LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Ervaring rijschool Start-trendy

Discussieer hier over (auto-)rijscholen.
Ton de wit
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 dec 2012 10:39

Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door Ton de wit » 10 dec 2012 10:57

Via een advertentie van markplaats zelf heb ik bij rijschool start-trendy voor mijn zoon een aanbieding gevonden voor een pakket van 10 rijlessen en een examen voor €299,-
Mijn zoon heeft nu die 10 lessen gehad maar examen is hij nog niet aan toe.(begrijpelijk)
Ondanks dat de instructeur Majidto Bousklati een paar keer niet, of te laat is komen opdagen ,en ondanks twijfels over de rijschool, hebben we toch een extra pakket met 14 lessen aangeschaft twv €546.
Stom!, want na 1 dubbele les is de rijschool niet meer op komen dagen.
Hierdoor heb ik de overeenkomst verbroken en hem gevraagd mijn geld (€468) terug over te maken. Dit heeft hij ook beloofd maar tot op de dag van vandaag nog niet gedaan.
Hij reageert heel slecht op telefoontjes, SMS en Mail.
Hij beloofd van alles maar komt niets na.
Hij heeft weer beloofd het geld te brengen maar komt het niet na.
heeft u misschien meerdere klachten over deze persoon?
Ik wil iedereen voorkomen met [Ongefundeerde bewering verwijderd door de Moderator] in zee te gaan.
Hij is ook geen bovag lid wat hij wel aangeeft.

MVG Ton
Laatst gewijzigd door Radar op 03 sep 2014 11:47, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Ongefundeerde en irrelevante bijdragen verwijderd

sjohie
Berichten: 9071
Lid geworden op: 29 okt 2011 10:36

Re: Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door sjohie » 10 dec 2012 11:13

Ton de wit schreef:Via een advertentie van markplaats zelf heb ik bij rijschool start-trendy voor mijn zoon een aanbieding gevonden voor een pakket van 10 rijlessen en een examen voor €299,-
Mijn zoon heeft nu die 10 lessen gehad maar examen is hij nog niet aan toe.(begrijpelijk)
Ondanks dat de instructeur naam verwijderd - sjohie een paar keer niet, of te laat is komen opdagen ,en ondanks twijfels over de rijschool, hebben we toch een extra pakket met 14 lessen aangeschaft twv €546.
Stom!, want na 1 dubbele les is de rijschool niet meer op komen dagen.
Hierdoor heb ik de overeenkomst verbroken en hem gevraagd mijn geld (€468) terug over te maken. Dit heeft hij ook beloofd maar tot op de dag van vandaag nog niet gedaan.
Hij reageert heel slecht op telefoontjes, SMS en Mail.
Hij beloofd van alles maar komt niets na.
Nu heb ik na veel zoekwerk via google zijn huisadres in Breukelen gevonden.
ben bij hem langs geweest, maar was helaas niet thuis.
Zijn vrouw ingelicht dat mijn geduld op is.
Hij heeft weer beloofd het geld te brengen maar komt het niet na. Ik heb wel redelijk veel gegevens van deze man gevonden en nog een resenctie van iemand die ook door hem opgelicht is.
Het is een grote oplichter! heeft u misschien meerdere klachten over deze persoon?
Ik wil iedereen voorkomen met deze oplichter in zee te gaan.
Hij is ook geen bovag lid wat hij wel aangeeft.

MVG Ton
Als deze rijschool is aangesloten bij de BOVAG, kan je misschien een beroep doen op de “BOVAG garantieregeling rijscholen”? Of je kaart het aan bij de geschillencommissie?

Maar goed, afgaand op de site lijkt me dit nou niet een al te professionele club, en hun prijzen liggen fors onder het landelijk gemiddelde, dus waarom dan in hemelsnaam nog weer een 2e pakket afnemen, als ze tijdens de eerste 10 lessen zo te lezen al diverse steken hebben laten vallen?

Ton de wit
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 dec 2012 10:39

Re: Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door Ton de wit » 10 dec 2012 11:28

Bij de Bovag is hij geen lid, dit heb ik gecheckt.
Bij de geschillencommisie heb ik het al gemeld.
Ik ben er mee doorgegaan op advies van mijn zoon,die had het idee dat hij wel goed les gaf.

Renske99
Berichten: 263
Lid geworden op: 19 dec 2011 13:00

Re: Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door Renske99 » 10 dec 2012 12:17

Op MP kun je vele louche zaken voorbij zien komen.

