LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Target Media

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
hanszuur
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 jan 2012 22:03

Target Media

Ongelezen bericht door hanszuur »

Ook ik ondervind hinder aan Target Media
Maar dan onder Mobster Limited
Ze troggelen mij 25 euro per maand af
Zonder mij ooit ergens voor te hebben aangemeld

Miekex
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 jan 2012 21:13

Re: Target Media

Ongelezen bericht door Miekex »

Target media blijkt mij ongevraagd 5,- euro per week af te troggelen sinds begin nov vorig jaar! Nooit ergens toestemming voor gegeven.
En T-Mobile doet helemaal niets!
Hoe moeilijk is het voor een provider als T-Mobile om een geautomatiseerde emailnotificatie ut te laten gaan naar hun cliënten zodra er vanuit een malafide bedrijf zoals target media een eerste bedrijf wordt afgeschreven??!!!!
Dan kan je tenminste meteen na de eerste betaling blokkeren.

heuf
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 feb 2012 19:45

Re: Target Media

Ongelezen bericht door heuf »

Bij het toevallig controleren van mijn zoons abonnement viel ons op dat de maandelijkse rekening belachelijk hoog was geworden. Provider Hi verwees ons naar de website www.payinfo.nl. Op deze site kun je je mobiel internet abonnementen en transacties bekijken en eventueel stopzetten. Hier zagen wij dat we wekelijks een bedrag van € 5,00 betalen voor Adult 24/7 van Target Media. Als verkoper wordt Mobster Limited vermeld. Mijn zoon heeft nooit iets gekocht en ook nooit iets ontvangen van deze organisatie. We kunnen ook nergens achterhalen wat het geweest is. We hebben ons nu wel afgemeld via payinfo.nl en hopen dat dat gaat helpen.

Gnade
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 mar 2012 19:48

Re: Target Media

Ongelezen bericht door Gnade »

Ook wij zijn slachtoffer geworden van deze firma, iedere week is er ongeveer 6.90 eur aan internet kosten afgehouden, dat voor 3 maanden geleden 30 euro extra kosten was. en een maand er op meer als het dubbele. nu gaan we alweer de 3e maand in en de kosten die in rekening worden gebracht komen aan een maand bedrag waar je misselijk van word. Ik weet niet wat ik krijg voor deze diensten, daar ik zeer weinig gebruik maak van mobiele internet. ik heb daarom gelijk mijn profider gebeld om deze kosten na te gaan. Ze hebben alle mobiele betalingen per direct stopgezet. NU krijg ik mijn nieuwe nota binnen en staat er weer 80 eur overige kosten op!
Ik ben meteen weer gaan kijken op mijnmobielebetalingen.com hier stond dit keer echter niets van een lopend abonement, maar de kosten worden wel gemaakt. ik ben ten einde raad en weet niet wat ik nog kan doen om deze dienst ( die nooit is aangevraagd) te beeindigen !
Mochten er suggesties zijn, Horen wij het zeer graag!

rickdaaste
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 mei 2012 22:31

Re: Target Media

Ongelezen bericht door rickdaaste »

Hee ik heb precies hetzelfde probleem met die adult movies. ik snap er helemaal niks van en zal al zeker niet mijn nummer ergens invullen.. is het mogelijk dat iemand anders mijn nummer heeft gebruikt?

mijn grootste vraag is hoe zijn jullie er vanaf gekomen ?

groeten

Rick

mikkie100
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 aug 2011 22:20

Re: Target Media

Ongelezen bericht door mikkie100 »

Ook heb dit probleem. Nooit ergens toestemming voor gegeven of iets gedownload. Hoe kom ik hier vanaf?

mamomytwse
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 mei 2012 20:50

Re: Target Media

Ongelezen bericht door mamomytwse »

