LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Verkapte euthanasie zonder toestemming in ziekenhuis

Nieuw op het Radar Forum: de categorie Tips. Vraag bezoekers om raad, of help anderen door jouw eigen, handigheidjes hier te delen.
witte angora
Berichten: 30559
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Verkapte euthanasie zonder toestemming in ziekenhuis

Ongelezen bericht door witte angora »

marjan van ginneken schreef:
19 sep 2018 20:21
Aangifte s zijn al lang gedaan , maar ik heb een oproep geplaatst voor mensen die dit meegemaakt hebben en hier wil ik het bij laten !
Dag Marjan,

In de eerste plaats gecondoleerd met je verlies.

Wat je oproep betreft: ik denk inderdaad dat het inhoudelijk bij die oproep moet blijven. Jij hebt je overtuiging dat er ernstige fouten zijn gemaakt. Je zit alleen met de bewijslast. Mensen die hier anoniem reageren waren er niet bij. En het is blijkbaar lastig mensen te overtuigen. Dat geldt niet alleen voor dit forum, denk ik, maar ook met de mensen waar je mee te maken hebt.

Je bent niet de enige; ik heb in een heel andere situatie, waarin ik getuige ben, ongeveer hetzelfde. Weten wat er is gebeurd, maar het politieonderzoek loopt vast door ontkenningen van de betrokkenen. En dan sta je er alleen voor met je verhaal.

Waarom wil je in contact komen met mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt? Denk je dat het je zaak sterker maakt? Of is het om steun te zoeken? Of andere (of combinatie van) redenen?

NeoDutchio
Berichten: 12274
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Verkapte euthanasie zonder toestemming in ziekenhuis

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

marjan van ginneken schreef:
19 sep 2018 20:21
Aangifte s zijn al lang gedaan , maar ik heb een oproep geplaatst voor mensen die dit meegemaakt hebben en hier wil ik het bij laten !
aan uw reacties te merken bent u behoorlijk emotioneel. Het beste zou u een moderator kunnen benaderen met de vraag om dit topic te laten verwijderen en dat u opnieuw een topic opent. Minder emotioneel en meer rationeel. Zonder beschuldigingen, maar wel met de vraag of er meer mensen zijn die in dit ziekenhuis dit hebben meegemaakt. U roept nu steeds een hoop in het wilde weg en langzamerhand komt pas duidelijk wat uw doel is.

renewouters
Berichten: 3493
Lid geworden op: 27 jul 2015 12:20

Re: Verkapte euthanasie zonder toestemming in ziekenhuis

Ongelezen bericht door renewouters »

marjan van ginneken schreef:
19 sep 2018 18:59
Ik zit echt niet te wachten over berichten dat ik een ziekenhuis beschuldig ! Ik weet wel beter en heb er alle bewijzen van en voor , er zijn zelfs artsen die nu al zeggen dat ze hun werk op deze manier niet meer kunnen doen dus neem maar van mij aan dat ik niet zomaar wat ,roep!nogmaals doe ik een oproep en vraag aan mensen die zoiets meegemaakt hebben want dit was ook mijn oproep ! En mensen die denken dat ze dit niet toepassen moeten maar een goochelen naar verkapte euthanasie ik doe nogmaals een oproep !
Ik hoop zo in contact te komen met mensen die er over dit onderwerp durven te praten en nogmaals rare berichten hoef je niet te sturen want heb de bewijzen in handen !
Als je bewijzen hebt, waarom heb je Radar dan nodig? Dan dien je toch gewoon een aanklacht in tegen het ziekenhuis. Even een gespecialiseerde advocaat een Bob's your uncle. Dat heeft meer kan van slagen dan aandacht in een consumentenprogramma.

Gesloten