Veel smoesjes van Waldo Plantenbakken

Alles over onderhouden van de tuin, hoveniersbedrijven etc.
HildeJssn
Berichten: 5
Lid geworden op: 27 dec 2021 15:05

Veel smoesjes van Waldo Plantenbakken

Ongelezen bericht door HildeJssn »

Wij hebben al sinds mei 2021 gedoe met Waldo Plantenbakken. Bestelling geplaatst, meteen betaald (moet!) en het ene na het andere smoesje over waarom niet geleverd kan worden. Uiteindelijk gedeeltelijke levering in oktober met de belofte dat de rest op 11 oktober 2021 geleverd zou worden. Vandaag is het 27 december en we wachten nog steeds. We hebben ze nu tot 31 december gegeven om te leveren anders beginnen we een civiele procedure en doen we aangifte van oplichting.
Telkens is er een ander smoesje, overigens niet alleen van personeel maar ook van de directeur zelf. Die belooft al 2 weken lang op een dagelijkse basis te leveren maar komt geen enkele afspraak na. Hij heeft op z'n minst al 10 keer gezegd dat de bakken verstuurd zijn via Post.NL of een andere koerier maar een track and trace krijg je nooit. Hij poogt net te doen of de goederen dan geleverd zijn terwijl hij weet dat ze nooit verstuurd zijn. De keer erop is z'n schoonvader ziek en ligt blijkbaar het hele bedrijf op z'n gat. Je kan het zo gek niet bedenken of de smoes is gebruikt. Wij denken dat zij helemaal geen plantenbakken hebben en ook niet van plan zijn om te leveren want anders hadden ze dat al lang gedaan. We hebben inmiddels een vuistdik dossier klaar liggen over dit bedrijf.
Onze vurige aanbeveling: bestel nooit en te nimmer ook maar iets bij Waldo plantenbakken en betaal pas bij levering! Inmiddels zijn we erachter dat er heel veel mensen precies dezelfde problemen met hen hebben dus wees niet de volgende. Ze hadden qua bedrijfsnaam beter "firma list en bedrog" kunnen heten.
Een ijskoude douche wat ons betreft!

Seinhuis
Berichten: 2371
Lid geworden op: 20 dec 2020 17:18

Re: Veel smoesjes van Waldo Plantenbakken

Ongelezen bericht door Seinhuis »

Neem contact op met je rechtsbijstandverzekering, www.juridischloket.nl of www.consumentenbond.nl/juridisch-advies voor hulp.

Indien betaald met je creditcard neem dan contact op met je creditcard maatschappij, doe een beroep op aflevering garantie.

Bob Schurkjens
Berichten: 9778
Lid geworden op: 13 jun 2005 01:41

Re: Veel smoesjes van Waldo Plantenbakken

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens »

Is al een topic over: viewtopic.php?p=2861961

Hawk-Eye
Berichten: 1640
Lid geworden op: 08 jun 2005 19:46

Re: Veel smoesjes van Waldo Plantenbakken

Ongelezen bericht door Hawk-Eye »

annuleer je bestelling en vraag je geld terug....

HildeJssn
Berichten: 5
Lid geworden op: 27 dec 2021 15:05

Re: Veel smoesjes van Waldo Plantenbakken

Ongelezen bericht door HildeJssn »

Absoluut! Belangrijk dat andere mensen niet ook slachtoffer worden van dit bedrijf! Daarom moeten mensen hun ervaringen blijven delen.

Gesloten