Ik heb exact hetzelfde. Heb blijkbaar een abonnement voor 5 euro per week en zou niet weten hoe ik eraan kom en waarvoor die is. Doe niet veel meer dan bellen en af en toe een berichtje sturen op mijn Iphone. Ik baal vreselijk en vind het schandalig dat je blijkbaar een abonnement kunt krijgen zonder dat je er iets voor doet. Ik weet namelijk 100% zeker dat ik niets bevestigd heb of iets dergelijks. Nu gaat het bij mij om 20 euro, keek gelukkig dit keer wel mijn telefoonrekening meteen na en heb via payinfo.nl het "abonnement" stop kunnen zetten maar die 20 euro is onterecht dus die wil ik terug. Geen idee hoe. Heb een mail gestuurd waarop ik niets hoor en Hi! kan inderdaad ook niets voor betekenen. Zeiden wel dat het een bekend probleem is. Ik hoop echt dat hier iets aan gedaan gaat worden want dit moet niet kunnen!

nico..d
Berichten: 118
Lid geworden op: 10 okt 2011 14:12

Re: Target Media

Ongelezen bericht door nico..d »

TargetMedia B.V.
Huizermaatweg 550A
1276 LM Huizen

caroolp
Berichten: 2
Lid geworden op: 24 jun 2012 18:59

Re: Target Media

Ongelezen bericht door caroolp »

Ik kreeg vorige week de digitale factuur van Vodafone binnen van mijn zoon's telefoonrekening. Hij is 13 jaar....
Tot mijn grote verbazing was deze 90,73 :oops: . Ik zag toen een abonnement staan van Adult Movies, 5 euro per week. Vanaf 2 mei tot en met 20 juni zijn er 50,00 euro afgeschreven :oops: voor dit abonnement. Ik zag toen dat ik via Pay info kon kijken wat het was. Dit heb ik dus gedaan en zag het bedrijf Target Media erbij staan en heb deze gelijk een mail gestuurd. Ik heb een bevestiging van mijn mail gehad en ik zou de eerstvolgende werkdag een antwoord krijgen, morgen dus. Ik heb het abonnement wel gelijk via Pay info stop gezet... en nu maar hopen dat het ook echt is stopgezet.
Ik vind het echter schandalig dat een bedrijf zo iets kan doen. Ik zal morgen het antwoord van Target Media afwachten en anders Vodafone contacteren...
Wordt vervolgd...

caroolp
Berichten: 2
Lid geworden op: 24 jun 2012 18:59

Re: Target Media

Ongelezen bericht door caroolp »

Target Media kon niks meer voor me betekenen omdat ik het abonnement al via Pay Info had stopgezet. Heb daarop een mail gestuurd naar mobinfo.mobi en heb daarop een mail gekregen met in de bijlage een formulier wat ik in moet vullen en daarop zal ik het geld terug gaan krijgen. Het zal in dit geval zo gaan omdat mijn zoon minderjarig is. Ik ben tot nu toe dus tevreden met de klachtenafhandeling. Moet natuurlijk wel ff afwachten of ik het geld idd ook terug krijg.

Monique-1962
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 sep 2008 17:37

Re: Target Media

Ongelezen bericht door Monique-1962 »

Ook ik werd verrast met diensten waarvoor fors betaald voor moest worden die ik niet aangegaan ben. T-Mobile doet inderdaad niets. Ja mevrouw even een klachtenformuliertje invullen oftewel...kastje naar de muur sturen als ik maar niet hoef na te denken mentaliteit.
Ik ben zelf op onderzoek gegaan en vond het telefoonnummer van target media.
0355232540.
Deze mensen beweren ook dat die abonnementen niet vanzelf starten. Alleen hebben ze een beetje pech in mijn geval. Ik heb een iphone en ringtones kun je alleen via itunes erop zetten. Dus niets gestart...niets gehad ook...maar wel ruim 135 euro armer.
Ik moest een email sturen wat ik inmiddels ook heb gedaan en heb geeist dat het geld teruggestort gaat worden.
Zo niet zet ik mijn klacht uitgebreid op consumentenkompas en dan moeten ze wel reageren. Ik vind het te gek voor woorden als ik iets uit de appstore wil aanschaffen, al is het gratis, iedere keer mijn wachtwoord moet intikken en dat zo'n bedrijf dat maar zo kan doen. Slecht ook van tmobile!

heeleena
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 okt 2012 15:19

Re: Target Media

Ongelezen bericht door heeleena »

Hoi,

Ook ik heb last van target media. Als je naar www.payinfo.nl gaat, dan kan ik zien dat het over een adultmovie?! abbo gaat?. Hiervoor betaal ik rond de 5,- euro terwijl ik hier geen toestemming voor heb gegeven. Mijn indruk is, dat ik een abbonnement heb bij Tmobile voor telefoonkosten en intenet gebruik! en niet van derden. Stel, ik doe maar een gooi. Bijvoorbeeld de "Wehkamp" als ik daar iets bestel. Dan betaal ik dat toch ook niet via Tmobile?!. Al met al een rare zaak.

