LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Onur Air

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
Bekende

Onur Air

Ongelezen bericht door Bekende » 03 mei 2005 17:15

Ik las in de krant vandaag, dat ze de vliegtuigen van Onur Air ook in de gaten gaan houden Ik las dat ze het afgelopen weekend vanwege de drukte zelfs hele oude toestellen ingehuurd hadden om de vakantiegangers te vervoeren.

Nou, zijn we ook weer lekker mee dan, als het net zo'n probleem gaat worden als met PhuketAir. Ik moet nog!

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 03 mei 2005 17:26

Ja,bekende ik heb het gelezen in de krant vandaag.Het is wel goed dat het naar buiten komt,want als je niets weet en komt er plots voor te staan dan is de chaos compleet.Nu weet je dat er scherp word op gelet.
En je wil allen veilig vliegen en weer thuis komen. Ik denk dat dat ook het beste is omdat er heel goed word naar gekeken voordat de grote claims gedeclareerd worden,Je ziet aan Phuket hoe het uit kan lopen met alle gevolgen vandien.Een ramp voor al die mensen die naar huis vervoerd moeten worden.Dat is al een hele grote operatie,waar met man en macht aan gewerkt word.Ik hoop voor jou dat je weg kan zonder
in zo;n situatie te belanden. Veel reis plezier voor je.Gr.D.J

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 03 mei 2005 18:46

ene van de geviseerde toestelen (lockhead tristar) zou in het weekend ook landen op zaventem brussel maar is uitgeweken naar oostende en luchthaven met zeer slechte reputatie op gebied van veiligheid (zoek maar op internet; Zelf ken ik niet de reden van deze uitwijking

sjonn

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door sjonn » 03 mei 2005 18:52

ja ze gaan inderdaad onur air ook in de gaten houden
dit komt mede omdat de grote heren achter onur air
en phuket air het zelfde zijn en die willen inderdaad snel geldverdienen
met deze lowbuget maatschappijen

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 03 mei 2005 18:56

Hoe bedoel je dat gast ???Zaventem is een prima luchthaven.Is niets mis mee.En ze moeten toch ergens op landen.En die belgen zijn ook niet op hun achterhoofd gevallen.

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 03 mei 2005 19:06

Het frappante is dat er iedere dag wel wat in de kranten komt te staan.En ik lees de krant elke dag uitgebreid.Die heren gaanecht niet met deze toestellen vliegen.En achter elke maatschappij zit een hoge pief die geld zit te tellen en hoeveel die meeer kan binnen halen.En net voor het grote vertrek in het seizoen.Wel toevallig,alleen geloof ik niet in toeval.Maar beter extra scherp zijn en veilig vliegen ,dan de aandacht verslappen tot er echt iets gebeurt.. Tot in de air!!!!

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 03 mei 2005 19:26

Zaventem wel, beste gast. Goed lezen.
Dat vliegtuig moest uitwijken naar Oostende Airport en die schijnt niet zo goed te zijn.

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 03 mei 2005 19:38

klopt is uitgeweken naar oostende
Oostende is gekent om zijn cargo vluchten van zeer twijfel achtige maatscapijen (de voorbije jaren zijn er al enkele toestellen gecracht die regelmatig op oostende vlogen) meer info op www.wiloo.be

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 04 mei 2005 19:52

hoofdreden van uitwijken op oostende is dat dit type een snachts op zaventem verboden is http://www.luchtzak.be/postp89140.html#89140
ook staan er fotos op van het vliegtuig

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 04 mei 2005 19:58

Als medewerkster van een tour operator meen ik mij ook te herinneren dat er een aantal vluchten naar oostende zijn overgeplaatst omwille van de slechte weersomstandigheden in Brussel.. Dus niet meteen met het idee "we zullen ze ffie laten landen op die onveilige luchthaven". Er zijn idd een aantal twijfelachtige carriers van die cargovluchten vanuit oostende realiseren, maar cargovluchten zijn toch iets anders dan passagiersvluchten hé.. Vanuit oostende vertrekken er deze zomer TUB-vluchten + MNG-vluchten naar bepaalde bestemmingen, en reken er maar op dat die wel veilig zijn..

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 04 mei 2005 21:24

Iedereen roept over veiligheid,maar ondertussen word de een na de ander in negatief nieuws gezet. Het houd maar niet op en dat voor zo;n druk seizoen!!!!!!!!Niet te geloven.Je zou er duizelig van worden:

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 06 mei 2005 19:22

Voorlopig houden ze steeds cherpe controlle op onur. Vanmorgen stond er nog een stuk op de voorpagina.Het houd gewoon niet op.Het is een gegoochel met de mensen in die toestellen.Zou je eerst vanaf eindhoven gaan word het plotseling maastricht.Ik blijf wel vliegen met wie ik al jaren vlieg dat voelt toch het beste aan als je alles lees hier.!

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 06 mei 2005 19:37

In welke krant stond het vandaag dan weer? Ik heb niks gezien!

gast222

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door gast222 » 06 mei 2005 19:41

Op de voorpagina van de Telegraaf.

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 06 mei 2005 19:53

juist!! Kijken wat morgen word ? :shock:

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 06 mei 2005 19:54

In de ochtend krant!

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 06 mei 2005 19:55

KlM Transavia, Martinair, gun onze (oke niet helemaal de onze) jongens ook eens wat i.p.v. het constant op zoek naar de laagste prijzen. ( met dito luchtvaartmaatschappijen en hun problemen) Zij geven de service die wij nederlanders verwachten! Niet zo'n turkse maatschappij, is toch anders, tja wat kan je zeggen. Het was te verwachten...

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 06 mei 2005 20:02

Ik heb bekende niet terug gezien.Ik zou willen dat deze hele toestand stopte want de passagiers willen low budget prijs en de kleintjes springen erin en voor je het weet is er hijbel in de tent .Ik vraag me af hoe het met Pegus is,daar is het stil.

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 06 mei 2005 20:03

Nouja, het ligt eraan hoe je er tegen aan kijkt. Ik heb ook zo'n goedkoop reisje voor het najaar geboekt à €99 excl. lh belasting.
Ik verwacht er dus ook niet veel van, maar dat calculeer ik in.

Als het dan wel meevalt, is dat mooi meegenomen en anders? Ja, pech dan! Wat wil je voor dat geld?

Gast

Re: Onur Air

Ongelezen bericht door Gast » 06 mei 2005 20:10

De l.h belasting komt er nog boven op,maar toeen leuk prijsje en inderdaad,nietal te hoog gaan zitten en je bent er lekker uit..Is dat voor 8 dagen dan,met onur??

Gesloten