LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Verdoving bij de tandarts

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
angel1978
Berichten: 7496
Lid geworden op: 30 aug 2005 11:08

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door angel1978 »

petraz10 schreef:t.a.v. angel

Ik vraag me serieus af wat jouw probleem in deze kwestie is en in welk verband dat je staat in deze zaak?

Ik ben blij met mensen die hun ziel en zaligheid stoppen in een goede zaak zoals deze, wan ter zijn al genoeg mensen op de wereld die het vuil onder het kleed vegen.
Dus Scheffers en Welwaar, Petje af voor jullie

groetjes petra
Petra,

Mijn probleem is heel simpel:

Er worden hier dingen beweerd zonder enige bronvermelding, zonder wetenschappelijk bewijs en zonder dat er ook maar enige controle kan plaatsvinden of het wel klopt wat hier gezegd wordt.

We hebben hier eerder een aanhanger van simoncini gehad die beweerde dat kanker een schimmel was ( en dus eigenlijk iedereen maar moest stoppen met een reguliere behandeling ).
Een tegenstander van psychiaters die vooral aanhanger was van de scientology ( ook al beweerde hij zelf van niet )
Iemand die beweerde dat alle natuurlijke produkten slecht zijn en dat vitamines verboden worden ( complot van de pharmacie )

Allemaal losstaande beweringen ( sommige gevaarlijker dan anderen ) die een gelijke eigenschap hebben: ze beweren iets, claimen dat het werkt en roepen dat anderen maar moeten aantonen dat het niet zo is. Nooit wordt er op maar enige manier aangetoond dat het ook echt zo is wat ze zeggen.

Er zijn altijd mensen die iets dat ze op een forum lezen blind geloven zonder overige nazoek te doen. Afhankelijk van de claim die is gedaan kan dit ervoor zorgen dat iemand behandeling afwijst en/of hier grote schade van ondervindt.
DAT is mijn grote probleem!!!

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

Angel, het is je goed recht kritisch te zijn en je niets wijs te laten maken

Laat ik dat nu ook doen.....

Heb je weleens een filmpje gezien over kwikdampen?

http://il.youtube.com/watch?v=KCXrm2f9i ... re=related

http://il.youtube.com/watch?v=YGQfj-6xn38


Ultracaïne of Articaine;

Het onbekende risico van een bekend tandarts verdovingsmiddel

Sinds de jaren 80 is er een locaal verdovingsmiddel op de markt, dat onmiddellijk na toediening 'werkt', i.t.t. de oudere middelen die een minuut of 10 moeten 'inwerken' voor de arts aan een pijnloze behandeling kan beginnen. Het middel heet ultracaïne, is uitgevonden in de laboratoria van de firma Hoechst en wint dagelijks wereldwijd meer en meer terrein - inmiddels onder een grote hoeveelheid verschillende merknamen, o.a. omdat het patent is verlopen. Ultracaïne en alle clonen van ultracaïne worden in vrijwel iedere tandartspraktijk gebruikt, maar ook ziekenhuizen gebruiken het 'omdat het zo ontzettend makkelijk werkt'. Wanneer men bijv. voor een operatie onder algehele verdoving wordt gebracht, wordt locaal ultracaïne of een cloon toegediend om te voorkomen dat de pijnprikkel de patiënt uit de narcose
haalt. Ook de ruggeprik bij bevallingen wordt gedaan met dit middel. Opvallend is dat de producent dit middel voor ruggeprikken stilzwijgend uit de handel heeft genomen. (Overigens tot ergernis van de behandelaars in ziekenhuizen, die het daarom in eigen laboratium laten namaken).

In de praktijk krijgt de patiënt nooit de bijsluiter van dit verdovingsmiddel te lezen, terwijl de bijsluiter toch vooraleerst vermeldt dat de gebruiker kennis moet nemen van de inhoud van de bijsluiter voor hij of zij het middel tot zich neemt. Op deze manier heeft de producent van het middel zich juridisch ingedekt (en is de arts feitelijk verantwoordelijk). Zou de patiënt de bijsluiter wel lezen, dan zou menigeen zich menigmaal achter de oren krabben alvorens hij of zij de arts haar werk laat doen. Vanaf het moment dat een middel op de Nederlandse markt is, behoort een bijsluiter namelijk jaarlijks te worden ge-update. Aangezien dit bij articaïnehoudende locale verdovingsmiddelen in enige mate is gerealiseerd (want de producent wil zich immers indekken), is er in de loop der jaren een waslijst van schrikbarende bijwerkingen in de bijsluiter van Ultracaïne ontstaan. Bijwerkingen die echter nog ontbreken, zijn o.a.: M.E., M.S., A.L.S. en agressieve vormen van kanker.

