevraagd door het ambu personeel of ik ook bewusteloos ben geweest. volgens mij niet maar ja ik heb het ongeval gehad hoe kan ik met zekerheid zeggen dat ik bewusteloos ben geweest . er staat wel beschreven dat ik me niks kan herinneren van wat er is gebeurd . ( ik mag aan nemen dat men daar uit op kan maken dat ik hoogst waarschijnlijk een geringe tijd bewusteloos ben geweest )

dit zijn een paar voorbeelden van wat.

ik heb de laaste 10 maanden letterlijk moeten vechten voor voorschotten om niet op straat te komen staan omdat ik geen inkomsten heb . ik kom nergens voor in aanmerking . geen ziekte wet , geen ww gezien ik al een hele tijd geen werk meer heb omdat it volgens IT begrippen achter lig . CWI/sociale dienst wijst naar de verzekering en de verzekering wijst even hard terug . al met al word ik er niet wijzer van.

Ik heb sinds ik door het UWV beter ben verklaard het gevoel dat de verzekering mij het liefst achter de geraniums heeft . niks tot mijn beschikking heb qua vervoer , geen hobby's etc.

het geen waar het op uit draait is dat mijn ouders een geregeld aantal keren financieel hebben moeten bij springen omdat ik anders alles kwijt zou zijn geweest.

even als aanvullend. ik zit dus niet stil maar ben druk bezig weer werk te krijgen
bedrijven zitten niet bepaald te springne op mensen die 6 jaar of meer niet gewerkt hebben door een ongeval. van mijn 26ste tot mijn 29ste en vanaf mijn 30ste tot 32ste heb ik niet meer een vaste baan gehad . ik heb een jaartje voor een bedrijf gereden als field engineer ook dat was niet vol te houden qua kilometers .

Werk vinden is moeilijk. ik heb sinds de studie vanaf maart 2009 tot okt 2009 meer dan 140 solicitaties verstuurd met brief . 30% van dat totaal naar vacatures buiten mijn vakgebied . van 75% heb ik een reactie ontvangen. allemaal afschrijvingen . 4 er van waar ik op gesprek kon met daarbij 2 waar de vacature weer werd ingetrokken.

ik heb sinds het ongeval mijn eigen beroep niet meer uitgeoefend zijnde een Systeem / Netwerkbeheerder .

en dan vinden ze het gek dat ik slecht slaap , bijna een burn out heb of zelfs overwerkt ben .. mijn advocaat brieven schrijven op de momenten dat ik bijna door een voor schot heen ben is bijna een dag taak. zorgen maken over hoe het de maand er op moet is nog eens een dag taak er bij .

( indien dit niet een samen hangend geheel is excuus er voor . ook dat is iets ongeval gerelateerd . door het toevoegen van dingen die ik vergeten ben en later herinner van dat moest er ook bij )

mvg AG

jannyholtrop
Berichten: 6
Lid geworden op: 07 jun 2005 23:52

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door jannyholtrop »

Heel goede ervaring heb ik met het bureau www.letsel.nl.
Na een aanrijding in een file, waarbij mijn auto van achteren schade opliep, heb ikzelf een whiplash opgelopen.
Toen ik van de ergste schrik was bekomen, heb ik me tot het bovenstaande bureau in Amsterdam gewend en hun de zaak voorgelegd.
Dit heeft uiterst deskundige advocaten in dienst met veel ervaring.
Ondanks dat er "gaten" zaten in het medisch dossier, heeft mijn advocaat toch binnen 1 jaar een redelijke deal kunnen sluiten.
Ik heb gekozen voor de werkwijze : no cure no pay.
Dit is me prima bevallen, en ik kan het iedereen aanraden.

paullego
Berichten: 4
Lid geworden op: 03 nov 2009 11:40

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door paullego »

Onze rechtshulp(SUR) heeft diversen malen de tegenpartij(Allianz) gewezen op de gedragscode waarin duidelijk is omschreven, in dit geval om een gezamelijk "eind"gesprek om tot een vergelijk te komen. Ze weigeren, reden dat dit niet gebruikelijk is!? Met als gevolg de (bekende) lange uitstel. Dit duurt al 3 jaar. Waarom een gedragscode als je die niet zelf respecteerd!?

petra1969
Berichten: 0
Lid geworden op: 02 nov 2009 21:29

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door petra1969 »