Vandaag met een medewerker van Tmobile gesproken. Hoe het kan, dat er wekelijks 5 euro extra van mijn rekening gehaald kan worden. Terwijl ik daarvoor geen toestemming heb gegeven. Of zij kan zien, wat voor dienst het het is. Kon ze mij ook niet vertellen! Ze gaf het advies, dat ik een formulier kan indienen met verzoek tot onderzoek pffff. Vervolgens krijg ik dat via de mail in PDF. Handig hoor! Maar goed, formulier ingevuld en kopie paspoort. Vervolgens via een link, weer alle gegevens invullen en wat de vraag is. grrrr en dan de formulier uploden en je kopie paspoort. grrrr. Niet dus, blijkt er een storing te zijn bij Tmobile! dus met andere woorden. Het afhandelen van deze zaak gaat weer niet gebeuren!
Toch raar dat derden via tmobile je bankrekening kunnen plukken.

Ook is het zo dat ik mijn bank niet kan vragen het geld terug te vorderen omdat het een betaling is aan Tmobile. Tmobile zou dit kunnen doen toch?

Hoe Tmobile zo ver te krijgen, dat ze geen betalingen van derden laten lopen via een Tmobile factuur!
Waarvoor ik niet heb getekend volgens mij of staat dat in de kleine lettertjes.
Wordt vervolgd........

simone0310
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 jan 2013 14:32

Re: Target Media

Ongelezen bericht door simone0310 »

Wij kwamen er vandaag achter dat er van de belbundel van onze zoon van 12 jaar wekelijks € 5,- wordt afgeschreven voor quiz4u.nl, een spel van Green Whale Holding op Curacao. Onze zoon heeft nergens toestemming voor gegeven (waarschijnlijk heeft hij zonder het te weten iets aangeklikt). Hij heeft niets in hoeven invullen, leeftijd wordt niet naar gevraagd (hoezo gedragscoderegels?) Via http://www.payinfo.nl zag ik dat het ondertussen 9 keer was afgeschreven. Via deze site kun je de dienst opzeggen en dat heb ik uiteraard gelijk gedaan. Op deze site zag ik ook dat de bedragen werden geincasseerd door Target Media. Ik heb Target Media gebeld (035-5232540) en daar kreeg ik te horen dat zij niets voor mij konden doen en dat ik maar een mail naar Green Whale moest sturen. Daarover had ik al het nodige op internet gelezen en ik had hier dan ook weinig vertrouwen in. Ik heb contact opgenomen met KPN, het verhaal uitgelegd en binnen enkele minutern kreeg ik de toezegging dat zij het bedrag zullen crediteren. Wat een service!
Ik heb hen de vraag voorgelegd hoe het mogelijk is dat zij derden dit soort bedragen laten incasseren. Hoewel er al veel aan banden is gelegd, vinden bedrijven als Green Whale toch mogelijkheden om "binnen de wet" hun zakken op deze manier te vullen. Providers kunnen hier op dit moment dus weinig aan doen. Wel is het mogelijk om dit soort afschrijvingen bij je provider te laten blokkeren, dat heb ik nu gedaan.

nico..d
Berichten: 118
Lid geworden op: 10 okt 2011 14:12

Re: Target Media

Ongelezen bericht door nico..d »

Het zou niet misstaan om daar eens een kopje koffie te gaan drinken en dan eens op zeer vriendelijke toon om opheldering te vragen.
Als klap op de vuurpijl zou men dan ook nog op onderdanige toon kunnen vragen of zij met hun praktijken willen staken.
Ach, ik droom verder..............

mhendrickx
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 mar 2011 21:22

Re: Target Media

Ongelezen bericht door mhendrickx »

