LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] vakantie met peterlanghout

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
john en nina
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 okt 2005 19:21

vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door john en nina »

Wij hebben op 22maart 2005 een vakatie geboekt naar turkije met peterlanghout.3dagen voor vertrekt hadden we nog steeds geen tikets dus bellen maar,na gebelt te hebben krijgen wij de info dat we op 8okt om 2030 zouden vertrekken met onurair raar maar waar wij hebben voor dat we hadden geboekt navraag gedaan met welke vliegmaatschapij we zouden gaan er werd ons verteld met martinair,dus verbazing alom.We keken op de internetpagina voor onze vlucht gegevens tot onze stomme verbazing zouden we nu op 8 okt vertrekken met skyairlines om 2200.Dus wij maar weer bellen wat nu de juiste vlucht zou zijn.Dit werd dus skyairlines,onze tikets zouden klaar liggen op schiphol ook onze retour tickets we zouden terug vliegen op 15okt om2205 met transavia.Op schiphol aangekomen lagen onze tickets voor de heen reis klaar maar geen retour tickets,DUS WEER VERWARRING ALOM.Gebelt met peterlanghout waar onze retour tickets waren deze zouden we kregen bij aankomst in turkije.Aangezien wij met een 3jarig kind waren vonden we dit niet een erg geruststellende gedachten. :( eenmaal in turkije aangekomen geen tickets niemand van peterlanghout te bekennen, we werden op gevangen door medewerker van corendon????.Niemand kon ons dus vertellen waarneer en waar we onze retour tickets zouden krijgen dus gestrest als we al waren was dit de volgende tegenslag.We kregen op 9okt te horen van een medewerker van corendon dat peterlanghout 3 dagen voor ons vertrek over was genomen door corendon,dit had peterlanghout dus even verzwegen voor ons .Met de medewerker van corendon ons probleem besproken over onze retour tickets dit zou uit gezocht worden ,we kregen de volgende dag te horen dat we niet in het systeem van corendon voor kwamen dus nog meer stress, hoe en waarneer zouden we veilig weer terug keren op nederlandse bodem .Dus een echt prettige vakantie hebben we niet gehad.Uit eindelijk kregen op 14okt 0m 2100 een fax dat we de volgende dag om 1200 zouden vertrekken met onurair en onze tickets konden we afhalen bij de balie van corendon.Al met al hebben we een rot vakantie gehad enkel en alleen omdat peterlanghout ons glashard heeft voor gelogen,en ons onjuisten info heeft gegeven.Wij hadden geboekt voor 8dagen en 7 nachten we hebben dus 6nachten gehad en 6dagen dus hebben ze ook nog eens een dag vakantie gepikt van ons in onze ogen zijn we dus ook nog eens bestolen door PETERLANGHOUT .Dus voor ons never nooit meer boeken bij PETERLANGHOUT

Johannes44

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door Johannes44 »

Seats&Sofa's noemt men de zitmeubelmaffia....Peter langhout is de reismaffia!!!

jbroeders
Berichten: 129
Lid geworden op: 07 aug 2005 21:32

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door jbroeders »

Peter Langhout is allereerst niet overgenomen door corendon, maar Peter Langhout besteed de hostessservice ter plekke in turkije wel uit. Daar is corendon al jaren goed in. Problemen met tickets zijn bekend euvel bij Peter Langhout, dat flikken ze zelfs met busvakanties. Als u alles graag zeker weet reist u beter niet met Peter Langhout. Neckermann is een goedkoop en goed alternatief.

G7
Berichten: 2094
Lid geworden op: 05 okt 2005 15:01

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door G7 »

Of Corendon zelf. :)

OAD is trouwens ook heel goed in Turkije reizen en de reizen gaan NIET via corendon.