Hallo allemaal

Ik heb 30 juni 2008 een bedrijfongeval gehad ben daardoor 2/3 van mijn linkerpink verloren en mijn linker duim was uit de kom doordat ik gegrepen werd door een boorspaan van het werkstuk waar ik mee bezig was.
Na 3 opperatie`s en een handversmalling(amputatie 5e graad)ben ik klaar met het ziekenhuis er is niets meer te verbeteren en zal met het gevoel wat ik nu nog heb moeten leren omgaan.
Ik heb vanaf het begin een letselschade advocaat in de arm genomen die al 1 en 1/5 jaar bezig is om mijn verlies van arbeidsvermogen aan te vechten.
De verzekering Allianz heeft een bemiddelingsburo ingeschakeld (voorheen Takkenberg) met een onpersoonlijke tussenpersoon J. Derks.
Wat een ellende die vent alles wat mijn advocaat aanbrengt slaat hij zonder pardon af. Hij is nooit bereikbaar niet via mail nog via telefoon. Hij reageerd niet op brieven die hem worden gestuurd laat staan dat er een fatsoenlijk gesprek is.
Kortom deze J. Derks lapt de gedragscode aan zijn laars.
Hij wil mij afdoen met een fooitje en verlies van arbeidsvermogen is desondanks salarisstroken en bewijzen niet bespreekbaar.
Maar ook ik geef niet op en heb een spoed proceduren gestart via mijn advocaat.
Want ik ben niet van plan om 11 jaar te wachten op iets waar ik recht op heb dan kan die J.Derks wel niet willen maar ik geef niet op.
Ik hoop dat de zaak snel voorkomt.

Groetjes Petra

flowertje
Berichten: 0
Lid geworden op: 03 nov 2009 20:04

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door flowertje »

ook ik heb 2 jaar geleden een auto ongeluk gehad , met het gevolg een whip lash , ik wist niks .. ik zat ook op dat moment in een scheiding .. kreeg iemand toegewezen , van de verzekering van mijn dochter . ik kreeg 2000 euro om dat ik mijn huis door een klusjes man moest laten doen de rest had ik geleend van mijn moeder , had toen net 2 dagen de sleutel van mij nieuwe huis . er werd mij maar weinig verteld maar ik moest zo snel mogenlijk mee doen met een project van fysio en aan het werk ...werd nergens over gepraat over hoe het verder moest .. werd telefonisch kontact gehouden ... pijn heeft maanden geduurd en ik dacht op een mom goh het word minder .. de mevr zei toen op een mom we gaan het dosssier sluiten je kan nog 500 euro krijgen voor fysio ...heb er toch nog 2000 gekregen voor een paar jaar fysio extra te betalen ...... en ik tekende .. na een paar maanden kwam de pijn weer in aller hevigheid terug ..


ben gewoon blijven werken omdat ik bang was om mijn baan kwijt te raken ... omdat ik nog geen vast kontract had ... ben na maanden naar eenvoorlichting geweest van de whiplash vereniging ,en kreeg van hun tips wat ik wel kon doen aan de pijn .. en ik kreeg een advocaat toe gewezen van hun ... maar mijn medische geschiedenis had tegen mij gewerkt als ik naar de rechter was gegaan zei mijn advocaat , het had jaren kunnen duren zo rechtzaak .. ze hebben mij nog 4000 euro gegeven ... en ik heb weer getekend .. eigenlijk kan ik helemaal niet meer werken ,maar ik moet rekeningen moeten ook betaald worden maar ik voelde mij behoorlijk in de steek gelaten de eerste keer door de verzekeraars ..weinig informatie gehad ze maakte misbruik van mijn omstandig heden toen kwa scheiding en zo beetje labiel er door ... moet nog steeds met de whiplash leven en iedere dag moet ik oppassen wat ik doe , heb mijn leven er naar moeten inrichten ... ik weet nu dat een whiplash nooit over gaat ...

marc51
Berichten: 0
Lid geworden op: 31 okt 2009 01:29

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door marc51 »