Bij mij ook weer raak, al enkele keren ongewenste abonnementen gehad van Targetmedia, nu een service die Quizthrill heet. Vorige keer heeft Vodafone me het geld geretourneerd, deze keer zeggen ze dat ze niets kunnen doen, ga dus maar weer eens een klacht indienen. Het moet toch mogelijk zijn om dit soort content te blokkeren op mobiele telefonie, ik heb alle 09 nummers en sms diensten al geblokkeerd, maar voor dit soort service kan dat blijkbaar niet. Vind dat de OPTA hier actie op moet ondernemen.

robinmatz
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 mar 2013 09:27

Re: Target Media

Ongelezen bericht door robinmatz »

Bij toeval zie ik op de factuur van de mobiele telefoon van mijn zoon een mobiel abonnement van mobster limited voor porno in rekening wordt gebracht. Mijn zoon is zich er niet bewust van dat hij dit heeft geactiveerd. Wekelijks wordt er 5 euro in rekening gebracht. Ik heb hopelijk de schade tot 2 maanden weten te beperken door dit abonnement af te melden via payinfo.nl

Radar willen jullie wat doen aan deze oplichters praktijken. Het zou toch zo moeten zijn dat je alleen dit soort abonnementen via een mail zou moeten kunnen activeren en niet alleen via een klik op een plaatje.
Het is onacceptabel dat op deze manier kinderen de dupe zijn van een stel oplichters.

BijleveldLeiden
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 apr 2013 13:15

Re: Target Media

Ongelezen bericht door BijleveldLeiden »

Goedemorgen,

Ik las er al veel op jullie forum, maar ook ik ben slachtoffer geworden van mobster Limited die ongevraagd je een abonnement geeft via je telefoon voor porno. Dit gebeurt al vanaf december 2013!
Er wordt soms wel 3x per maand 5 euro van de telefoonrekening afgeschreven voor porno die wij niet kijken, niet hebben aangevraagd en niet eens wisten dat het een abonnement was.
Ik kwam erachter toen ik de boekhouding van mijn man deed en de telefoonrekening steeds hoog was. Via payinfo.nl gekeken.
Nogmaals hij heeft dit niet aangevraagd!!!! Dat gebeurt bij veel mensen dus.
Ik heb het zojuist afgemeld en hoop dat dat ook gebeurt.
Kunnen jullie er aandacht aan schenken??

Alsvast bedankt en met vriendelijke groeten
Tineke Bijleveld.

Barman
Berichten: 1473
Lid geworden op: 05 aug 2012 22:56

Re: Target Media

Ongelezen bericht door Barman »

BijleveldLeiden schreef:Dit gebeurt al vanaf december 2013!
Dan kan je het dus noig tegenhouden.

Contact met de redactie neem je op door gebruik te maken van de link voor Contact.

passie29
Berichten: 4
Lid geworden op: 26 apr 2011 16:17

Re: Target Media

Ongelezen bericht door passie29 »

Ik heb ook kennis mogen maken met Target Media. Het viel mij ineens op dat de rekening van Vodafone telkens hoger was dan normaal. Via payinfo.nl kwam ik erachter dat ik iedere week 5€ betaalde voor het spel "Canons And Soldiers", mij totaal onbekend. Op de specificatie van payinfo.nl stond Global Media B.V. als verkoper vermeld en als betaalplatform ?(wat is het verschil) Target Media. Ik vind het ongeloofelijk dat een firma als Vodafone hier geen melding van geeft, ik snap zowiezo dat het mogelijk is dat iemand zonder het te weten op een of andere manier een "abonnement" krijgt aangesmeerd. Is het mogelijk dit geld terug te krijgen ?

gedupeerde73
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mei 2013 02:20

Re: Target Media

Ongelezen bericht door gedupeerde73 »

Ik ben een volwassen man, ik weet zeker dat ik niet ergens per ongeluk bevestigd heb. Mobster limited heeft wekelijks sinds vorige jaar november €5 door gerekend voor niks.
Aantal maal t-mobile gebeld die komden niet zien wie het was. Jammer dat ze van playinfo niet hebben verteld en niet wisten kon ik het eerder stop zetten.
Dankzij google ben ik erachter gekomen en stop gezet. T mobile kon alleen tegen betaling uitzoeken en stop zetten. Geldwolven zijn ze!!!!
Ik hoop dat dit malagide praktijken tegen worden gehouden.

Gesloten