Ik zou eerst (en ongetwijfeld jij ook) de rijschool eens opzoeken op internet en er een kijkje gaan nemen (intake gesprek).
10 lessen voor 299 is een super koopje, meestal liggen de prijzen wel aardig hoger.
Maar zelf zou ik al mijn bedenkingen hebben bij een buitenlander, niet om te discrimineren, maar gewoon een gevoel.

Voor mijn oudste dochter zijn we naar een rijschool hier in klompendorp gegaan, op zich best wel goed, maar de persoon moet je wel liggen en daar hadden we twijfels bij toen de jongste zover was.
Voor haar zijn we naar een grote rijschool in de nabij gelegen stad gegaan en ik moet zeggen ook dit was een goede zet.
De keus voor een rijschool is heel persoonlijk, jij moet je in hun stijl van lesgeven kunnen vinden en de persoon waarmee je in de auto zit moet je het mee uit kunnen houden.

Dat het heel vervelend voor je is dat snap ik ook, maar ik geef je weinig kans dat je je centjes ooit nog terug ziet.

Instructeur 69
Berichten: 188
Lid geworden op: 16 aug 2011 18:50

Re: Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door Instructeur 69 » 11 dec 2012 16:34

Rijscholen die voor zulke prijzen werken zijn nooit Bovag lid. En als ze dat wel zijn geldt het Bovag garantiefonds niet. Dat staat n.l. in de voorwaarden. Als je wilt gaan rijlessen moet je jezelf goed laten informeren. En niet via Marktplaats op zoek gaan naar de goedkoopste rijschool. Het verhaal dat u verteld staat niet op zichzelf hoor. Rijlessen voor € 20,= (60 minuten) kunnen gewoon niet. Haal daar maar eens €3,= diesel vanaf dan blijft er €17,= over waar de verzekeringen, het onderhoud, de BTW enz nog af moet. U moet toch op uw klompen aanvoelen dat u met zo'n aanbieding belazerd gaat worden? Heeft u de bevoegdheid van de instructeur gecontroleerd? Kunt u gewoon op de IBKI website doen. Als deze niet in orde is dan is uw dochter niet verzekerd. Wat is belangrijker? Uw dochter of uw geld? :(

kaiso
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 feb 2013 20:02

Re: Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door kaiso » 27 feb 2013 21:02

Meneer Ton de witte vertelt hier alleen maar de leugens, meneer denkt dat hij slim is om deal bij de marktplaats te kopen en daarna gratis examen kunnen doen, meneer de wit dan vergist u, de rij-instructeur van rijschool start trendy heeft zijn zoon goed les gegeven, zijn zoon is zelf heel erg te vreden over, omdat de instructeur niet op tijd heeft gebelt, is meneer de de witt boos, wil de baas gaan spellen om de rij-instructeur, zegt dat hij ommedelijk contact op te nemen met zijn zoon om afspraak te maken, de rij-instructeur zeg dat hij ook gaat bellen wanneer hij de tijd heeft. En omdat hij niet de zelfde uur had gebelt, is meneer de witt boos en wil, zijn geld terug. Rijschool start trendy zei ook u kunt ook u geld terug krijgen als wij de bereken hebben gedaan. Start-trendy heeft ook berekening gedaan, en de zoon heeft 11 rijlessen met te vredenheid gehad. bij rijschool start trendy kost de rijles €41,- per 60 minuten, en meneer had en Aktie pakket van 10 rijlessen CBRexamen kosten voor €299,- en de voorwaarden van deze Aktie-pakket is, als men het nagekomen heeft hij/zij recht op de lessen en de CBR examen kosten van €90,- maar omdat meneer de witt zijn afspraken niet nagekomen is, vervalt de Aktie-pakket en moet voledig gaan betalen, dus normale lessen kosten bij start trendy is €41,- per 60 minuten. dus wij hebben factuur op gestuurd dat hij juist geld moet bij betalen. Hij wijgerd te betalen. Hij dreigt ons om op alle site te zetten, dat wij oplichters zijn. Hij speelt een slachtoffertje. Dus meneer Ton de witt, wij zeggen dit, u bent de oplichter niet wij.
Als u wat te zeggen hebt u kunt ook rijschool bellen wij zijn bereid op u te woord te staan.
Want meneer durf ons niet te bellen, omdat hij weet dat hij moet bijbetalen.

