LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Aegon verschijnt voor Commissie de Wit

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom spaarbeleg / sprintplan.
juwita
Berichten: 879
Lid geworden op: 01 aug 2008 13:46

Aegon verschijnt voor Commissie de Wit

Ongelezen bericht door juwita »

Onderstaand bericht op het woekerpolisforum is -zij het indirect- ook van belang voor de Sprintplan-aandelenlease gedupeerden van Aegon.

Aan de circa 1,2 miljoen gedupeerden met een woekerpolis van Aegon,

A.s. donderdag 24 november om 13.00 uur moet Aegon CEO Wijnaends voor de Commissie de Wit verschijnen. Hij wordt daar onder ede verhoord. Wellicht kunt u, gedupeerden, de leden van de Commissie de Wit nog een paar vragen influisteren over de woekerpolissen van Aegon.
Vragen bijvoorbeeld in de trant van:

- Vindt u het ook crimineel gedrag om klanten te misleiden cq in dwaling te brengen door de aanzienlijke kosteninhoudingen willens en wetens te verzwijgen ?
- Durft u hier onder ede te verklaren dat het belegde deel van de woekerpolissen volledig en eerlijk is belegd voor de polisbezitters en zo nee, hoeveel miljoenen/miljarden is er weggesluisd naar Aegon zelf ?
- Wie was of waren de opdrachtgever(s) binnen Aegon die aan de basis stond(en) van dit criminele misleidingsgedrag;
- Hoe denkt Aegon de verborgen gehouden kosteninhoudingen en eventueel andere verduisterde gelden van klanten volledig terug te gaan betalen aan haar polishouders ?
- En binnen welke termijn ?


Bestook ALLE leden van de Commissie de Wit met deze vragen en geef ze niet de kans om slechts wat niet ter zaken doende (ongevaarlijke) vraagjes te stellen aan Wijnands. Dwing de Commissie de Wit om haar tanden te laten zien en relevante vragen te stellen !
Of kom naar de openbare zitting in de Tweede Kamer en laat daar uw protest tegen Aegon horen.

Gelukkigkinderloos
Berichten: 59
Lid geworden op: 12 apr 2011 07:13

Re: Aegon verschijnt voor Commissie de Wit

Ongelezen bericht door Gelukkigkinderloos »

Veel plezier gewenst voor Wijnaends, met de billen bloot helemaal goed, dat zal hem leren !

Stelletje smeerkezen

peewee
Berichten: 2194
Lid geworden op: 15 mar 2004 12:00

Re: Aegon verschijnt voor Commissie de Wit

Ongelezen bericht door peewee »

Hoi Jules,
Ik las hierboven je oproep voor slachtoffers van Aegon en het verhoor door de Commissie de Wit van Aegon opperhoofd Wijnaendts. Kennelijk ben jij een ware rasoptimist. Je denkt toch niet dat de Commissie de Wit aandacht gaat schenken aan de echte financiele schanddalen in Nederland. Toen een paar jaar terug het eerste rapport van de Commissie de Wit uitkwam heb ik op het PDF bestand de zoekwoorden ''effectenlease'' en ''beleggingsverzekering'' ingetypt en kreeg toen NUL hits. Voor mij was toen al duidelijk dat deze Commissie een ''commissie-voor-de-vaak'' is.
Voor deze Commissie zijn de financiele sector schandalen (aandelenlease; woekerpolis; koppelverkoop DSB) kennelijk pas in 2007 begonnen en niet al in de jaren negentig.

Het is meer een soort feestcommissie om voorzitter Jan de Wit vlak voor zijn pensioen één maal te laten schitteren in het licht van de schijnwerpers en televisiecamera's. Wat een charade.

Gesloten