Beste Petra,

Blijf vooral doorvechten, ALLIANZ, Delta LLoyd, LLoyd 's , Cassidy Davis zijn voorbeelden van vele verzekeringsmaatschappijen die hun risico's als pakketjes voor bepaalde tijd verkopen [Collateralized Insurance Obligations/Bonds], opties op schulden en en risico 's aanbieden aan beleggers [Stranger Originated Insurance], deze beleggers vormen anonieme groepjes [SYNDICATEN] die onder geheim nummer vertegenwoordigd worden door een notaris- en advocatenkantoor, die ook een expertiseburo hebben !! Deze hebben dus tot taak, zo min mogelijk uit te betalen, en worden dan willens en wetens door dezelfde verzekering ingehuurd: VRIENJES VAN ELKAAR DUS !
Pak aan die gasten, haal bij de Kamer Van Koophandel en alle andere mogelijke [internet/google]kanalen al hun gegevens boven water, Kijk naar hun aandelen en BV 's , zoek uit waar ze wonen en welke connecties ze hebben.
Bombardeer ze met telefoonjes, E-mail, brieven en ga net zo als bij die DITZO reclame voor hun huis en kantoor liggen.
PIK HET NIET, Die meneer J. DERKS en de firma TAKKENBERG zijn geheid medeaandeelhouders, syndicaateigenaren en hebben dus grote belangen in deze bedrijven, nietsontziende witteboordencriminelen zijn het [ net zoals Scheringa]!!
Als gedupeerde moet ze eindeloos dwarszitten, betalingen opschorten, machtigingen en incasso 's intrekken en NIETS meer betalen, als iedereen dat doet is het zo afgelopen met die graaiende kliek: het is net zo als met de cent afrondingen, als iedereen afrondingen in je nadeel zou pinnen en afrondingen in je voordeel cash zou betalen, is de eurocent zo weer terug als betaalmiddel [ zoals in alle landen om ons heen]. ZO PAK JE ZE, OORLOG AAN DE GRAAIERS !!
Maak een vuist en, ook via youtube, Twitter, Myspace enz, LAAT JE HOREN
GREEZ< MARC V.

JeannetteK
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jul 2008 20:53

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door JeannetteK »

Interpolis - glashelder?

No way!

Het zijn boeven eerste klas!!
We zijn al ruim 5 jaar bezig, maar we geven niet op, en dat is waar ze op hopen.
Dat is waar zoveel maatschappijen op hopen, dus mensen, geef niet op!!

Samm
Berichten: 0
Lid geworden op: 05 nov 2009 14:14

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door Samm »

Wat zou het fijn zijn als men zo kort mogelijk in het ongewisse wordt gelaten bij de afwikkeling. Voor de gedupeerde en de omgeving is het van belang dat energie kan worden gericht op herstel, op acceptatie. Onvoorstelbaar dat er nog steeds zo met mensen wordt omgegaan. Kan me voorstellen dat er wel eens wordt gedacht aan de mogelijkheid dat die afwikkelaars zelf ooit in de kreukels zouden moeten liggen om in te zien hoeveel effect een kwalijke afhandeling heeft op iemands leven. Maar goed, tegelijk wens je dat niemand toe.
Wat ik wel hier zou willen vermelden is dat ik zeer goede ervaringen heb met Nostimos (integer, adequaat) bij afwikkeling van letselschade.

danit
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 jun 2006 23:13

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door danit »

Ik wil hier toch even erop wijzen dat u nooit beroep hoef te doen op een no cure no pay,noooit doen!

Sterker nog de wet zegt dat bij erkend aansprakelijkheid van verzekering die verzekering UW advocaat moet BETALEN.dus gewoon zelf een goede letselschadeadvocaat zoeken en je hierover laten informeren

Heb er zelf ervaring mee,na kop staat botsing en blijvende letsel whiplash,geen rechtsbijstand een letseladvocaat aangewezen gekregen via bureau slachtofferhulp.Eeen advocaat die aangesloten is bij de LSA.

alamo
Berichten: 62
Lid geworden op: 02 nov 2009 22:16

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door alamo »

egbert54 schreef:Na ruim 13 jaar, rekken, onderzoek na onderzoek, telkens weer wat nieuws bedenken, verkeerd interpreteren doet Unive uiteindelijk een bod van € 150.000.00 op een schade van € 560.000.00, waarvoor zij aantoonbaar aansprakelijk zijn.
Van deze schade moeten dan ook nog grotendeels de buitengerechtelijke kosten betaald worden zodat uiteindelijk minder dan 25% van de schade over blijft.
In normaal Nederlands heet dit een Jodenstreek, UNIVE, daar plukt u de wrange vruchten van.
(met!) winstoogmerk: € 560.000,00 -/- € 150.000,00 = € 410.000,00

Zie ook Jan Buitenhuis, werkzaam bij UNIVE als verzekeringsarts / medisch adviseur, inzake 'whiplash' ..............

