[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Account geblokkeerd op Marktplaats
Pagina 1 van 1

Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 17 jul 2018 11:37
door BertDx
Graag hoor ik over er meerdere personen zijn, die een negatieve ervaring hebben met Marktplaats! Mijn account is na een periode van 8 jaar, gisteren na het plaatsen van een advertentie spontaan geblokkeerd zonder opgave van redenen. Ik had weliswaar een spambieding ontvangen, maar heb ik gewist. Na 2 berichten via het contactformulier aan MP, totaal geen reactie ontvangen.

Ik was in onderhandeling met een koper en loop die nu mis, omdat hij ook niet meer mijn gegevens/advertentie kan inzien.

Bijzonder onvriendelijk om een aanbieder, zonder opgave van redenen, zomaar te blokkeren. Ook omdat ik niets gedaan heb wat in strijd is met de regels.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 17 jul 2018 12:14
door juliomariner
Ik zou maar even wachten op de reactie van marktplaats. Er is nog geen 24 uur voorbij dus de kans dat ze nog reageren is erg groot.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 17 jul 2018 12:15
door NeoDutchio
Gisteren gebeurd? Wellicht komt er vandaag een antwoord.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 17 jul 2018 12:45
door Lowieze
Er zijn de laatste dagen wat storingen op MP, ook met het plaatsen van advertenties. Zou dus kunnen zijn dat de blokkade niet met opzet is gebeurd.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 17 jul 2018 16:26
door stofzuigertje
Was de advertentie in juiste rubriek met alle gegevens?

Ik heb ook wel eens omdat ik geen €25,- wilde betalen deze als onderdelen aangeboden..... binnen 2 dagen verkocht en zij lopen dan geld mis.

