LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Digitale ontvanger KPN defect: omruilkosten betalen

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
alfatrion
Berichten: 21908
Lid geworden op: 25 jul 2006 21:05

Re: Digitale ontvanger KPN defect: omruilkosten betalen

Ongelezen bericht door alfatrion »

stofzuigertje schreef:Omdat het leen toestel is heb je geen 2 jaren maar levenslange garantie .
Ja, als het huur is. Men lust alleen de levenslange garantie niet en daarom doet men alsof staat er op papier dat er geen kosten worden geint voor de modem. Als het product defect raakt zal KPN aangegeven dat je dan opnieuw een zoveel jarig abonnement moet afsluiten en daarmee wordt de consument dan huurbescherming ontzegt.

De hamvraag is: hoe financiert KPN de modems? Voor niets gaat de zon op, voor de rest moet betaald worden. De koning en andere bekende Nederlanders zullen vast niet ieder jaar belangeloos een berg modems doneren aan KPN.

Bob Schurkjens
Berichten: 9778
Lid geworden op: 13 jun 2005 01:41

Re: Digitale ontvanger KPN defect: omruilkosten betalen

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens »

Wel interessant hoe een miljardenbedrijf als KPN op de kleintjes let. Jaren geleden gingen ze ineens vooruit factureren. Bijvoorbeeld op 15 mei incasseren voor de maand juni. Dit levert ze maar een klein voordeel op en daar staat irritatie bij veel klanten tegenover.

Nu heeft KPN de discutabele stap gezet om klanten zelf de verzendkosten te laten dragen voor bruikleenhardware die stuk gaat tijdens het gebruik.

Hoe cheap kun je zijn als bedrijf? Van budgetprovider Tele2 kan ik me zo'n zet wel voorstellen. Van premiumprovider KPN niet.

shenouda
Berichten: 22
Lid geworden op: 27 aug 2008 10:07

Re: Digitale ontvanger KPN defect: omruilkosten betalen

Ongelezen bericht door shenouda »

2 service punten in Amsterdam is weinig? In het zuiden van dit mooie land moeten wij vaak 20-30km rijden voor een bezoekje aan een winkel waar jullie daar om de 200m over struikelen.

Gesloten