LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] travel king

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
gaste

travel king

Ongelezen bericht door gaste » 22 jan 2004 16:34

Reisbureau Travel King uit Rotterdam verkeert in financieel onvermogen - zie www.sgr.nl - een site om regelmatig op te kijken

GAST00144
Berichten: 71
Lid geworden op: 20 jan 2004 12:19

Re: travel king

Ongelezen bericht door GAST00144 » 22 jan 2004 16:39

Er bestaat ook een reisbureau genaamd QUEEN TRAVEL die is pas nieuw en is een goed reisbureau die helemaal los staat van TRAVEL KING zie bij forum WEL EEN GOED REISBUREAU. En lijn dienst tickets vallen niet onder de SGR kijk maar bij www.SGR.nl

Peggy Lee

Re: travel king

Ongelezen bericht door Peggy Lee » 22 jan 2004 17:55

En daar heb jij nu plezier in hè? Waarom zou queentravel het wel goed gaan doen en zo,n gerenomeerd gedrijf als Travel King niet? Leg jij mij dat eens uit!

GAST00144
Berichten: 71
Lid geworden op: 20 jan 2004 12:19

Re: travel king

Ongelezen bericht door GAST00144 » 22 jan 2004 18:16

omdat ik ervaring heb met queent travel en met travelking en als je even kijkt op www.SGR.nl kun je zien dat de SGR waarschuwt voor travel king omdat zij bijna failliet zijn. En een gerenomeerd reisbureau zou niet gerenomeerd zijn als ze in financieel onvermogen verkeren. Travel King is toch zo gerenomeerd? Waar gaat hun geld dan naar toe? :oops:

Peggy lee

Re: travel king

Ongelezen bericht door Peggy lee » 22 jan 2004 19:12

Ja, dat had ik wel gezien! Nu , ik spreek je over een halfjaar na je stage bv nog weleens graag terug over jou reisbureau. En over Travel King? Nu die heeft inderdaad het loodje gelegd en er zullen er nog wel meer volgen. Maar voorlopig heeft het wel jaren goed gedraaid. Wou ik maar ff zeggen hier!

Succes ermee hoor! :oops:

GAST00144
Berichten: 71
Lid geworden op: 20 jan 2004 12:19

Re: travel king

Ongelezen bericht door GAST00144 » 23 jan 2004 09:59

hoi,
ik bedoelde het niet zo hoor. Maar ik vind het raar kijk als je een ticket koopt bij Travel King en je betaald daarvoor dan moeten zij dat geld direct opzei leggen maar niet gebruiken voor andere doeleinden. Ja toch?

Groetjes

Peggy Lee

Re: travel king

Ongelezen bericht door Peggy Lee » 23 jan 2004 11:16

Maar hoe weet jij nu dan of dat ze dat geld niet opzij legden? Ik denk dat wij niet precies weten hoe en wat ze met de aanbetalingen van de gasten doen. Ja, of je moet zelf op een reisbureau werken. Ik vind dit toch nog wel heel wat anders als, bv je besteld iets op het internet en je betaald vooruit en ze gaan er dan vandoor met je geld.

Dat verwacht je toch niet van een aangesloten reisorganisatie als Travel King? En volgens mij is dat bij hen ook niet zo het geval. Ze hebben het gewoon heel moeilijk in deze tijd om het hoofd boven water te houden door die moordende concurentie van die low budget reizen en wat dacht je van die prijsstunters? Je kunt bijna voor een voor niks naar bv. Turkije.

Probeer jij als gerenomeerd bedrijf dan maar eens je hoofd koel te houden. Toch vind ik het heel jammer voor TK, want ze waren best goed.
Zo, dit was weer even mijn bijdrage.
Peggy.

keesennelleke

Re: travel king

Ongelezen bericht door keesennelleke » 26 jan 2004 20:56

ik wil even reageren op de uitzending van vanavond, dat zgn kinderen als volwassenen aarekenen om zgn goedkoper uit te zijn. vaak krijg je als je twee of meer jonge kinderen boekt een groter appartement, een zgn familiekamer en ook kinderoppas, allerlei facciliteiten zijn dan meer naar het gezin gericht en niet naar het individu, dit heeft voordelen ten opzichte van de ouders, een beter appartement of kamer en gezien turkije een kindvriendelijk land is wordt je echt in de watten gelegd, juist omdat zij als geen ander weten hoe duur het is met een kind op vakantie te gaan. en, stel dat de appartementen in het hotel zelf liggen, wat doe je als je plots twee kamers krijgt? kortom alleen maar onduidelijkheid voor beide partijen!!!

Gesloten