LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Optiesadvies

Discussieer hier over thuiswerkcentrales en bedrijven die thuiswerk aanbieden.
ingrid1986
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jul 2015 18:31

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door ingrid1986 »

Het is een heel mooi verhaal, 6 tot 8 duizend euro per maand verdienen :D , maar ik heb even verder gelezen en onderzoek gedaan. Ik vind het toch wel erg apart dat als je [persoonsgegevens verwijderd] op google opzoekt, dat je dan twee dames tegen komt die allebei [persoonsgegevens verwijderd] heten en dat ze allebei veel geld met optieadvies winnen. In de filmpjes vertellen beide vrouwen precies hetzelfde, alleen de ene is een paar maanden later opgenomen. Ik zou deze site dan ook niet vertrouwen, had tenminste twee verschillende namen gebruikt 8)
Laatst gewijzigd door Radar op 08 jul 2015 10:52, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Persoonsgegevens verwijderd

beestboel
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 jul 2015 07:04

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door beestboel »

Als zoveel geld verdienen met deze tool zo gemakkelijk is ....

... waarom zouden ze er dan nog 200 euro voor moeten vragen?

joskteg
Berichten: 2
Lid geworden op: 04 mar 2008 00:09

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door joskteg »

mariposa93 schreef:Hallo,

Ik stuitte vandaag op de website optiesadvies. Bij deze website kan je je voor 200 euro aanmelden om vervolgens ontzettend veel geld te verdienen door middel van de juiste belegging te plaatsen. Het programma is zo simpel te gebruiken dat je alleen een koers hoeft te kiezen en te wachten op je winst omdat hun alle gunstige koersen voor u klaar heeft staan.

Na het vreemd geacteerde filmpje gezien te hebben ben ik toch een beetje indubio. Is deze website betrouwbaar? Ik kan geen recenties online vinden. Heeft er iemand ervaring met deze website?
Ik heb me ook aangemeld en ben er niet blij mee ;-)
Om je geld terug te krijgen moet je:
- minimaal drie keer hebben gehandeld
- kopie van id/passpoort en recente factuur van je energieleverancier of iets dergelijks scannen + kopie van je bankpankjes opsturen en nog een boel vragen beantwoorden.

Het beleggen in call/put is heel beperk vind ik.
- Je moet kiezen waar je in wilt handelen bijvb EUR/USD of AEX (zo te zien is aandelen op de aex niet mogelijk)
- daarna kies je voor call of put
- daarna het bedrag
= op de regel staat ook wanneer deze af loopt .. dit kan binnen aantal dagen zijn maar meestal een langere termijn.
- Hierna kan je gaan wachten tot de termijn afloopt. Tussentijds handelen is dus niet mogelijk.

joskteg
Berichten: 2
Lid geworden op: 04 mar 2008 00:09

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door joskteg »

Ik zie ook niet wat ze voor je doen ...
Je moet zelf beslissen of je call of put neemt.
En ook moet je zelf beslissen waar je in gaat beleggen ,goud of eur/usd of en ook hier zie ik weer geen tips of hints

Verder alleen maar standaard uitleg over grafieken e.d. die je overal kunt lezen.
Heel veel teksten en heel veel in het Engels.
Ook als je je geld wilt terug krijgen staat bijna alles in het Engels.

Mijn conclusie is dat het een ramp is... je wordt gek van die engelse teksten etcetera.
Dus niet doen.
Ik heb een beetje ervaring met diverse belegging programma's en site's en dit vind ik de ergste/slechtste ;-)

Guardian72
Berichten: 6855
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door Guardian72 »

joskteg schreef: Om je geld terug te krijgen moet je:
- minimaal drie keer hebben gehandeld
- kopie van id/passpoort en recente factuur van je energieleverancier of iets dergelijks scannen + kopie van je bankpankjes opsturen en nog een boel vragen beantwoorden.
Ik ga hierdoor ineens aan heel iets anders denken.......

Julie4444
Berichten: 5038
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door Julie4444 »

Guardian72 schreef:
joskteg schreef: Om je geld terug te krijgen moet je:
- minimaal drie keer hebben gehandeld
- kopie van id/passpoort en recente factuur van je energieleverancier of iets dergelijks scannen + kopie van je bankpankjes opsturen en nog een boel vragen beantwoorden.
Ik ga hierdoor ineens aan heel iets anders denken.......
Gewoon een lokkertje om mensen hun Identiteitsdocumenten weg te laten geven zodat ze met de identiteit van deze slimmerikken aan de haal kunnen en geld kunnen verdienen/stelen.

Komt niet echt als een verassing..

