LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] KPN Digitenne smartcard

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
oudesok
Berichten: 8
Lid geworden op: 02 mei 2013 22:53

KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door oudesok » 02 mei 2013 23:11

Nadat ik zojuist uitgekafferd ben door de klantenservice medewerker [naam verwijderd door Moderator] van KPN Digitenne wend ik mij tot u. Ik zit met het volgende probleem.

Wij hebben in ons huishouden 3 tuners van Digitenne (waarvan 1 ooit gekocht). Bij dit abonnement hebben wij 2 smartcards actief. Nu wilden wij graag ook een derde smartcard activeren, die stond op een ander adres. We hebben gebeld naar KPN Digitenne klantenservice en dit voorgelegd, de smartcard zou overgeplaatst worden van het andere adres naar dit adres ("binnen een uur zou het moeten werken"). Na 5 uur nog geen tv (naast ned 1,2 & 3 die het al deden).

Toen hebben we nogmaals gebeld en het verhaal opnieuw verteld. Om één of andere manier kan de smartcard niet overgezet worden. Simpele oplossing: stuur een nieuwe!? Dat was niet mogelijk, dan moest ik een nieuw pakket aanschaffen (nieuwe huurtuner) kosten €5,00 (?) per maand. Maar waarom zou ik, heb er toch al één? Vervolgens ben ik naar 2 (!) winkels van KPN gestuurd door de klantenservice om het daar voor te leggen en daar zouden ze losse smartcards hebben die ze me konden geven als ik het probleem voor zou leggen.

Ben goed geholpen door de jongen in de winkel, maar ze hadden geen losse smartcard. Verkeerd ingelicht dus. Jongen in de winkel heeft een klacht/vraag aangemaakt voor me en ik zou vandaag tussen 16:00 en 18:00 worden gebeld. Maar helaas, niets. Zojuist dus gebeld en 20 min gewacht om vervolgens uitgekafferd worden door reeds vermelde persoon.

De vraag: iemand hier ervaring mee? En iemand misschien een tip hoe ik dit kan oplossen?

snepke
Berichten: 3583
Lid geworden op: 10 nov 2007 21:18
Locatie: thuis

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door snepke » 03 mei 2013 06:55

Wij hadden ook 3tuners ,maar hebben nu interactieve tv ,tuners terug gestuurd.
Heb hier wel een insteekmodule liggen ,daar zit nog een smartcard in(zelf gekocht)die gebruiken we niet.
Als je er wat aan hebt ,mag je hem hebben.
Wij gebruiken hem toch niet meer

En bij " beslist.nl"kan je een losse kpn digitenne smartcard kopen voor 29,75.

oudesok
Berichten: 8
Lid geworden op: 02 mei 2013 22:53

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door oudesok » 03 mei 2013 13:41

Bedankt, ik stuur je even een privé bericht.

snepke
Berichten: 3583
Lid geworden op: 10 nov 2007 21:18
Locatie: thuis

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door snepke » 03 mei 2013 15:29


oudesok
Berichten: 8
Lid geworden op: 02 mei 2013 22:53

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door oudesok » 03 mei 2013 19:36

Ja dat weet ik, we hebben 3 tuners en 2 werkende smartcards. De andere smartcard is uit hun systeem en kan niet geactiveerd worden.

snepke
Berichten: 3583
Lid geworden op: 10 nov 2007 21:18
Locatie: thuis

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door snepke » 03 mei 2013 21:39

oudesok schreef:Ja dat weet ik, we hebben 3 tuners en 2 werkende smartcards. De andere smartcard is uit hun systeem en kan niet geactiveerd worden.
Wat stom,dan voeren ze hem toch opnieuw in.
Zal wel te veel werk zijn,moeten ze wat voor doen.

oudesok
Berichten: 8
Lid geworden op: 02 mei 2013 22:53

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door oudesok » 11 mei 2013 01:06

Het is gelukt, bedankt Snepke!!!!

snepke
Berichten: 3583
Lid geworden op: 10 nov 2007 21:18
Locatie: thuis

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door snepke » 11 mei 2013 07:47

oudesok schreef:Het is gelukt, bedankt Snepke!!!!
Geen dank,graag gedaan

koektrommel
Berichten: 22
Lid geworden op: 14 dec 2008 17:06

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door koektrommel » 19 mei 2013 04:33

De reeds eerder gebruikte smartcard van Snepke, kon die zonder verdere kosten bijgeschreven worden?
Nu vragen ze namelijk 4 euro voor het bijschrijven van een extra kaartje, ook al ben je het abonnemnet aangegaan toen er 3 kaartjes voor een en dezelfde prijs aan het abonnement gekoppeld kon worden.

Niet dat je dadelijk opeens 4 euro extra belast wordt.

Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door Har06 » 19 mei 2013 11:16

snepke schreef:Wij hadden ook 3tuners ,maar hebben nu interactieve tv ,tuners terug gestuurd.
Heb hier wel een insteekmodule liggen ,daar zit nog een smartcard in(zelf gekocht)die gebruiken we niet.
Als je er wat aan hebt ,mag je hem hebben.
Wij gebruiken hem toch niet meer

En bij " beslist.nl"kan je een losse kpn digitenne smartcard kopen voor 29,75.
en wat kun je met zo,n losse digi card zonder abo bij de KPN ?.

ikzelf zoek een behoorlijke versterkende antenne voot de dvb-t om de publieke zenders te kunnen ontvangen, ik heb een konig antenne met te weinig power?????????????? :wink:

snepke
Berichten: 3583
Lid geworden op: 10 nov 2007 21:18
Locatie: thuis

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door snepke » 19 mei 2013 13:05