:wink:

Johannes44

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door Johannes44 »

Beste Turkije-reizen boek je via HTC in Eindhoven...al jaren DE specialist op Turkije...ook voordat Turkije door massa-toerisme werd overspoeld

Har

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door Har »

Goedemorgen Johannes44,

Ik probeer on speaking terms te komen met jouw en zal me meer bezinnen voor ik weer ergens reacties opgeef, ik reageer niet met opzet zolas jij denkt, misschien is het geschreven woord wat verkeerd overkomt. Excvuses hiervoor.

Een vraagje, heb jij het adres cq website van HTC in Eindhoven ?

Bij voorbaat dank :)

G7
Berichten: 2094
Lid geworden op: 05 okt 2005 15:01

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door G7 »

www.htcreizen.nl

Ook weer graag gedaan! 8)

Marco Polo
Berichten: 299
Lid geworden op: 25 aug 2004 16:16

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door Marco Polo »

Ik heb dezelfde ellende meegemaakt met Peter Langhout tijdens vliegreis naar Spanje.
Iedere dag bellen waar de vliegtickets bleven - iedere dag toezegging dat ze naar huisadres zouden worden verzonden - uiteindelijk zelf een paar uur voor aanvang vakantie ophalen op Schiphol.
Hoop stress, terwijl op vakantie gaan ook een beetje voorpret moet zijn.
Nooit meer met deze klantonvriendelijke reisorganisatie.

Johannes44

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door Johannes44 »

Har...ben benieuwd. Je komt altijd ZEER zeikerig over en lijkt ieereen die hier klaagt af te zeuren!!!
Maar misschien lijkt da zo
www.htcreizen.nl

patrick33
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 okt 2005 10:54

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door patrick33 »

Wij zijn net terug uit Turkije.

Dankzij Peter Langhout is onze vakantie in het water gevallen.

Voor vertrek naar turkije werden we zomaar van eindhoven naar amsterdam omgezet.
Voor de terugreis werden we via SMS kenbaar gemaakt dat we 24 uur later zouden vertrekken omdat het vlietuig volgeboekt was.

Dit terwijl er mensen eerder moesten vertrekken terwijl ze nog een dag te goed hadden.
Zelf zijn er mensen snachts van bed gelicht om binnen 5 minuten klaar te staan voor vertrek naar nederland.
De hostes liet niets van zich weten.
Mensen hebben staan huilen. één groot drama.

Bah, 1 keer Peter Langhout maar nooit meer.

magny
Berichten: 11
Lid geworden op: 18 apr 2005 23:34

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door magny »

Beste mensen,
Ook wij zijn bedrogen door peter langhout.
Ten eerste zijn wij onze ouders nagevlogen naar alanya zie de site

http://peterlanghoutreizenklachtenpagina.blogspot.com/

We hebben een verschrikkelijke vakantie gehad.
Toe we terugkwamen heeft mijn vriend een declaratie bij peter langhout ingediend voor alle kosten die we hadden gemaakt om van een ander hotel zijn facaliteiten gebruik te kunnen maken.

Een half jaar verder hebben we alles kunnen afhandelen en kregen we een waardebon van 175 euro om te besteden bij een volgende reis.
Dit schammele bedrag hebben we aanvaard om nog meer ellende te voorkomen terwijl onze reis voor 1 weekje half pension 1200 euro had gekost.
We hebben in april het jaar erop weer geboekt om die waardebon te kunnen gebruiken en alles verliep zoals afgesproken, we hebben er nog om moeten lachen dat nu alles wel goed ging.