Citaat:
Dhr. Buitenhuis promeveert bij de volgende profs:
Prof. dr. Johan Groothoff: hoogleraar Arbeid en Gezond van de disciplinegroep ...
Prof. dr. P.J. de Jong (2008/09)
http://www.onderzoekinformatie.nl/nl/oi ... RS1290119/
Expertise NL: Impliciete cognities; Redeneren; Aandachts- en beoordelingsprocessen; Klinische psychofysiologie; Walging; Blozen en sociale angst.De toon is weer gezet.Die Buitenhuis is een slimme vogel die z'n dubbele agenda keurig voor elkaar heeft.
Melissa, Amsterdam op 04-06-2009, 19:53

http://www.trouw.nl/nieuws/Wetenschap/a ... s#comments

Ad 56
Berichten: 130
Lid geworden op: 08 feb 2008 22:29

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door Ad 56 »

Hallo beste forum bezoekers,

Een LSA letselschade advocaat, die krijgt immers ook niet alles voor elkaar.

Zie mijn verhaal een aantal pagina's terug.

Ik had een van de bekendste uit de top 10 van nederland, is mooi niets geworden.

Sterker nog, die heeft ook koeien van fouten gemaakt.
Ik zou gezien worden door een proffessor in het AMC en in het Erasmus, alles is mooi afgewerkt op administratieve basis, dat had hij nooit toe mogen staan.
Ben dus door geen enkele proffessor gezien.

Ik krijg steeds meer het idee, dat de artsen die grove fouten maken, het ook nog toegeven aan je, en dat vervolgens de advocaten er niets mee doen.
Ik heb dan mijn gedachten, dat het 2 groepen zijn, die alleen maar op je centen uit zijn, je blijft gewoon een nummer.

Ik heb en hele andere gedachtengang over No Cure, No Pay.

Deze mensen zullen zeer waarschijnlijk harder voor een cliënt knokken dan een LSA advocaat, die indruk heb ik inmiddels gekregen, ik ga nimmer meer naar een advocaat, dit is de tweede maal dat ik het nakijken heb.
Een No Cure, No Pay advocaat doet volgens mij meer voor de cliënt, anders verdient hij toch niets. No Cure, No Pay.

Ik ben er nu mee bezig, en ik krijg dus sterk de indruk, dat hij al meer gedaan heeft in een week, dan die LSA advocaat in 2 jaar.

Waar zit het hem, die kneep?

Ik vind het maar erg raar, dat een LSA advocaat alleen maar om meer en meer geld vraagt.
Geen deskundig advies geeft van te voren, en alleen maar zegt, het is zo klaar als een klontje, nadat hij mij de laatste brief geschreven had, dat hij er niet mee verder kon, heb ik hem nog een brief gestuurd, waar dat zo klaar als een klontje nu uit bestond, luchtspinsels of zo, of moest hij nog snel iemand een poot uitdraaien voor een snellere auto, gewoon walchelijk en bespottelijk.

De uur vergoedingen gaan al snel naar de 300,00 Euro, welk normaal mens kan dat betalen?

Nu ben ik genaaid, sorry voor de uitdrukking, door de chirurgen, die ook nog eens lekker aso naast mijn bed stonden te bekvechten, over mij, de LSA advocaat verdiende lekker gemakkelijk die 300,00 euro over mijn rug.
Wie is in deze zaak nu de grootste boef?

Sorry, ik heb hier echt geen goed woord voor over, en een LSA advocaat aanraden aan iemand, ik zou het echt niet durven, maar dat is mijn ervaring, en mening van het geen ik heb meegemaakt.

Maar ieder zijn ervaring is gelukkig weer anders, anders zou het helemaal een zooitje worden, wat het eigenlijk al is.

Er zou vanaf 2006 het een en ander veranderen, maar er is dus helemaal niets verandert, de verzekeraars maken er nog steeds een potje van, traineren de zaak nog steeds, houden de boel nog eens lekker op, wachten nog eens lekker een paar maanden om ooit na een aantal aanmanigen nog eens een keertje te reageren, dus wat is er dan in gods naam verbeterd, helemaal niets.
Het zijn en blijven enkel en alleen maar woorden, en nog maar eens wat beloftes.