Ultracaïne en al haar clonen bevat de chemische stof 'articaïne'. Articaïne is opgebouwd uit o.a. thiopheen. Van thiopeen is wetenschappelijk bewezen dat het de hersencellen van ratten aantast. In meer algemene zin kan men stellen dat articaïnehoudende verdovingsmiddelen ernstige schade aanrichten aan het zenuwstelsel. Wellicht is er daarom sinds enkele decennia sprake is van een enorme toename van onverklaarbare klachten en ziektes op het gebied van het zenuwstelsel. Wat te denken bijv. van het steeds groter aantal relatief jonge mensen, dat sterft aan een hartstilstand? De bijsluiter van Ultracaïne noemt o.a. dat men er een hartstilstand van kan krijgen..

Nu is het interessante dat de pharmaceut garen spint bij dit middel. Niet alleen omdat het middel zelf vele 100-den miljoenen euro's en dollars omzet genereert, maar bovenal omdat het zo ontzettend veel onverklaarbare ziektes veroorzaakt waardoor mensen met nachtkastjes vol medicijnen komen te zitten.

Het aan de kaak stellen van deze hele problematiek is zeker niet ongevaarlijk
- eerder nog 'levensgevaarlijk' want de grootste pharmaceuten op aarde maken zich hieraan schuldig en ze weten het (denk ik)


http://hetgevaarvanamalgaam.come2me.nl/745502/Articaine

Voor de verandering ;

Radar is op zoek naar mensen die ernstige bijwerkingen hebben ervaren na het gebruik van middelen ter voorkoming en behandeling van Malaria. Heeft u bijvoorbeeld hele enge dromen of zware paniekaanvallen gehad? Of heeft u andere problemen ondervonden waardoor uw reisplezier werd bedorven?
Laat het ons weten en vul het formulier in!


Dit probleem is ook al jaren bekend:

Dergelijke symptomen duiden op vergiftiging door schadelijke gifstoffen, bepaalde insecticiden/verdelgingsmiddelen. Bij het onderzoek van de Cambodja-veteranen in het St. Radboud-ziekenhuis werden het gebruik van het antimalariamiddel Lariam en het overvaccineren als mogelijke oorzaak aangewezen.


http://www.post-vaccinaal-syndroom.nl/3840/pvs.aspx


In deze praktijk kan stap voor stap onderzocht worden welk vaccin, medicijn of ziekte de klachten heeft veroorzaakt. Op deze wijze kan ook de oorzaak van het veelbesproken 'Jungle-syndroom' achterhaald worden, een syndroom waarvan zo vele jonge militairen het slachtoffer zijn geworden en waarvoor in de universitaire geneeskunde noch een goede diagnostiek noch een afdoende therapie aanwezig is.

http://www.trouw.nl/krantenarchief/1995 ... room_.html

http://www.me-cvs.nl/index.php?pageid=1783&printlink...


De ernstigste beschadigingen aan het zenuwstelsel
ontstaan door overbelasting met metalen als kwik, lood, aluminium en cadmium, titanium, palladium en de pesticiden DDT, permethrin en lariam.
De atomen en moleculen van deze stoffen - die niet in het bloed
zijn te vinden - nestelen zich bij voorkeur in het vettige weefsel van de
zenuwen en hersencellen

Dergelijke bovenstaande ellende is regulier niet inzichtelijk te krijgen dus bestaat het in hun ogen blijkbaar niet.......

Nogmaals; in de universitaire , reguliere geneeskunde
is noch een goede diagnostiek noch een afdoende therapie voor dergelijke zware metaalbelastingen zoals hierboven aangegeven aanwezig is


http://www.trouw.nl/krantenarchief/1996 ... bosch.htmlhttp://www.trouw.nl/krantenarchief/1996 ... icijn.html


Duidelijk mag zijn dat na mijn uitgebreide uiteenzetting , dat het ene probleem het gevolg is van het andere probleem.

Kwikvullingen, pesticiden, overvaccineren, Lariam en Articaine.
Het heeft allemaal met elkaar te maken.
Gegevens waar men universitair/regulier niet of slecht mee uit de voeten kan en het zoals Petra omschrijft , dergelijke regulier lastig te bevatten problemen dan maar liever onder het vloerkleed vegen............Logisch dat er 2011 nog steeds mensen zijn die Radar om hulp vragen als ze ziek worden van Lariam vaccinatie, terwijl het probleem binnen de "alternatieve" diagnotiek bekend wordt en via klassiek homeopatische middelen goed te behandelen is .