We hadden niet zo hard moeten juichen, we moesten dinsdag's van eindhoven vertrekken en vrijdags en zaterdag's een tickets, wij gebeld en we kregen de mededeling dat maandag de tickets in de bus zouden vallen. het was maandag en geen tickets. weer gebeld met de dezelfde vraag.
een zeer onvriendelijke medewerkter van langhout vertelde ons dat we de tickets maar moesten komen ophalen in krimpen aan de ijssel omdat wij zo graag onze tickets wilde hebben en dat WIJ zoveel problemen maakten..
Mijn vriend heeft die onvriendelijke medewerkster verteld dat ze maar moest zorgen dat die tickets de dag erna op eindhoven zouden liggen omdat wij er niets aan konden doen wat langhout fout deed.
Die mevrouw vertelde dat we niet zo brutaal moesten zijn anders onze reis misschien niet eens door zou kunnen gaan, ook nog een dreigement erbij.
Echter heeft peter langhout wel gezorgd dat die tickets smorgens 1 uur voor vertek op eindhoven aankwamen, onze tickets werden on in de handen geduwd en de koerier is weer vertrokken.
een verschrikkelijk vakantie hebben we gehad omdat ook toen we aankwamen op bestemming ons hotel niet bezet was, eten hadden wat je nog niet in een gevangenis krijgt en we ook nog bedreigd zijn geworden door de hotelmanager...
Ik kan dit verhaal nog wel langer maken maar dit heeft geen zin.
Tros radar zou eens een uitzending moeten besteden aan meneer langhout zodat deze organisatie zijn bedrijf niet meer zou kunnen voortzetten.

Als je over een malafide organisatie spreek is het peter langhout wel..
Mensen, jullie zijn gewaarschuwd.

Johannes44

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door Johannes44 »

Peter langhout heeft niet voor niets de bijnaam : Reismaffia!!!

poesje
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 okt 2005 22:51

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door poesje »

Peter Langhout is inmiddels gestopt met het vliegen met Onur Air,dat is alvast een begin.
Dat Peter Langhout bekend staat als reismaffia is bij mij niet bekend,maar als u een keertje een hoogseizoen bij de verschillende touroperaters langs zou gaan,scoren ze geen van alle voldoende hoor,ook HTC reizen niet...
Waar Tros Radar wat mij betreft wel eens aandacht aan mag besteden,zijn de nieuwe EU regels voor vliegtuig passagiers die sinds Februari 2005 van kracht zijn,ik denk n.l dat veel mensen hier niet van op de hoogte zijn,deze voorwaarden zouden eigenlijk,bij alle reisbescheiden moeten zitten,maar omdat ze toch vrij nadelig zijn voor luchtvaartmaatschappijen/touroperaters gebeurd dat nooit

chichi
Berichten: 3
Lid geworden op: 30 okt 2005 21:53

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door chichi »

hou toch op met die langhout te verdedigen hoe kunnen sommige mensen dat nog, ik ben net terug van vakantie en jammer genoeg met peterlanghout geweest kan niemand dit aanraden. je verwacht dat alles goed geregeld is en als je een dag van te voren je ticket nog niet in orde zijn denk je had ik maar thuis gebleven maar goed we zijn er veilig gekomen in turkije met hun grote vriend corendon. we zouden zaterdag avond terug vliegen en we kregen vrijdag avond om 20:15 ineens te horen dat we over 5 min met de bus werden opgehaald om die nacht al te gaan vliegen echt zwaar belachelijk. maar ja die fantastische brandhout vond het niet eens nodig om te reageren op onze klachten brief daar zijn ze nog te laf voor. :evil:

chichi
Berichten: 3
Lid geworden op: 30 okt 2005 21:53

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door chichi »

wij zijn de gene die s'nachts van ons bed werden gelicht om binnen 5 minuten te moeten vertrekken. wij hebben hiervoor veel geklaagd maar krijgen geen reacties terug van peterlanghout. bedankt dat je er een melding van hebt gemaakt en hoop dat er wat mee gedaan gaat worden. :x

ezzzzzzy
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 nov 2005 10:08

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door ezzzzzzy »

Doordat Peter Langhout op jaarbasis zoveel klachten heeft en doordat zei op jaarbasis abnormaal veel naar de de geschillencommissie reizen moesten met ontevreden en onopgeloste klachten zijn zij uit de ANVR gekickt .. dus als Peter je klacht niet oplost dan kan je ze of gaan stalken of je kan naar je centen fluiten ..