Fleurtjuh666
Berichten: 637
Lid geworden op: 26 mar 2010 19:57
Locatie: Nijmegen

Re: Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door Fleurtjuh666 » 27 feb 2013 21:19

kaiso schreef:Meneer Ton de witte vertelt hier alleen maar de leugens, meneer denkt dat hij slim is om deal bij de marktplaats te kopen en daarna gratis examen kunnen doen, meneer de wit dan vergist u, de rij-instructeur van rijschool start trendy heeft zijn zoon goed les gegeven, zijn zoon is zelf heel erg te vreden over, omdat de instructeur niet op tijd heeft gebelt, is meneer de de witt boos, wil de baas gaan spellen om de rij-instructeur, zegt dat hij ommedelijk contact op te nemen met zijn zoon om afspraak te maken, de rij-instructeur zeg dat hij ook gaat bellen wanneer hij de tijd heeft. En omdat hij niet de zelfde uur had gebelt, is meneer de witt boos en wil, zijn geld terug. Rijschool start trendy zei ook u kunt ook u geld terug krijgen als wij de bereken hebben gedaan. Start-trendy heeft ook berekening gedaan, en de zoon heeft 11 rijlessen met te vredenheid gehad. bij rijschool start trendy kost de rijles €41,- per 60 minuten, en meneer had en Aktie pakket van 10 rijlessen CBRexamen kosten voor €299,- en de voorwaarden van deze Aktie-pakket is, als men het nagekomen heeft hij/zij recht op de lessen en de CBR examen kosten van €90,- maar omdat meneer de witt zijn afspraken niet nagekomen is, vervalt de Aktie-pakket en moet voledig gaan betalen, dus normale lessen kosten bij start trendy is €41,- per 60 minuten. dus wij hebben factuur op gestuurd dat hij juist geld moet bij betalen. Hij wijgerd te betalen. Hij dreigt ons om op alle site te zetten, dat wij oplichters zijn. Hij speelt een slachtoffertje. Dus meneer Ton de witt, wij zeggen dit, u bent de oplichter niet wij.
Als u wat te zeggen hebt u kunt ook rijschool bellen wij zijn bereid op u te woord te staan.
Want meneer durf ons niet te bellen, omdat hij weet dat hij moet bijbetalen.
Prachtig voorbeeld van hoe een rijschool zichzelf onderuit haalt. Het lijkt mij onzinnig om een klant ineens meer te laten betalen, het tweede pakket staat totaal los van het eerste, dat, als ik het goed begrijp, allang betaald is. Ten tweede heb ik zelden zo'n warrig bericht gezien, bravo!
Meneer heeft het nergens over gratis examen doen, en geeft zelf ook al aan dat hij weet dat 10 lessen te kort is voor zoonlief om 'op' te kunnen.

Ik quote even uit dit relaas:
kaiso schreef:....heeft 11 rijlessen met te vredenheid gehad. bij rijschool start trendy kost de rijles €41,- per 60 minuten, en meneer had en Aktie pakket van 10 rijlessen CBRexamen kosten voor €299,- en de voorwaarden van deze Aktie-pakket is, als men het nagekomen heeft hij/zij recht op de lessen en de CBR examen kosten van €90,- maar omdat meneer de witt zijn afspraken niet nagekomen is....
Samenvattend: zoonlief heeft, na het gereden hebben van 11 lessen, het pakket volgemaakt, daar dit uit 10 lessen bestond. Dus heeft TS zich prima aan de afspraken gehouden. Punt.

kaiso
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 feb 2013 20:02

Re: Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door kaiso » 04 mar 2013 14:43

Met all respect, u kunt het verhaal niet. dus zeg ik laat meneer zelf maar bellen naar de rijschool.
Mvg

puma73
Berichten: 5879
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: Ervaring rijschool Start-trendy

Ongelezen bericht door puma73 » 04 mar 2013 15:05

Een van uw beiden liegt en ik heb wel een idee wie
Via een advertentie van markplaats zelf heb ik bij rijschool start-trendy voor mijn zoon een aanbieding gevonden voor een pakket van 10 rijlessen en een examen voor €299,-
Mijn zoon heeft nu die 10 lessen gehad maar examen is hij nog niet aan toe.(begrijpelijk)
Ondanks dat de instructeur Majidto Bousklati een paar keer niet, of te laat is komen opdagen ,en ondanks twijfels over de rijschool, hebben we toch een extra pakket met 14 lessen aangeschaft twv €546.
Ton de Wit
dus normale lessen kosten bij start trendy is €41,- per 60 minuten. dus wij hebben factuur op gestuurd dat hij juist geld moet bij betalen
Dit volgens kaiso

Als ik het verhaal goed lees heeft dhr de Wit 564 euro betaald voor aanvullende lessen.

Ik neem aan als men een pakket afneemt dit betaald moet worden en als men een vervolgpakket koopt men ook mniet voor niks les geeft, dus men betaald het pakket of men betaald cash aan de instructeur.

Voor mij een slap excuus van een incompetente rijschoolhouder.

Gesloten