Als ik bedenk en ook overal lees dat de universitaire geneeskunde de alternatieve geneeswijze ( die wel in staat zijn om dergelijke toxische belastingen in ons lichaam weg kunnen nemen ), afserveren naar de prullenbak .....wat voor gevoel krijg jij daarbij ?

1. Als een homeopaat met groot succes in Nepal tientallen kinderen genas van autisme, en hij dezelfde behandeling in Nederland niet mocht toepassen......?!
2. Als een andere homeopaat in het verleden met succes soldaten behandelde met het Cambodja syndroom of Jungle syndroom etc , maar..........de Inspectie voor de volksgezondheid deze behandeling in Nederland ontraadde, terwijl ze niet eens wisten wat de bedoeling was............wat doet dergelijke informatie met jou?

En dat is mijn grote probleem!!

AlicePiek
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 jan 2011 12:20

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door AlicePiek »

Helaas.. had ik deze uitzending maar eerder gezien. Ik ben vorige week vrijdag naar de tandarts geweest. Het was nog niet zeker of ik een wortelkanaalbehandeling moest hebben dus heeft de tandarts stevig verdoofd...Ik kreeg die verdoving om 12 uur tussen de middag en 's avonds om een uur of 8 begon hij wat uit te werken.. gek genoeg bleef ik wel een druk op mijn gezicht overhouden. Ik heb al eens Trigeminus Neuralgie gehad na een griep (jaren geleden) en werd al een beetje ongerust. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben al een week ziek thuis en slaap meer als dat ik wakker ben (door de medicatie). De druk is er nog steeds. Alles kost mij heel veel moeite en als ik wakker ben weet ik niet hoe ik mijn hoofd moet houden om geen druk op mijn linkerkant van mijn gezicht te hebben. Mijn echtgenoot dacht dat ik beter terug naar de tandarts kon gaan. Ik zag dat niet zitten, was veels te bang dat hij de boel weer open zou maken. Het was een gevoel wat mij zei dat dit niet het probleem zou zijn maar dat het probleem er groter door zou kunnen worden. Ik zou graag tips horen, hoe kom ik snel van deze druk op mijn hoofd af? Ik gebruik nu anti-epileptica. En als tip van de huisarts heb ik gekregen dat een warme kruik tegen mijn gezicht wat verlichting geeft. Alle tips zijn welkom.
Ik moet begin februari voor een zelfde behandeling aan de rechterkant terug naar de tandarts.. ik ben nu al bang en ik durf gewoon echt niet te gaan!

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

Beste Alice, zou je adressen willen hebben van in m.n toxische belastingen gespecialiseerde natuurgeneeskundigen die bij U kunnen meten of er sprake is van een kwik/ amalgaam en Articaine belasting dan mag je mij een persoonlijk mailtje sturen.
Sterkte ermee !

AlicePiek
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 jan 2011 12:20

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door AlicePiek »

Welwaar schreef:Beste Alice, zou je adressen willen hebben van in m.n toxische belastingen gespecialiseerde natuurgeneeskundigen die bij U kunnen meten of er sprake is van een kwik/ amalgaam en Articaine belasting dan mag je mij een persoonlijk mailtje sturen.
Sterkte ermee !
Dank je wel voor je berichtje. Ik weet alleen niet hoe ik je privé kan terug mailen..

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

http://www.nvbt.nl/pagina=28&menu=21

In Articaine zit de stof thiopheen ( of een derivaat daarvan= afgeleide). Ultracaïne, evenals Septanest, bevat Articaïne dat een bewezen neurotoxisch gif is. ( Pubmed).
Zenuwweefsel wordt door de thiopheenring in de articaïne toxisch belast. Vooral de nervus trigeminus (dit is de aangezichtszenuw !) kan hier het slachtoffer van worden, met als gevolg vele klachten in het hoofd.
Van thiopheen is wetenschappelijk bewezen dat het de hersencellen van ratten aantast. In meer algemene zin kan men stellen dat Articaïnehoudende verdovingsmiddelen ernstige schade aanrichten aan het zenuwstelsel. Aantoonbaar is het niet .

(....Regulier wel te verstaan.....maar wel via electro- acupunctuurmeting.)