Angelic
Berichten: 140
Lid geworden op: 18 aug 2005 08:10

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door Angelic »

Hmmz, weet iemand anders nog een voordelige aanbieder voor weekendjes euro Disney?
Dacht dat Langhout de beste optie was, maar als ik dit zo zie dan krijg ik mijn bedenkingen

eeliane
Berichten: 1444
Lid geworden op: 06 jun 2005 18:50

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door eeliane »

Disney kost gewoon disney, geen touroperator krijgt daar goedkopere kamers, zeker vriend peter niet!!!
Dus gaat ie beknibbelen op de reis, en zijn verdere service om de prijs net onder die van de concurent te krijgen en zodat u denkt, he peter is goedkoper. Nee petertje is niet goedkoper maar bezuinigt op de service en de reis/bus. En dat merkt u in de vorm van gehannes met tickets niet op tijd, vreemde reistijden, iedereen lekker bij elkaar, is weer goedkoper dan 2 bussen apart.Geschuif van ophaaltijden op t laatste moment dus... Ik noem maar wat...

En dat doen die goedkope touroperators ook met vliegriezen, NET onder de reissom van de concurent maar dan ook een waardeloze service gaan geven, want de prijs die zij betalen voor de kamer is net zo veel, misschien nog wel meer (omdat ze er minder afnemen) als van de gangbare wat duurdere touroperators. Gevolg: beknibbelen op de service voor vertrek/ op de luchtvaartmaatschappijen (lekker die goedkope onbetrouwbaren met die waardeloze vluchttijden), hostess hulp in buitenland, hulp/service in nederland.
Duurkoop is ook wel eens een goede koop!!!! (dat lijken we wel te vergeten in nederland denk ik wel eens)

An

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door An »

Tip voor Angelic.

Kijk ook eens in de OAD brochure, of hier op het hun website. Heeft ook leuke Disney bus/auto/trein arragementen met hotels in de buurt van het park en veel voordeliger dan de parkhotels. Hadden wij hele goede ervaring mee!

B.v. In Bussy St George. De metro aan de overkant van de hotels, met op 2 haltes van het park. De andere kant op, 2 haltes van een enorm groot overdekt winkelcentrum Val d,Europe.

Maar wil je persè in een Disneyhotel, kan ik je de goedkoopste Santa Fè of New York aan raden. Inderdaad bij de ( goede) Nedelandse touroperators practisch geen prijsverschillen.

Als je gaat, heel veel plezier. Zooooooo leuk om te doen!

ton hofman
Berichten: 4
Lid geworden op: 14 nov 2005 16:21

Re: vakantie met peterlanghout

Ongelezen bericht door ton hofman »

