LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] verlenging diplomatermijn

Krijg je studiefinanciering? Of ben je al jouw lening aan het afbetalen? Bespreek hier jouw ervaringen.
Niels7
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mei 2013 16:03

verlenging diplomatermijn

Ongelezen bericht door Niels7 »

Beste mensen,

Heb een vraag aan de mensen die verlenging hebben aangevraagd van hun diplomatermijn. Ik ben nu inmiddels bijna 10 jaar onderweg (31 augustus).
Na een lange omzwerving ben ik in 2010 SPH gaan doen in de deeltijd. Ik zit nu in mijn laatste jaar en ben druk bezig met afstuderen. Door omstandigheden heb ik studievertraging opgelopen en is er een grote kans dat ik ADHD/ADD heb. Ik hoop zo snel mogelijk onderzocht te worden. Maar dat kan nog wel een aantal maanden duren (je weet hoe het is bij de geestelijke gezondheidszorg, lange wachtlijsten).
Ik kan voor 31 augustus af te studeren, alleen de hoge school waar ik afstuderen stelt de eis dat ik mijn scriptie voor 17 juni inlever (wat voor mij niet meer haalbaar is). Ik zal nu voor de 3e afstudeer ronde moeten gaan en deze valt halverwege oktober. Dat houd concreet in dat ik 2 maanden over mijn diplomatermijn heen ga.

Ik heb inmiddels een formulier weten te bemachtigen waarmee je verlenging kan aanvragen. Ik wil 2 maanden verlenging aanvragen.

Nu de vraag, heeft iemand ervaring met het aanvragen verlenging van de dilplomatermijn? Hoe streng zijn ze bij DUO? Hoe groot schat je de kans in dat ik 2 maanden verlenging krijg?

Ik stel deze vragen om te kijken hoe goot de kans is dat ik de verlenging krijg. Het is bijna zover en ik wil voorkomen dat mijn verzoek wordt afgewezen. Ik moet nu snel handelen, omdat het bijna zover is.

Alvast bedankt

tenormin
Berichten: 6828
Lid geworden op: 31 okt 2011 21:29

Re: verlenging diplomatermijn

Ongelezen bericht door tenormin »

Totaal geen idee. Misschien heb je hier iets aan?
http://www.studiegids.hva.nl/web/hva/20 ... 1_249.html

GJvdZ
Berichten: 7405
Lid geworden op: 03 nov 2010 13:49

Re: verlenging diplomatermijn

Ongelezen bericht door GJvdZ »

Het lijkt me dat alleen het opleidingsinstituut hier een zinnig antwoord op kan geven.

Gesloten