Er bestaan 140 thiopheen derivaten. In Articaine zit Thiophene-2-carboxylate hydrochloride Er zijn aanwijzingen dat de in de articaïne aanwezige thiopheenring wel eens de boosdoener zou kunnen zijn.Door deze toevoeging verschilt Articaïne van alle andere anaesthetica. Het afbraakproces in het lichaam is anders door de aanwezigheid van deze thiopheenring in de articaïne .

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

Er zijn 6 chemicalieen (waaronder thiofheen en methylkwik er 2 van zijn )die een selectieve necrose veroorzaken aan de kleine hersenen. Het gaat dan in het bijzonder om granule cellen. Granule zijn blaasjes met een eigen membraan in het cytoplasma van bepaalde cellen in het lichaam.
Granule cellen zijn niet of moeilijk in staat DNA beschadiging te repareren en ze zijn kwetsbaar voor/door Thiopheen zijn tijdens "post natal development"

De geringe omvang van deze granule cellen, de kwetsbaarheid tijdens de postnatale ontwikkeling van de hersenen zijn allemaal belangrijke factoren bij het bepalen van de gevoeligheid van cerebellaire granule cellen aan giftige stoffen.
Cerebellair =met betrekking tot (de kleine hersenen)

In de bijsluiter van Ultracaine staat echter dat het middel zonder problemen aan zwangere vrouwen en borstvoedinggevende vrouwen toegediend mag worden.

Bron: Norwegian Defence Research Establishment, Division for Protection and Material, 2027, Kjeller, Norway. frode. 15 maart 2000 ; 112-113:9-16.

Display Settings:Cerebellum as a target for toxic substances.
Fonnum F, Lock EA.
Laatst gewijzigd door Welwaar op 22 jan 2011 19:33, 2 keer totaal gewijzigd.

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

.Ook kan Articaïne een probleem geven met de opname van vitamine B12.
Vitamine B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en voor een goede werking van het zenuwstelsel
Articaine is overduidelijk een toxische stof !

Een tekort aan vitamine B12 heeft te maken met de toxische belastingen die in ons lichaam kunnen ontstaan.
Hierdoor is er sprake van een gestoord verloop van de energiecyclus en in het bijzonder de citroenzuurcyclus. De citroenzuurcyclus is een proces waarbij bij elke stap in deze cyclus een enzym betrokken is . De kwaliteit of kwantiteit van dit enzym wordt door de toxiciteit beschadigd.

Door de beschadiging van dit enzym worden erytrocyten en /of bloedplaatjes niet goed gevormd/ aangemaakt, de vitamine B 12 inbouw is hierdoor verstoord en een slechte darmflora verhindert weer de opname van vitamine b12 in het lichaam.
Vitamine B6 heeft alleen het gewenste effect wanneer deze vitamine kan samenwerken met vitamine B12 .
Door een tekort aan vitamine B12 kan weer een overschot ontstaan van vitamine B6

Vitamine B12 tekort kan dmv injecties of tablet inname goed helpen maar nemen de oorzaak van het tekort niet weg.

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

Veel gifstoffen (neurotoxinen) circuleren in het menselijk vetweefsel, zoals die gevonden worden in de zenuwen , spieren, hersenen,
Waarom hebben medische onderzoekers zoveel moeite met het aspect van chronische neuro –intoxicaties ? (wat daar gaat het hier om !)
Veel patienten met soms slopende symptomen van neuro-toxische belastingen, worden betutteld door hun arts of worden beledigd door artsen die niets begrijpen van de biochemie die betrokken is bij chronische, neurotoxine-gemedieerde ziekten, waarvan bijv. het post -lymesyndroom er ook er een is.

Vandaar ook het scepticisme van tandartsen rondom het amalgaam en articaine – en m.n. artsen i.v.m. bijv. het post lyme -syndroom .
Wat in een laboratorium niet voor de dag komt ,dat bestaat in de ogen van reguliere artsen niet......
Want er wordt immers niks gevonden in het bloed?
Wel : dan ben je in hun ogen toch niet ziek ! , maar een aansteller ,een hypochonder, het zit tussen je oren en dus; is het psychisch.............

Kijk hier eens; http://www.biotoxin.info.
http://www.chronicneurotoxins.com

Ik (ex- lymepatient ) begrijp en ondersteun deze theorie volledig............

