LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Opgelet: thuiswerkcentrale

Discussieer hier over thuiswerkcentrales en bedrijven die thuiswerk aanbieden.
LL19
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 mei 2014 21:20

Opgelet: thuiswerkcentrale

Ongelezen bericht door LL19 »

Graag wil ik mensen waarschuwen voor de thuiswerk-site http://www.produktiewerk.nl
De site komt betrouwbaar over omdat deze in een aantal televisieprogramma's is voorgekomen en ze een aantal acteurs in hebben gehuurd die zogenaamd via deze website 'werk' hebben gevonden. Ik zelf heb gebeld naar deze thuiswerkcentrale omdat er de volgende tekst stond: Zonder inlogpraktijken, abonnementskosten of administratiegeld
Wat is mooier dan in uw eigen woonomgeving extra bij te verdienen
Tevens opgetreden voor het Big Brother huis en 2 keer voor het RTL4
programma "Dubbeltje Op Zijn Kant" en voor het BNN (tienermoeder
Romana) programma 4 handen op 1 buik en vele krantenartikelen
zoals de Telegraaf, Pzc, Volkskrant en 60 Plus magazine.


Er hoeft dan misschien geen inschrijfgeld of wat dan ook betaald te worden net als bij sommige oplichters die thuiswerk aanbieden maar ze vragen wel even € 0,65 c/p.m voor een telefoontje als je werk zoekt, nou oke, heel normaal. Ik denk dat heel veel mensen dit er wel voor over hebben.. Maar dan:

Er neemt (na bijna 10 minuten gewacht te hebben) een of andere onprofessionele grapjas op die mij niet uit laat praten en als ik een vraag stel over het thuiswerk zelf geeft hij een vaag antwoord en begint over talloze andere zaken te praten die NIETS maar dan ook NIETS te maken hebben met thuiswerk! Hij bleef maar doorpraten maar aangezien ik het toch als een kans zag dat ik eindelijk iets betrouwbaars zou vinden ben ik aan de lijn gebleven in de hoop wat antwoorden op mijn vragen te krijgen. Vervolgens wordt er weer vaag op de vraag ingegaan en komt er weer een ander verhaal en begint meneer talloze voorkomende situaties in het thuiswerken te vertellen. Inmiddels zijn we 30 MINUTEN (!!!) verder en trekt meneer de conclusie dat hij een IJSKAST-procedure kan starten mocht er iets in de buurt voor mij vrijkomen. Hiervoor moet ik ZELF contact opnemen met het 0900-nummer om af en toe te informeren en ja u raad het al: Dat kost weer €0,65 cent per minuut.

INMIDDELS BEN IK DUS AL BIJNA €20 KWIJT AAN DIT VAGE GESPREK.


Ik vind het schandalig, omdat mensen die op zoek zijn naar produktie / thuiswerk vaak geen cent te makken hebben en hard op zoek zijn naar een baan. En dan ook nog 20 euro aftroggelen. Ronduit schandalig dit! Deze site moet verboden worden! Hier wordt je nog erger opgelicht dan sites die 10 euro vragen voor het inschrijven!

Overigens levert al het thuiswerk dat aan zou bieden ook maar gemiddeld €2,- per uur op, zei meneer aan de telefoon. Ook herhaalde hij de hele tijd 'heeft dat wel zin vind je? Niet echt he? Het ligt er maar aan waarnaar je op zoek bent.. '

Dit dus. Het is onbegrijpelijk. Deze site heeft een manier gevonden om op een slinkse wijze geld te verdienen aan mensen die het geld juist hard nodig hebben. NAMELIJK DOOR EEN 0900-NUMMER!! Als we het narekenen kunnen we allen tot de conclusie komen dat deze site heel veel geld verdient!
Laatst gewijzigd door Radar op 27 mei 2014 11:11, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Links verwijderd

Guardian72
Berichten: 6855
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: Opgelet: thuiswerkcentrale

Ongelezen bericht door Guardian72 »

Lekkere registratie hebben ze:
Domeinnaam produktiewerk.nl
Status actief
Houder De Aanbiedingenlijn
Administratieve contactpersoon [email protected]
Registrar XS4ALL Internet B.V.
Datum registratie 2000-11-02
Datum laatste wijziging 2011-06-22
Administratie door NL Domain Registry


Alleen - als je kijkt naar het administratieve deel - 3sterrenrestaurant.nl - krijg je dit:
3sterrenrestaurant.nl is vrij
Dus - men is niet bereikbaar?

De 'aanbiedingenlijn' is wel een site- onderdeel van de admiro group (wie dat dan ook zijn) - maar of die gelinked zijn...

Even met google spelen :
Er zijn meerdere mensen die zich afvragen hoe/wat: http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=91&t=847021
Een oude alhier: https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=49798
En ervaringen: http://www.thuiswerkvacatures.nl/ervari ... iewerk-nl/

Even heel simpel - als een bedrijf legitiem 'thuiswerk' aanbied (als dat er al is) dan is betalen voor inschrijven of bellen naar een "betaald entertainment nummer" m.i. al verdacht.
Als er kosten zijn, dan kan je afspreken om dat in te houden van de eerste verdiensten, of door de opdrachtgever laten betalen.

Gesloten