LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] PUK2 code VODAFONE

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
shamrock
Berichten: 10
Lid geworden op: 10 nov 2006 15:21

PUK2 code VODAFONE

Ongelezen bericht door shamrock » 23 nov 2011 17:44

Onlangs heb ik mijn abonnement verlengd bij Vodafone en heb op mijn nieuwe NOKIA de verkeerde PIN2-code ingetoetst, nu heb ik een PUK2-code nodig om het zaakje te "resetten". In principe zou dat de SIMkaart verstrekker moeten doen, echter Vodafone weigert om de PUK2code te verstrekken en verwijst mij naar de fabrikant van de GSM, NOKIA, die me weer terugverwijst naar Vodafone, die mij op haar beurt weer terugverwijst naar NOKIA. Hoe zit dat nu eigenlijk?? Hebben meer mensen hier ervaring mee en wie moet nu uiteindelijk de PUK2-code verstrekken??

Har06
Berichten: 3743
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: PUK2 code VODAFONE

Ongelezen bericht door Har06 » 23 nov 2011 17:57

Heb jij de pukcode niet ? vreemd Vodafone levert hen zo uit zie hun website

pima
Berichten: 437
Lid geworden op: 20 nov 2009 12:57

Re: PUK2 code VODAFONE

Ongelezen bericht door pima » 23 nov 2011 18:02

pukcode wordt meegelevrd bij het toestel.

bprosman
Berichten: 9939
Lid geworden op: 04 sep 2011 18:39

Re: PUK2 code VODAFONE

Ongelezen bericht door bprosman » 23 nov 2011 18:09

pukcode wordt meegelevrd bij het toestel.
Bij de SIM bedoel je.

Hatertje
Berichten: 533
Lid geworden op: 28 okt 2009 12:24

Re: PUK2 code VODAFONE

Ongelezen bericht door Hatertje » 23 nov 2011 18:10

De pukcode is iets compleet anders als de puk2code.

Met de puk2code is het namelijk mogelijk om bepaalde netwerkinstellingen e.d. te wijzigen. Veel providers verstrekken de puk2code niet. Vodafone is daar dus 1 van. Je kan hoog of laag springen maar waarschijnlijk kan je fluiten naar je puk2code.

Kan je niet je toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

Yme
Berichten: 304
Lid geworden op: 19 jan 2007 21:21

Re: PUK2 code VODAFONE

Ongelezen bericht door Yme » 23 nov 2011 18:17

In deze link lees je het antwoord van Vodafone webrelations. Als PIN2 is geblokkeerd moet je een nieuwe sim regelen in de winkel.

Gesloten