Ook al is veel in de alternatieve geneeskunde nog steeds moeilijk
wetenschappelijk te bewijzen, men zou toch niet zijn ogen mogen sluiten voor
de mogelijkheden die deze geneeswijze biedt .Is het niet beter dat
onderzoeksinstituten, die voor bovenstaande problematiek uitsluitend wetenschappelijke bewijzen willen, het alternatieve circuit eens nader van dichtbij te bekijken, want problematiek als hierboven beschreven is juist uitsluitend via alternatieve diagnostiek inzichtelijk te krijgen.
Laatst gewijzigd door Welwaar op 23 jan 2011 19:30, 1 keer totaal gewijzigd.

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

Hoewel in de Engelse taal, veel info op deze website over neurotoxine- gerelateerde ziektebeelden;

http://www.biotoxin.info/webcasts

Ziekte symptomen door toxinen:

• Vermoeidheid• zwakte• acne• kramp• ongewone pijn• hoofdpijn• lichtgevoeligheid• Rode ogen • wazig zien• Tearing• Sinustachycardie
• Hoest• kortademigheid• buikpijn• diarree• gewrichtspijn• ochtendstijfheid
• problemen met het geheugen• gebrek aan focus /concentratie
• woordvindproblemen• vergeetachtigheid • angst en verwarring• desoriëntatie en dwalen ,naar verkeerde plaatsen gaan• gevoeligheid van de huid• stemmingswisselingen
• verandering van eetlust • temperatuurschommelingen• dorst
• vaak plassen• statische schokken• gevoelloosheid• tintelingen• duizeligheid
• metaalachtige smaak.

En er zullen er nog veel meer zijn..............

rylanad17
Berichten: 18
Lid geworden op: 23 jan 2011 19:45

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door rylanad17 »

Ik ben echt blij dat er maandag 24 januari eindelijk aandacht aan die afgrijselijke bontindustrie komt, heb laatst een undercoverfilmpje gezien hoe die dieren worden doodgemarteld, doodgeslagen en doodgeknuppeld worden, nou je kunt je dat echt niet voorstellen dat er echt mensen zijn die dat kunnen, en als je een beetje een dierenliefhebber bent is dit echt een ware nachtmerrie. Ik hoop echt dat mensen die bont kopen daar ook echt aan denken en stoppen met het kopen van bont, alleen dan komt er een einde aan dat gruwelijke dierenleed, die dieren die in die kleine kooitjes zitten zijn zo bang dat ze hun eigen ledematen afbijten om te kunnen ontsnappen!

pbarendse
Berichten: 664
Lid geworden op: 05 jan 2008 00:48

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door pbarendse »

@rylanad17: Volgens mij zit je in het verkeerde topic te posten...

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

.
Laatst gewijzigd door Welwaar op 17 mar 2011 13:14, 1 keer totaal gewijzigd.

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

.

lousje04
Berichten: 23
Lid geworden op: 15 dec 2009 17:20

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door lousje04 »

een late reactie op dit topic.
In ons gezin speelt er ws een erfelijke aandoening in het bindweefsel. Na vele negatieve ervaringen met verdovingen zowel lokale door arts als de verdovingen bij de tandarts zoeken wij een tandarts die een alternatief biedt, vooral voor mijn dochter die een contra heeft ivm sulfiet en lidocaines..dus zowel ultracain valt af (sulfiet) alsmede de diverse middelen op basis van lidocaine. Ze is 1,5 jaar geleden na een behandeling bij de tandarts een aantal uren later buiten bewustzijn geraakt en een ademstilstand gekregen. Ze is compleet binnen ste buiten gehaald maar er kwam eigenlijk niks uit. De artsen hebben haar wel op verbod voor middelen met lidocaine en sulfiet gezet. Maar vindt maar een tandarts die hier oplossingen voor weet.

Zelf heb ik met ultracain negatieve ervaringen, van niet werken tot enorme zwelling van het prikgebied met uitbreiden naar neusholte en oren.. De tandarts wil er echter niks van weten steeds. Heb al diverse tandartsen gehad en ze blijven hangen aan ultracain. Als ik iets anders wil doen ze moeilijk en ga ik maar zonder verdoving aan soms erg pijnlijke behandelingen.

Welwaar
Berichten: 132
Lid geworden op: 04 okt 2010 13:14

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Welwaar »

.
Laatst gewijzigd door Welwaar op 26 mei 2011 10:34, 2 keer totaal gewijzigd.

angel1978
Berichten: 7496
Lid geworden op: 30 aug 2005 11:08

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door angel1978 »

Welwaar schreef:Beste Lousje, ik kan er over mee praten;
Ik heb onderzoek gehad in het VUMC , en het EMC ,er is bloedonderzoek, lever en hartfunct onderzocht. Op pseudocholine esterase def.
Alle testen leverden niets op.