Breun
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 aug 2015 08:19

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door Breun »

Helaas behoor ik ook tot de stommelingen die hier in zijn getrapt. Bij mij is echter weer een andere truc toegepast om me van mijn €200 inleg af te helpen.
Aanvankelijk werkte inderdaad alles snel en perfect, alhoewel mijn resultaten niet echt geweldig waren met ca. 50% score en een netto resultaat dat na 3 dagen gezakt was tot net onder mijn inleg.
Net toen ik dacht dat ik me toch eens wat meer zou moeten verdiepen in opties, het product waar ik nu eigenlijk in probeerde te handelen en de betekenis van de grafiekjes die je kon oproepen, was het ineens afgelopen. Ik kon namelijk niet meer inloggen (gebruikersnaam of wachtwoord fout!) terwijl ik die nota bene automatisch liet invullen door mijn pc. Dan toch maar even wachtwoord vergeten aangeklikt. Krijg ik de boodschap dat de site die ik probeerde te bereiken niet bestond. Ook inloggen op de site van EZTrader ging niet meer. Kortom €200 foetsie. Niet doen dus. Het gaat deze gelikte site inderdaad alleen om je €200 inleg en kennelijk zijn er genoeg die daar in trappen om het lonend te maken.
Oh ja, ik kreeg de link naar Optiesadvies doorgestuurd van een vertrouwde kennis, alleen bleek bij controle later dat hij die helemaal niet zelf had gestuurd. De naam klopte wel, maar de mail extensie was niet van hem.

hvff
Berichten: 127
Lid geworden op: 22 aug 2015 13:09

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door hvff »

Ik heb dat vroeger ook weleens geprobeerd met die opties alleen maar verloren.

karinverbeek
Berichten: 10
Lid geworden op: 06 aug 2015 18:54

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door karinverbeek »

Na op dit forum gelezen te hebben over binaire opties vond ik een interessant stuk http://www.binoptie.nl/artikelen/binair ... leggen-afm . Hierin wordt een artikel aangehaald uit het Financieel dagblad waarbij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) vindt dat ze teveel weg hebben van een "illegaal kansspel" en de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) juist van mening was dat binaire opties géén kansspel zijn. Wie het weet mag het zeggen. Dat het speculatief is lijkt mij in elk geval wel zeker.

newmikey
Berichten: 4423
Lid geworden op: 04 jul 2007 15:03

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door newmikey »

MDreesen schreef: Tradeland is dan weer wel een betrouwbare manier om je geld te zien groeien.
Tradeland, waar kennen we die naam ook al weer van? Oh ja, van de heer GD (naam op voorhand verwijderd) ondermeer bekend van Fortunity Alliance Network en nog véél meer MLM scams uit het verleden die allemaal als een nachtkaars zijn uitgegaan en een spoor van vernieling achter zich hebben gelaten.

Vooral doen, zeg ik dan, als je tenminste op een snelle en pijnlijke manier van je geld af wil.

newmikey
Berichten: 4423
Lid geworden op: 04 jul 2007 15:03

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door newmikey »

Nog eens even dieper gedoken en aangezien iemand in een ander topic de namaak-cyberpolitie instantie "Cyberpol" had geintroduceerd in het kader van een discussie over Tradeland forex aangelegenheden, maar eens even gekeken...

En ja hoor, dezelfde GD van onder meer de bekende FAN en Iriscall MLM scams introduceert ook op Youtube in een filmpje de website van Cyberpol waarop als "gelicenseerde verkopers":
• IrisCall
• VAIOX
• LetsWebby
• UCIC
• CherryFile
• SuperChameleon
• StreamGround
• VServices

Er wordt hier een groot web geweven waar kleine vliegjes makkelijk in vliegen...

Of het trouwens dezelfde poster is als boven kan ik niet bewijzen maar de combinatie van die gebruikersnaam (met als voornaam Mieke) en de "firma" Tradeland komt ook op Google naar boven. Niet geheel toevallig lijkt ook dit een Belgische forumposter, uit dezelfde plaats als de beste brave heer GD. Toeval?

opgelicht-en-dom
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 sep 2015 12:57

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door opgelicht-en-dom »

'Opgelicht-en-dom', ja zo voel ik mij nu ! Ik heb 250 € gestort op mijn 'eigen' rekening bij EZtrader. Ik kreeg er direct een bonus bij van 125 €. Dat schept vertrouwen hè. Mijn saldo staat nu op 103 € ! Geld dat ik echt niet kan missen. Na het lezen, van al deze reacties, heb ik geconcludeerd dat ik waarschijnlijk toch bij de gedupeerden hoor. Ik mag er niet aan denken hoe ik mijn resterende saldo nog kan recupereren. Mijn vraag is nu : zitten hier geen idealistische juristen op dit forum die de zaak tot op het bot willen uitspitten en deze individuen dagvaarden, zodat zulke praktijken toch a.u.b. niet maar weer eens bevestigen dat onze regeringen straffeloosheid promoten ? Getuigen vindt u genoeg hier. Ik ben er graag bij.

kuklos
Berichten: 5721
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door kuklos »

opgelicht-en-dom schreef:'Opgelicht-en-dom', ja zo voel ik mij nu ! Ik heb 250 € gestort op mijn 'eigen' rekening bij EZtrader. Ik kreeg er direct een bonus bij van 125 €. Dat schept vertrouwen hè. Mijn saldo staat nu op 103 € ! Geld dat ik echt niet kan missen.
Deze snap ik niet. Je hebt wel wat geld, maar dit kan je eigenlijk niet missen, dus dan steek je het in een of andere constructie en doe je van tevoren geen goed onderzoek?

opgelicht-en-dom schreef:'Mijn vraag is nu : zitten hier geen idealistische juristen op dit forum die de zaak tot op het bot willen uitspitten en deze individuen dagvaarden, zodat zulke praktijken toch a.u.b. niet maar weer eens bevestigen dat onze regeringen straffeloosheid promoten ? Getuigen vindt u genoeg hier. Ik ben er graag bij.
Idealistische juristen? Want? Omdat jij iets doms hebt gedaan moeten zij maar gratis gaan werken?
Strafeloosheid promoten?