Wij hebben in december 2004 een vakantie geboekt bij "PETERLANGBOUT" :evil:
naar Turkije waar we al 5 jaar met veel plezier kwamen.
Het begon al dat we in februari een telefoontje kregen dat het Hotel wat we geboekt hadden verkocht was.Nou wij een ander Hotel uitgezocht wat we vorig jaar al gezien hadden met een mooi zwembad met glijbanen en direct aan het kleopatrastrand.
Afijn geregeld dachten we totdat we 3 dagen van tevoren nog steeds geen tickets hadden ontvangen hoelaat we zateredag 8 okt. zouden
gaan vliegen ik gebeld met PETERLANGBOUT :evil: die zeiden dat ze met andere luchtvaartmaatschappijen bezig waren omdat ze het contract met onur air hadden verbroken (ik dacht dat geloof je toch zelf niet he)maargoed 2 dagen nog steeds niets 1 dag s´middags hehe eindelijk we zouden zaterdags om 20.30 gaan vliegen s´avonds kregen we nog een telefoontje van PETERLANGBOUT :evil: dat we de tickets (die we dus vrijdags hadden gekregen via de post ) om moesten ruilen op schiphol bij Corendon voor andere tickets.En wat ons verbaasde we vlogen met Onur air en twee weken later zouden we op de 22 okt.om 22.05 uur met de Transavia terugvliegen.Afijn we kwamen midden in de nacht aan op de luchthaven van Antalya en daar begon de ellende weer.
Geen Peterlangbout : :evil: te vinden we moesten ons melden bij de Corendonbalie waar we niet op de lijst stonden. Na een uur bakkelijen met die kinderen (want ze waren echt net uit de luiers) hoorden we dat we niet naar het Hotel gingen waar we voor geboekt hadden maar dat we naar een ander Hotel gingen.Uiteindelijk kwamen we pas om kwart voor zes de volgende ochtend aan.Nou na een gebakkelei in het Hotel met de kamers lagen we eindelijk om half 7 s´morgens op bed.1e dag al kwijt.
De 2e dag na een uurtje of 3 geslapen te hebben want we moesten op tijd zijn voor de Horstes van Corendon om een klacht in te dienen hoe we gevaren waren vanaf de heenreis.Wat zij aangaf was dat PETERLANGBOUT :evil: 3 dagen voor ons vertrek was overgenomen door Corendon en dat hun niet het Hotel hadden in hun pakket wat wij eigenlijk geboekt hadden.We hebben toen een klachtenformulier ingevuld en die heeft zij ook getekend.Nou inmiddels waren we dus al bijna 2 dagen kwijt van onze 15 daagse reis.We hebben er toch maar wat van proberen te maken want ja het zijn wel je dure centen.Maar het bleef daar niet bij.Op onze tickets stond dat we zoals ik eerder al zei op zaterdag 22 okt. om 22.05 terug zouden vliegen met de Transavia.
Een paar dagen van te voren krijg je altijd een bevestiging van de terugreis maar tot op de laatste dag geen bevestiging ontvangen ondertussen was het al 19.00 uur.We zaten te eten in het restaurant en eindelijk de receptioniste kwam om 19.15 met de fax en we vielen zowat van onze stoel we moesten diezelfde (dus de 21e ipv de 22e) avond om half negen klaar staan want we zouden die avond om 00.15 de lucht in gaan met de CAI (noooooit van gehoord) dus moesten het eten laten staan als een gek naar boven de koffers volstampen met alles en hup de bus in.3 dagen weg van onze 15 daagse vakantie.Nou daar zak je broek toch vanaf he dat ze zo met mensen omgaan.Om het verhaal een beetje af te gaan ronden want anders ben ik morgen nog bezig, we hebben s´maandags gelijk met PETERLANGBOUT :evil: gebeld en die wilde ons niet doorverbinden met iemand die ons tewoord wilden staan.We komen uit Utrecht en we zijn gelijk in de auto gesprongen en naar Alphen a/d Rijn gereden waar het hoofdkantoor is van die ................. :evil: Eindelijk kregen we iemand te spreken en die had volle begrip voor de situatie en ze had alles genoteerd en zou er wat aan gaan doen.
Nu komt het, we kregen een telefoontje na 2 weken dat we een kortingsbon kregen van €50 ja je leest het goed €50 voor een volgende reis bij ................ :evil: NOU NOOIT MEER OP VAKANTIE VIA PETERLANGBOUT :evil: he dat snap je zeker wel!!!!!! We hebben inmiddels geprobeert weer contact te krijgen met PETERLANBOUT :evil: maar we krijgen niemand te spreken.
We gaan nu andere stappen ondernemen want ik heb voor me dure centen een K.. vakantie gehad en ik snap niet dat (NOG EEN KEER DAT WOORD)PETERLANGHOUT nog bestaat
DUS IK ZOU ZEGGEN MENSEN AUB NIET BOEKEN BIJ ............ :evil:
Laatst gewijzigd door ton hofman op 14 nov 2005 20:24, 2 keer totaal gewijzigd.

Gesloten