Nieuwe account met nieuw mail adres en gewoon weer verder gaan.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 17 jul 2018 18:14
door Beertje1975
Mijn account is ook een keer geblokkeerd geweest bij MP. Heb daarover destijds contact gezocht met MP. Bleek toen een storing te zijn. Misschien is dat bij jou ook het geval.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 17 jul 2018 19:01
door sylvesterb
Grappig TS klaagt dat marktplaats niet binnen enkele uren reageert maar zelf reageert hij hier ook niet.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 18 jul 2018 06:44
door BertDx
Wij zijn inmiddels meer dan 24 uur verder, maar nog complete stilte op MP.
Trouwens 'stofzuigertje' nieuw account proberen te maken, maar ook die is meteen geblokeerd, dus men checkt het ip-adres blijkbaar.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 18 jul 2018 10:07
door Fiesiekus
BertDx schreef:Wij zijn inmiddels meer dan 24 uur verder, maar nog complete stilte op MP.
Trouwens 'stofzuigertje' nieuw account proberen te maken, maar ook die is meteen geblokeerd, dus men checkt het ip-adres blijkbaar.
Vreemde gang van zaken. Mijn MP account is 3 jaar geleden 1x zonder opgaaf van reden, geblokkeerd. Gewoon nieuwe aangemaakt. Lastig is wel dat je favorieten e.d., weg zijn.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 18 jul 2018 11:55
door Hartenheer
account aanmaken met je incognito modes.
Dat wordt wel geaccepteerd, heb het namelijk ook een keer gehad.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 18 jul 2018 13:39
door BertDx
Dank 'hartenheer', ik ga het proberen!
Blijft trouwens geen stijl om zonder opgave van redenen een account te blokkeren en daarna niet meer te reageren.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 18 jul 2018 15:21
door sylvesterb
BertDx schreef:Dank 'hartenheer', ik ga het proberen!
Blijft trouwens geen stijl om zonder opgave van redenen een account te blokkeren en daarna niet meer te reageren.
Om na 48 uur te stellen dat ze niet reageren is beetje voorbarig. Je bent erg ongeduldig. Langer dan 5 werkdagen zou vreemd zijn maar 2 werkdagen valt nog wel mee.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 10 dec 2018 10:53
door beats
Eerste helft november kreeg ik plots een mail van Marktplaats dat mijn account geblokkeerd was vanwege frauduleus handelen. Men vroeg mij een aantal persoonlijke controle-vragen te beantwoorden, mijn ip-nummer op te geven etc. Daarop ontving ik wederom een e-mail van Marktplaats dat controle van mijn antwoorden er niet toe geleid heeft de blokkade van mijn account op te heffen. Ik begrijp er werkelijk niets van. Er heeft geen enkele transactie met of via dat account plaats gevonden. Er stond weliswaar een computer te koop maar die is simpelweg gezegd niet verkocht. Juist voor de blokkade heb ik Marktplaats betaald om dat product van bladzijde 10 terug naar pagina 1 te brengen. En dan volgt de blokkade van een account dat al jaren bestaat en als vertrouwd staat vermeld. Tot twee maal toe heb ik Marktplaats verzocht mij te vertellen waarom mijn account geblokkeerd is. Er volgt geen enkele reactie. En dat voelt niet goed. Dat totale gebrek aan informatie en de insinuatie dat met mijn account betalingen zouden zijn gebeurd die onder een wettelijke meldplicht vallen, voelt alsof ik als een crimineel word neergezet. Hier botsen de arrogantie van Marktplaats en de onmacht van een welwillende gebruiker tegen elkaar. Dus Marktplaats trek hieruit uw les en vang aan met transparante communicatie zodat uw klanten begrijpen waar u mee bezig bent. Ik ben zeer teleurgesteld. Ik kan mij niet eens verdedigen tegen de aantijgingen van Marktplaats, terwijl ik als eigenaar van het account toch moet weten wat er aan de hand is. Welke criminele activiteiten worden met mijn account gepleegd? Ik wil dat gewoon weten.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 03 jan 2019 11:54
door Michel-mol
Mp is tegenwoordig een rare site aan het worden.. waar het vroeger een plaats was voor 2e hands spullen moet je je nu eerst een weg banen door de proffesionele bedrijven.
Tevens klopt ee niets van de waarderingen door koper en verkoper ( zie topic “waardering koper verkoper” ).. dus waar moet je nu op letten als je wilt ondekken of je met een betrouwbare partij zaken doet.
Wat ik zou doen is gewoon een nieuw account aanmaken via je telefoon ( op 4g) dan is je op van thuis er niet aan gekoppeld.
Contact opnemen met de particuliere “helpdesk” van marktplaats heeft geen enkele zin. Deze helpdesk is ook niet telefonisch te bereiken, wel de zakelijke helpdesk..
088-0082626.. die kan je ook eens proberen.

Re: Account geblokkeerd op Marktplaats

Geplaatst: 14 nov 2019 15:01
door Ger1969
Mijn Account op Marktplaats is 2 jaar geleden ook geblokkeerd zonder reden. het verhaal is waarschijnlijk dat de verkoper nog geen geld van mij had ontvangen aan goederen die ik had gekocht. de meeste verkopers wachten eerst dat hun aankoopbedrag hebben ontvangen op hun rekening en dan de goederen laat opsturen naar de klant maar de verkoper had na een koopovereenkomst via berichten op marktplaats gelijk de goederen naar mij verzonden terwijl ik nog niet had betaald (wel van plan was de verkoper te betalen) en de verkoper zal waarschijnlijk te lang hebben gewacht op het aankoopbedrag en heb misschien marktplaats al ingeschakeld voor een oplichtingsmelding. (ik deed het geld overmaken nog op de ouderwetse manier (overschrijving met balpen) en dat duurt altijd wat langer dat het aankoopbedrag erop staat) en ontzettend stom ook van de verkoper om gelijk de goederen te versturen zonder betalingsontvangst. dat kan misschien de reden zijn geweest en ook het enige wat ik kan bedenken dat dat de reden is dat ik geblokt bent door marktplaats. kortom ik doet nooit meer zaken via Marktplaats. ik ben er klaar mee!!! ik hou er absoluut niet van dat ik gelijk voor oplichter wordt neergezet door marktplaats en zonder bericht van marktplaats zelf zomaar geblokkeerd te worden.