LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] digitenne van kpn

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
thestefke
Berichten: 3
Lid geworden op: 17 feb 2011 17:24

digitenne van kpn

Ongelezen bericht door thestefke »

Dag allen, vraagje: Ik ben op zoek naar een digitenne abonnement en toen kwam ik langs deze site met kpn digitenne (is dit een officiele leverancier?). Nou zie je daarboven iets over een insteekkaart, dus ik heb wat nagevraagd en ik zag dus bij vrienden dat het zappen onwijs lang duurt, dus ik begin nu te twijfelen, maar ligt dat euvel aan de tv of aan de digitenne provider (zo ja, welke providers leveren er dan nog meer digitenne?) Hoor graag wat meningen! Hoi!

ciske
Berichten: 10821
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door ciske »

Ik heb digitenne van kpn ,ben er dik te vreden over prima beeld. Als je een LCD scherm hebt dan moet die niet groter dan 80 of 82 cm zijn schijnt dat je dan blokken krijgt.

snepke
Berichten: 3583
Lid geworden op: 10 nov 2007 21:18
Locatie: thuis

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door snepke »

ciske schreef:Ik heb digitenne van kpn ,ben er dik te vreden over prima beeld. Als je een LCD scherm hebt dan moet die niet groter dan 80 of 82 cm zijn schijnt dat je dan blokken krijgt.
Hier nog 1,ook dik tevreden.
Plasma tv , 107cm.Wel hebben we een buitenantenne .
3 jaar een kastje ertussen en sinds een half jaar een insteekkaart werkt perfect

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

hier ook 1 die tevreden is over digitenne, je ken het zelf instellen prima beeld .

mje
Berichten: 178
Lid geworden op: 21 jul 2010 21:37

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door mje »

Voorheen had ik TV van UPC nu van digitenne prima ontvangst.

Teunbosseman
Berichten: 4222
Lid geworden op: 29 mar 2011 15:46
Contacteer:

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door Teunbosseman »

Digitenne waardeloos, als er vervoer langsreed dan stoorde het beeld.

mje
Berichten: 178
Lid geworden op: 21 jul 2010 21:37

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door mje »

Dat probleem hadden wij juist met UPC.

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

ach zo zweert de ene bij upc , de ander bij digitenne, al zal ik bij beiden niet zweren :lol:

Teunbosseman
Berichten: 4222
Lid geworden op: 29 mar 2011 15:46
Contacteer:

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door Teunbosseman »

mje schreef:Dat probleem hadden wij juist met UPC.

Nog nooit van iemand gehoord in mijn omgeving welke of UPC of Ziggo hebben dat hun signaal stoort bij langsrijdens vervoer.
Kan er zo 1,2,3 niets over vinden op de fora's. Daarentegen genoeg over Digitenne.

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

Teunbosseman schreef:


Kan er zo 1,2,3 niets over vinden op de fora's. Daarentegen genoeg over Digitenne.
dat hoeft niet altijd op forums te staan.

Teunbosseman
Berichten: 4222
Lid geworden op: 29 mar 2011 15:46
Contacteer:

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door Teunbosseman »

tiptoo schreef:
Teunbosseman schreef:


Kan er zo 1,2,3 niets over vinden op de fora's. Daarentegen genoeg over Digitenne.
dat hoeft niet altijd op forums te staan.
Digitenne anders wel

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

ja en? digitenne wel , over upc en welke provider dan ook ken je zoveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel vinden dat je door de bomen zowat het bos niet meer ziet :lol:

Teunbosseman
Berichten: 4222
Lid geworden op: 29 mar 2011 15:46
Contacteer:

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door Teunbosseman »

Laat ook maar, je bent weer terug.....ppppffff :| :| :|

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

Teunbosseman schreef:Laat ook maar, je bent weer terug.....ppppffff :| :| :|

29maart 2011 was jij hier gekomen dus wat is je probleem?

je bent nogmaals off topic!!

Teunbosseman
Berichten: 4222
Lid geworden op: 29 mar 2011 15:46
Contacteer:

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door Teunbosseman »

tiptoo schreef:
Teunbosseman schreef:Laat ook maar, je bent weer terug.....ppppffff :| :| :|

29maart 2011 was jij hier gekomen dus wat is je probleem?

je bent nogmaals off topic!!

Das voor mij een weet en voor jou een vraag.

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

nee hoor geen vraag , ken me niks schelen wat jij denkt of vindt.

@thestefke

ik ken je digitenne aanraden , tenzij je niet aan een drukke weg woont, dan ken die inderdaad storen.

Teunbosseman
Berichten: 4222
Lid geworden op: 29 mar 2011 15:46
Contacteer:

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door Teunbosseman »

tiptoo schreef:nee hoor geen vraag , ken me niks schelen wat jij denkt of vindt.

@thestefke

ik ken je digitenne aanraden , tenzij je niet aan een drukke weg woont, dan ken die inderdaad storen.
Dito !

Hhmmm als je niet aan een drukke weg woont dan stoort digitenne.....zal KPN blij mee zij met deze opmerking.

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

Teunbosseman schreef:
zal KPN blij mee zij met deze opmerking.
het is de waarheid, ondanks dat ik zelf digitenne heb.
woon ook aan een redelijk drukke weg maar heb er geen last van.

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

vogels schreef:
Weet je wel wat je schrijft? Je schrijft dat digitenne stoort als je aan een rustige weg woont! Slaat natuurlijk nergens op!

dit schrijf ik......tenzij je niet aan een drukke weg woont, in een drukke weg stoort digitenne wel zeker.

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: digitenne van kpn

Ongelezen bericht door tiptoo »

vogels schreef:
in een drukke weg stoort digitenne wel zeker.
Dat is dus het tegen gestelde met wat je eerder schreef!
ach gut dan had ik het iets verkeerd op geschreven, dan is het nu duidelijk :lol:

Gesloten