LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Datum bepaald voor slotpleidooien in Aegon/Sprintplan bedrog

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom spaarbeleg / sprintplan.
Locomotief
Berichten: 95
Lid geworden op: 02 jul 2008 17:30

Re: Datum bepaald voor slotpleidooien in Aegon/Sprintplan bedrog

Ongelezen bericht door Locomotief »

In het Jaarboek van Nederlandse Ondernemingen 1998-1999 laat AEGON het volgende noteren:

AEGON wil behoren tot de beste en meest vooraanstaande dienstverleners op het gebied van opbouw en bescherming van vermogen en bezit.Wie heeft interesse in deze aantal bladzijden leugens en bedrog?

In dit theater verwacht, klinkende namen ten tijde 1998-1999 van de bedenkers en uitvoerders van het o zo foute Sprintplan, AEGON, schaam je diep, erg diep!

Laten we met z'n allen het vuur weer eens goed oplaaien maar nu met gericht geschut! Kom op en reageer, de beuk er in!

juwita
Berichten: 879
Lid geworden op: 01 aug 2008 13:46

Re: Datum bepaald voor slotpleidooien in Aegon/Sprintplan bedrog

Ongelezen bericht door juwita »

Voorlopig doet Aegon nog of er niets aan de hand is. Een Eneco weet kennelijk ook van niets. Zie onderstaand bericht op Amweb, dat ik vandaag las.

Lees ook de bozige reactie er onder van ''Peters'', kennelijk iemand met inside informatie vanuit de rechtspraak.
Eneco gaat zijn klanten de spaarrekening BronSparen bieden. Die kan online worden gesloten op de website van het energiebedrijf, dat daartoe een samenwerking is gestart met Aegon Bank.
Duurzaamheid is een belangrijk element in het product, aldus Eneco. Het spaargeld wordt volledig geïnvesteerd in de meest duurzame bedrijven per sector, waarvan 40% in de duurzame energiesector. Het spaartegoed kan op elk moment worden opgenomen "en de rente is op dit moment hetzelfde of zelfs iets hoger dan op een gewone spaarrekening bij veel andere banken". De actuele spaarrente voor BronSparen is 2,3%.

Aegon Bank investeert de spaartegoeden in een selectie van bedrijven uit de DJSI (Dow Jones Sustainability Index) en de MCSI-ESG (Morgan Stanley Capital International -Environmental, Social and Governance).

Begin dit jaar introduceerde Aegon Bank al een spaarrekening in samenwerking met Menzis. Hiermee kan worden gespaard voor zorg op de oude dag.
Reacties
11-06-2012 • peters

Volgens mij mogen ze bij AEGON Bank N.V. blij zijn dat er bij de Vereniging Consument & Geldzaken geen Pieter Lakeman werkt. Die zou al lang de de 1,6 miljoen klanten van AEGON Bank hebben opgeroepen tot een bankrun. Ter verduidelijking: de Vereniging Consument en Geldzaken voert een rechtszaak tegen Aegon Bank over het Sprintplan. Uit de laatste berichten in het ledenblad over de rechtszaak blijkt dat dit Sprintplan zo'n beetje de grootste beleggingsfraude uit de Ned. geschiedenis is. Volgens mij heeft niet alleen AEGON Bank een flink probleem. ''Gelukkig'' voor AEgon hebben ze kennelijk wat ''vrindjes'' binnen de rechterlijke macht die dit probleem ten gunste van AEGON gaat ''oplossen''. In bananenrepubliek Nederland gaat dat vermoedelijk zo.

Locomotief
Berichten: 95
Lid geworden op: 02 jul 2008 17:30

Re: Datum bepaald voor slotpleidooien in Aegon/Sprintplan bedrog

Ongelezen bericht door Locomotief »

Ja dat kan goed kloppen, zoals we weten hebben al die graaiers (zoals bijv. Peijs) neven-inkomsten als commissaris enz. in clubs als AEGON en die bijten elkaar niet! Het zou mij ook niets verbazen als er smeergeld bij de luiten is terecht gekomen die zogenaamd recht moeten spreken.
Mafia? Italie heeft de naam maar Nederland is echt Mafia / AEGON!

Gesloten