Guardian72
Berichten: 6855
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door Guardian72 »

Het zou aangepakt moeten worden. Echter, om dit eventueel voor deze no-cure no-pay jurist een beetje aantrekkelijk te maken, zouden er meerdere mensen zich moeten verenigen, en die zouden dan ook alle ter zake doende documentatie nog moeten hebben, en het liefst met screenshots en andere dingen om ook maar een beetje zaak te hebben.

Dus - als je van deze domme acties bekomen bent:
- Ga documenteren, verzamel informatie en 'bewijs' en zorg dat je hier een aardig pakket van maakt.
- Zoek medestanders die hetzelfde hebben gedaan.
- Zoek die jurist of advocaat die dit aan kan en wil pakken.

En, vooral - reken nergens op - want bottom line blijft dat hier hooguit sprake is van misleiding, maar niet van enige dwang - mensen doen en deden vrijwillig mee.

Daarmee gelijk de volgende stap: waarschuw anderen. Want zolang mensen verblind zijn door euro tekens, en daarmee hun kritisch denkvermogen uitschakelen, zullen dit soort lieden inkomsten blijven hebben, en worden ze in feite aangemoedigd om door te gaan.
En dat laatste kunnen wij dus U ook aanrekenen - deelnemen aan zo`n constructie is een leuke incentive voor de bedenkers - die denken "ha, weer zo`n domme sukkel" en "kassa, weer een paar extra euro`s.. nog 4 en ik heb die Ferarri".

(EDIT - deze posting is aangepast, maar niet door mij!)

JRH61
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 sep 2015 20:38

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door JRH61 »

Effe googlen voordat je je laat inpakken door gelikte mennekes die je vertellen dat je rijk gaat worden.
http://www.jouvoordeel.be/carrierebulle ... leedje.htm
Van de Belgen kan je nog wat leren...

Meldingswaardig08
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 mar 2016 17:12

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door Meldingswaardig08 »

Graag wil ik melding doen dat Carrière Bulletin NL, van Binaire Optie handelaar.nl, een mailbericht met een link naar een aantal van mijn contacten heeft gestuurd. In deze mail zit een link naar Carrière Bulletin.nl. Deze mail is naar mijn contacten sturen in mijn naam (ook het emailadres van de zender heeft mijn naam). Dit fenomeen schijnt Spoofing te heten (bron Wikipedia; Spoofing is het vervalsen van kenmerken met als doel om tijdelijk een valse identiteit aan te nemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om e-mail, website, IP-adres en biometrische kenmerken).
Heel vervelend dus! Op dit forum las ik dat er een link is met het bedrijf EZtrader.Com. Ik heb hen een dringende mail gestuurd om hier onmiddellijk mee op te houden.

Candyroos
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 mar 2016 17:20

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door Candyroos »

Niet te vertrouwen, is echt scam.
Ik spreek helaas uit ervaring ben er 500,- op achteruit gegaan.
Gewoon niet doen als je er over na zit te denken. Ik kan nu niet eens meer op de site komen. Ze blokkeren me volledig en als ik op de site zit gooien ze me eraf of zeggen ze dat er een fout is opgetreden op de site.

Niet doen lekker werken, werkt beter

karinverbeek
Berichten: 10
Lid geworden op: 06 aug 2015 18:54

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door karinverbeek »

Als het klinkt als te mooi om waar te zijn, dan is het het waarschijnlijk ook!
Ikzelf ben momenteel zoekende naar een goede broker, en lees over het hierboven vermelde EZ-trader inderdaad ook gemengde verhalen. [verwijderd door moderatie]
Laatst gewijzigd door Radar op 22 jun 2016 10:55, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: link naar commerciele site

SnelsteSlak
Berichten: 14
Lid geworden op: 03 sep 2015 10:05

Re: Optiesadvies

Ongelezen bericht door SnelsteSlak »

Geluid wat ik nog mis in dit topic: Het hoeft niet per se 100% een scam zijn om erg onaantrekkelijk te zijn. Als zij de marges en uitbetaalpercentages zo aanpassen dat je structureel 40% rendeert op een 50% kans (zeg maar zoals een casino winst maakt) is het ook al een no-brainer, maar kunnen sommigen alsnog geld verdienen. Kun je m.i. beter aan de 'echte' risicovolle instrumenten zoals bv. turbo's, daar is het risico en de potentiele winst iig wat beter in balans.

Gesloten