LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Opsporing verzocht: destijds minderjarige Sprintplanners

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom spaarbeleg / sprintplan.
peewee
Berichten: 2194
Lid geworden op: 15 mar 2004 12:00

Opsporing verzocht: destijds minderjarige Sprintplanners

Ongelezen bericht door peewee »

Onderstaand bericht staat sinds een week op de Sprintplanclaim website van de Vereniging Consument & Geldzaken.
Vermist: nog 2284 (destijds) minderjarige Sprintplan slachtoffers

Vele honderden destijds minderjarige Sprintplan deelnemers hebben dankzij de inzet van de Vereniging Consument & Geldzaken inmiddels hun volledige (Sprintplan) schade vergoed gekregen. Meestal met daarboven op nog vergoeding van de wettelijke (vertragings)rente. Maar wist u dat Aegon veel méér jongere Sprintplan-deelnemers hun spaargeld afhandig heeft gemaakt?

De Vereniging Consument & Geldzaken vindt dat ALLE Sprintplan-deelnemers hun volledige schade vergoed dienen te krijgen. De zwendel en misleiding met het Sprintplan/Aegon Garantiefonds door Aegon geeft hier alle aanleiding toe. Om te beginnen de (destijds) minderjarige deelnemers. Help ons op onze zoektocht naar de ruim tweeduizend minderjarige Sprintplanners. Kent u iemand in uw omgeving die als jongere of als ouder voor de kinderen een Sprintplan afsloot, wijs hem/haar dan op onze actie.

Laat AEGON niet ongestraft met het spaargeld van jongeren aan de haal gaan !

Bron: verenigingsbureau
Over de aparte actie voor destijds minderjarige Sprintplanner las ik al eerder het een en ander in het ledenblad ''de Financiele Consument''. Kennelijk wordt deze actie nu verder uitgebreid. Prima zaak !

Gesloten