LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Best Medical Treatment

Heb je letselschade opgelopen? En ben je niet correct behandeld? Laat het ons weten.
wendy26
Berichten: 5
Lid geworden op: 05 jun 2010 18:57

Best Medical Treatment

Ongelezen bericht door wendy26 » 24 sep 2012 21:19

Zijn er meerdere mensen die ervaringen (lees negatieve) hebben met het bedrijf: Best Medical Treatment?
Mijn moeder is via dit bedrijf in contact gekomen met een Belgische arts in Hasselt, die via een lichtere en nieuwe ingreep een metralisklep kon vervangen.
Best Medical Treatment heeft ons overtuigd dat dit de beste behandeling was en dat ze ook ervoor zouden zorgen dat alle medische kosten vergoedt zou worden. Tegen mijn moeder werdt gezegd dat, zij moest zorgen dat ze weer beter zou worden en zich geen zorgen hoefde te maken en dat dit bedrijf voor de afhandeling zou zorgen qua kosten, verzekeringswerk en ander regelwerk ook als er een complicatie zou optreden.
Ze is in Hasselt geopereerd maar er zijn zeer ernstige complicaties opgetreden. Ze blijkt een scheur in de aorta te hebben opgelopen waardoor ze niet meer kan lopen, weinig gevoel in haar benen heeft, niet meer kan werken en ernstige gezondheidsproblemen heeft. Ze heeft wekenlang in Belgie in het ziekenhuis gelegen, waaronder een aantal weken op de intensive care. ( Ze zou binnen 10 dagen weer aan het werk kunnen, volgens de arts en Best Medical Treatment ). In het ziekenhuis van Belgie zijn er zeer vreemde dingen gebeurt, waaronder dat we nooit op de hoogte zijn gebracht van de ernst van de situatie. We kwamen er in het Nederlandse ziekenhuis achter dat ze een scheur in de aorta heeft ( na 8 weken ziekenhuisopname in belgie ). Ze is in belgie een weekend naar huis gestuurd met een Vac-pomp en 2 open wonden in die liesen, waar je de omleiding/nieuwe vaten die aangebracht is tijdens een tweede operatie kon zien liggen. Levensgevaarlijk dus. Na het weekend moest ze terugkomen zogenaamd voor controle, achteraf bleek dat ze dit gedaan hebben zodat ze een nieuwe ziekenhuisopname hadden en dit konden declareren. Er zijn nog veel meer dingen gebeurd daar, maar dit is teveel om op te noemen.
Best Medical Treatment heeft ons laten zitten. Ze zouden alles regelen, maar uiteindelijk hebben ze niks geregeld en....... daarbij komt ook nog dat ze hierdoor zelf € 17.000,- moet bijbetalen voor haar medische kosten.
Best Medical Treatment heeft ons COMPLEET op het verkeerde spoor gezet, ze maken misbruik van mensen die wanhopig zoeken naar de beste behandeling en ze laten je zitten als het te moeilijk wordt.
Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen!!!!

Gesloten