Ik kwam tot de conclusie dat ik regulier niets wijzer was geworden.

Ik heb veel gelezen en ben veel op onderzoek uitgeweest, via de p.c en via boeken. Omdat ik goede ervaringen had met de natuurgeneeswijzen nav ziekte van lyme die ook nog heb doorgemaakt, ben ik bij een bio-resonantie therapeute terecht gekomen die bij helemaal heeft doorgemeten.
Ik benuitgebreid getest op van alles en nog wat om er achter te komen waarom ik zo heel heftig reageer op plaatselijke verdovingen en opioiden en narcose.
Het is al enkele malen tot een levensbedreigende reactie gekomen en dus mag ik nooit meer verdoofd worden.............

U wilt niet weten waar ik mee belast ben;

* Een schimmelsoort, weet even de naam niet meer, die zit op het centraal zenuwstelsel, deze triggert bij toediening van lokale anesthesie.
* Een thimerosal belasting, dit is een kwikhoudend conserveermiddel wat in de 60 er jaren nog in vaccins zat ,de bloed-hersenbarrière passeert en een gelijksoortige werking heeft als aluminiumhydroxide. Heel berucht spul! Dit is o.a de vaccinatieschade die men vermoedde
* Een amalgaambelasting
* Een loodbelasting
* Een kwikbelasting
* Een fluoride belasting, fluoride is chemisch toxisch afval
* Een Lidocaine, Citanest en een Articaine belasting , 3 verdovingsmiddelen waar ik meerdere keren heel heftig op heb gereageerd
* Een Arsenicumbelasting,
* Een DDT belasting
* Een tetanusbelasting.
Het tetanusvaccin bevat een toxine en verhindert daarom niet de ontwikkeling van een tetanusinfectie, maar neutraliseert alleen het toxine dat het produceert .Ook een vaccinatieschade……

Al deze belastingen zijn neuro-toxisch en deze triggeren met de verdovingen die ook het centraal zenuwstelstel beinvloeden.

De amalgaam vullingen moeten ook verwijdert worden.
Ik heb nog een lange weg te gaan , maar nu er een oorzaak is gevonden die ook nog behandeld kan worden, ben ik daar zeer blij en dankbaar om.
Ik wilde u bovenstaande niet onthouden in mijn zoektocht naar de oorzaak van deze ellende.
Hoeveel mensen gaan er nu veel geld verdienen aan de behandeling van deze 'diagnose' ?

lousje04
Berichten: 23
Lid geworden op: 15 dec 2009 17:20

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door lousje04 »

Hallo

ik heb geen verstand van al die natuurgeneeswijzen enz. Weet dat tegenwoordig ook tandartsen amalgaan vullingen eigenlijk allemaal verwijderen omdat dat gezondheidsklachten kan geven maar voor de rest heb ik geen idee.

Bij ons komt het ws door EDS. Hierover is op medisch gebied gewoon veel onduidelijk.. Er is vorig jaar een onderzoek naar anestesie gedaan door Leiden. Hopelijk komt daar meer informatie uit voort.

Maar zowieso vind ik het vreemd dat in Nederland nog steeds middelen gebruikt worden die in het buitenland afgekeurd zijn.

bianca82
Berichten: 772
Lid geworden op: 24 nov 2010 15:36
Locatie: nederland

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door bianca82 »

was dit hele topic vergeten..

paar maanden terug naar de tandarts geweest ik werd verdoofd (standaard procedure) voor het vullen van een gat... tijdens het inwerken van de verdoving kon ik niet stoppen met lachen en trilde ik eerst in mn handen daarna kwamen armen benen en buik erbij... bleek ik overgevoelig op de stof te reageren..

kreeg te horen dat ik voortaan een andere stof krijg want ik reageerde gevoellig op adreline?

overigens loop ik van dat zelfde gaatje nog steeds met pijn in mn mond (witte vulling) zucht.

Wubo
Berichten: 676
Lid geworden op: 13 mei 2006 23:28

Re: Verdoving bij de tandarts

Ongelezen bericht door Wubo »

Nopez, tot nog toe bij alles verdovingen die ik ooit heb gehad, nooit voorgelicht, ook niet in het ziekenhuis.

Lijkt mij dat je ook daar ingelicht zou moeten worden toch?

Gesloten