Har06 schreef:
en wat kun je met zo,n losse digi card zonder abo bij de KPN ?.
Hij heeft toch een abo bij kpn
ikzelf zoek een behoorlijke versterkende antenne voot de dvb-t om de publieke zenders te kunnen ontvangen, ik heb een konig antenne met te weinig power?????????????? :wink:
Wij hebben nog steeds een Funke buitenantenne (zoon heeft digitenne) doet het prima

sadfly
Berichten: 451
Lid geworden op: 19 apr 2007 23:14

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door sadfly » 19 mei 2013 22:45

Oh, dat is op en top KPN wat ik hier lees. naast dat ik nog steeds niet snap wat mensen met die ondermaatse digitenne willen met slechte ontvvangst en veel storingen. :?: :!:

Bob Schurkjens
Berichten: 6950
Lid geworden op: 13 jun 2005 01:41

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 19 mei 2013 23:10

Er is aardig wat te koop op DVB-T ("Digitenne") antenne gebied:

http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_0?rh ... nid=569604

Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door Har06 » 20 mei 2013 09:41

Bob Schurkjens schreef:Er is aardig wat te koop op DVB-T ("Digitenne") antenne gebied:http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_0?rh ... nid=569604
Ik zoek een dvb-t antenne met een versterking van min 40 db, is er een ervaringsdeskundige?, ik wil alleen de free air kanalen ontvangen :roll:

snepke
Berichten: 3583
Lid geworden op: 10 nov 2007 21:18
Locatie: thuis

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door snepke » 20 mei 2013 12:01


GJvdZ
Berichten: 7410
Lid geworden op: 03 nov 2010 13:49

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door GJvdZ » 20 mei 2013 14:42

Als TS uitgekafferd is, dan ben ik ook wel benieuwd hoe TS de KPN medewerker te woord heeft gestaan. Dat zal ook wel niet erg netjes zijn geweest.

Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door Har06 » 20 mei 2013 17:37

Bob Schurkjens schreef:Er is aardig wat te koop op DVB-T ("Digitenne") antenne gebied:

http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_0?rh ... nid=569604
Er is inderdaad nogal wat te koop, veel webwinkels hebben geen volledige technische specificatie en leveren antennes zonder mastje, houder etc etc, de versterking moet minimaal 42 db zijn voor ontvangst van free air zenders.
Digitenne biedt overigens wel een proef abo aan voor 1 maand :)

highrider
Berichten: 140
Lid geworden op: 05 aug 2008 22:24

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door highrider » 23 mei 2013 18:46

Har06 schreef:
Bob Schurkjens schreef:Er is aardig wat te koop op DVB-T ("Digitenne") antenne gebied:

http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_0?rh ... nid=569604
Er is inderdaad nogal wat te koop, veel webwinkels hebben geen volledige technische specificatie en leveren antennes zonder mastje, houder etc etc, de versterking moet minimaal 42 db zijn voor ontvangst van free air zenders.
Digitenne biedt overigens wel een proef abo aan voor 1 maand :)
Handige mensen maken zo een simpel anttenntje

http://www.pi4zlb.nl/Zelfbouw/DVB-T/Bie ... tenne.html
http://www.youtube.com/watch?v=tgVagvhQTaI
http://muziekmuseum.skynetblogs.be/arch ... tenne.html

:D

Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door Har06 » 27 mei 2013 18:07

highrider schreef:
Har06 schreef:
Bob Schurkjens schreef:Er is aardig wat te koop op DVB-T ("Digitenne") antenne gebied:

http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_0?rh ... nid=569604
Er is inderdaad nogal wat te koop, veel webwinkels hebben geen volledige technische specificatie en leveren antennes zonder mastje, houder etc etc, de versterking moet minimaal 42 db zijn voor ontvangst van free air zenders.
Digitenne biedt overigens wel een proef abo aan voor 1 maand :)
Handige mensen maken zo een simpel anttenntje


http://www.pi4zlb.nl/Zelfbouw/DVB-T/Bie ... tenne.html
http://www.youtube.com/watch?v=tgVagvhQTaI
http://muziekmuseum.skynetblogs.be/arch ... tenne.html

:D

Tja zouden die zelfde knutselaars ook ooit een signaal ontvangen ?, highrider is aan het luchtfietsen :lol:

highrider
Berichten: 140
Lid geworden op: 05 aug 2008 22:24

Re: KPN Digitenne smartcard

Ongelezen bericht door highrider » 28 mei 2013 22:05

"]
Har06 schreef:
Bob Schurkjens schreef:Er is aardig wat te koop op DVB-T ("Digitenne") antenne gebied:

http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_0?rh ... nid=569604
Er is inderdaad nogal wat te koop, veel webwinkels hebben geen volledige technische specificatie en leveren antennes zonder mastje, houder etc etc, de versterking moet minimaal 42 db zijn voor ontvangst van free air zenders.
Digitenne biedt overigens wel een proef abo aan voor 1 maand :)
Handige mensen maken zo een simpel anttenntje


http://www.pi4zlb.nl/Zelfbouw/DVB-T/Bie ... tenne.html
http://www.youtube.com/watch?v=tgVagvhQTaI
http://muziekmuseum.skynetblogs.be/arch ... tenne.html

:D[/quote]


Tja zouden die zelfde knutselaars ook ooit een signaal ontvangen ?, highrider is aan het luchtfietsen :lol:[/quote]


Pak een soldeerbout en neem een gokje . Kost verder niets ! oooooooo , je snapt de techniek niet :D :D

Gesloten