De mensen die gedupeerd zijn, laten ze toch mooi weer eens verekken, sorry voor de uitdrukking, mijn welgemeende excuses, ik word enkel maar steeds bozer, als ik weer eens iets lees, over hoe ze weer eens iemand weer eens flink te grazen genomen hebben, en vervolgens mooi in hun sop gaar laten koken, geen enkele hulp door een specialist, of een hulpverlener bij de psychische schade die een slachtoffer heeft opgelopen, dat staat erg netjes.

Let wel, mijn schrijven is niet bedoeld tegen u, als topic bezoeker, maar enkel tegen het domme systeem van advocaten en verzekeraars van de letsel schade.

Ik wens u allen een heel fijn weekend toe.

Met vriendelijke groet,

Ad

alamo
Berichten: 62
Lid geworden op: 02 nov 2009 22:16

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door alamo »

Ad 56, inzake LSA (letsel schuift aardig) zie ook: http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic ... 42#p937342

jeanne-veghel
Berichten: 2826
Lid geworden op: 03 nov 2009 08:46

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door jeanne-veghel »

Zelfs al kom je zover dat je voor de eindafhandeling staat, is het oppassen geblazen, want zelfs dan krijgen ze het klaar, om mondeling gemaakte afspraken niet na te komen en "vergeten" ze die zogenaamd ook te vermelden, omdat wettelijke rente : ALTIJD buiten de akte om wordt uitbetaald, werd mij
mondeling medegedeeld, dus denk je dat het goed is, als het niet in de akte
wordt vermeld die je tekent. Jammer dan. Zie mijn verhaal op het forum.
AIG EUROPE/CHARTIS INSURANCE - zelfde bedrijf.

Wrijven ze in hun handen, dat ze dat geld in ieder geval toch nog hebben uitgespaard. Dus opletten en ook al proberen ze je iets wijs te maken, ik was
zo naïef dat te geloven, omdat in het 1e voorstel alles was gespecificeerd en daar
hadden ze ook geen rente bij vermeld, alles zwart op wit vragen, ook van de wettelijke rente.
Toen ik er naar vroeg werd mij verteld,
dat die altijd apart werd uitbetaald en daarom niet was vermeld, dus vandaar dat ik dat geloofde.

jeanne-veghel
Berichten: 2826
Lid geworden op: 03 nov 2009 08:46

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door jeanne-veghel »

Zelf denk ik dat de gedragscode gewoon niet wordt nageleefd en dat heel veel mensen nog steeds in de kou blijven staan, als ik hier de bovenstaande verhalen
lees.
Goed dat Tros-Radar aandacht heeft voor dit probleem, wat al vele jaren speelt en dat ze proberen letselschadeslachtoffers te helpen.
Met name whiplash-slachtoffers ondervinden zeer veel tegenwerking en worden eigenlijk met een kluitje in het riet gestuurd.
Kortom als de gedragscode in het leven is geroepen om de procedures te versnellen en alle letselschadeslachtoffers niet onnodig te kwellen, wordt het eens tijd dat dat dan ook gebeurd, maar zo te lezen komt er nog echt niet veel van terecht.
We zullen eens kijken of een vervolguitzending van Tros-Radar iets op gaat leveren.
Er moet druk op de ketel blijven, anders zal er echt niets veranderen, maar dat is mijn mening.

JohanVeenstra
Berichten: 48
Lid geworden op: 10 jan 2010 23:53

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door JohanVeenstra »

Ik zie op de site dat de uitzending van morgenavond ook is gewijd aan letselschade en no cure no pay.

Uitzending 11-01-2010

No cure no pay
Uitzending 11-01-2010
Als je betrokken raakt bij een verkeersongeval loop je het risico om niet één maar twee maal slachtoffer te zijn. Eerst van het ongeval zelf en daarna van het letselschadebureau.
Zonder dat je het weet, eet dat bureau van twee walletjes. Het lijkt daarmee vooral aan zijn eigen belang te denken. Maandag in Radar alles over deze schimmige en miljoenen opbrengende slachtofferindustrie.

jeanne-veghel
Berichten: 2826
Lid geworden op: 03 nov 2009 08:46

Re: Letselschade

Ongelezen bericht door jeanne-veghel »

Even over de uitzending van vanavond over letselschade.
Ik ben er van overtuigd dat er ook bonafide bedrijven zijn, die naar eer en geweten werken.

Aan de andere die het wat minder nauw met hun geweten nemen
zeg ik het volgende:

Daar kwam de olifant met zijn lange snuit en die blies jullie
verhaaltje uit en terecht.

Goed werk Tros-Radar.

Gesloten