LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Dubieuze handelswijze Holland International

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
dwejra

Dubieuze handelswijze Holland International

Ongelezen bericht door dwejra »

Wij hebben een reis geboekt bij Holland International naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Om de 10 uur durende reis comfortabeler te maken hebben wij een toeslag betaald voor extra beenruimte. De zogenaamde L-klasse van Air Holland/ Holland Exel. Air Holland is op de fles maar geen probleem want Holland Exel zou de vluchten toch al uitvoeren.

Kregen onlangs via het reisbureau bericht dat de L-klasse niet beschikbaar zou zijn in de periode von onze vakantie. De toestellen zouden niet op tijd omgebouwd zijn. Bevreemd ons enigzins want geen enkele chartermaatschappij gaat op de rand van het hoogseizoen toestellen ombouwen. Maar goed, het reisbureau zou nieuwe papieren opmaken want de toeslag zou komen te vervallen.

Bij ontvangst van de papieren bleek dat het reisbureau van een volledig andere prijs was uitgegaan en dat wij 25 euro duurder uit waren dan zou moeten. Navraag bij het reisbureau en Holland International wees uit dat Holland International zijn prijzen had gewijzigd en omdat het hier een boeking betrof welke na uitkomen van de nieuwe prijzen geschiedde werd de reis duurder. Dat wij de reis in januari en dus met de goedkopere prijs hadden geboekt,en het hier een door hen geinitieerde overboeking betrof, was voor Holland International geen reden de reis tegen de oude prijs om te zetten. Na zo'n 45 minuten discusieren tussen reisbureau en Holland International kregen we een uiterste prijs welke nog steeds 5 euro boven de oorspronkelijke prijs lag.

Kijk dus goed uit als je ook zo'n bericht heb gekregen en check de reissom!!!

1234

Re: Dubieuze handelswijze Holland International

Ongelezen bericht door 1234 »

De 2 toestellen van Air Holland zijn overgenomen door Holland Exel en zijn samen met het onlangs afgeleverde 3e toestel zusters (zelfde stoelindeling). Deze toestellen zijn niet omgebouwd en zullen niet omgebouwd worden.

Gesloten