LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] holland exel

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
Gast

holland exel

Ongelezen bericht door Gast »

We zijn in mei dit jaar een vlucht naar de dominicaanse rep geweest.
Maar dit was een fiasco.
We zaten in een uitgeleefd toestel ( vies en uitgeleefd ).
De service en het eten waren slecht .
Op de terug vlucht ( dit was een nacht vlucht) waren er geen dekens.
Ook het eten op de terug vlucht was een flop,een droge pasta als maaltijd en als ontbijt een mini krentenbol met plakje kaas .
En tot slot viel er bij het op stijgen in Punta Cana een deel van plusminus 2 tot 3 meter met zuurstof maskers en verlichting naar beneden.
Voor ons geen Holland exel meer.

afz. C & A Damhuis

Gast

Re: holland exel

Ongelezen bericht door Gast »

Ook wij zijn op een vlucht naar de dom republiek geweest en de vlucht zou om s'morgens half acht vertrekken, de dag van tevoren werden we gebeld dat het s'middags 1 uur zou worden. We waren toen om 10 uur op Schiphol waar al een hele rij stond en waar na een uur pas 1 balie begon met inchecken.

Tenslotte vertrok het vliegtuig pas om s'middags 15.00 uur en hebben we dus meer dan een halve dag vertraging gehad en een slechte service en informatieverstrekking.

Voor ons ook geen Holland Exel meer.

groetjes Mascha Molenaar

kiki
Berichten: 10
Lid geworden op: 22 okt 2004 09:53

Re: holland exel

Ongelezen bericht door kiki »

:D In juli / augustus gevlogen met Holland Excel / Belgium Excel vanaf Zaventum, Brussel. Ging allemaal perfect. Geen vertraging, goede service aan boord. Ook terug vanaf de Domincaanse Republiek geen klachten over deze airline.

Gast

Re: holland exel

Ongelezen bericht door Gast »

In Oktober (dus tijdens de ombouwfase van de vliegtuigen) naar de Dominicaanse Republiek geweest.
Dit was helemaal geweldig. Alles top, 1 uurtje vertraging op de heenreis, maar dit kwam door de schoonmakers op Schiphal, die waren het toestel van HE vergeten. Can happen!!
Tijdens de vluchten een topservice gehad en absoluut niks te klagen gehad. Zou zo weer gaan :D

grts LG

Belinda2511

Re: holland exel

Ongelezen bericht door Belinda2511 »

In oktober dit jaar naar de Dominicaanse Republiek geweest met Holland Exel. De heenreis was redelijk tot goed, geen reden tot klagen. We zaten in een goed vliegtuig en hadden de extra beenruimte waar om gevraagd was.

Maar toen de terugreis, met een gehuurd toestel van Air Caribe (dus geen extra beenruimte waarvoor betaald was). Eerst moest er een extra landing gemaakt worden in Punta Cana (dat was van te voren niet gepland), daar moest ook het toestel getankt worden. Uiteindelijk hebben we zes uur aan de grond gestaan (onze brandstof: één glaasje water en een gevulde koek).

Na zes uur eindelijk opgestegen, bleken de franse en nederlandse bemanning elkaar niet uit te kunnen staan. De nederlandse bemanning had al ruim een etmaal gewerkt en was aan slaap toe maar de Franse bemanning weigerde dienst dus de Nederlandse bemanning moest aan de slag.

Er bleek niet voldoende brandstof aan boord dus een tussenlanding in Frankrijk was nodig, daar uiteindelijk ook weer drie uur aan de grond gestaan en toen kon er eindelijk worden doorgevlogen naar Amsterdam. Een vlucht van in totaal 18 uur waarvoor eigelijk maar 9 uur gepland was.

En het eten en drinken aan boord? Zeer slecht, heel weinig drinken (we moesten zelf steeds halen want de bemanning weigerde dienst) en twee kleine maaltijden in ACHTTIEN UUR. Veel tekort te eten en drinken dus.

Voor mij nooit meer Holland Exel.

Gesloten