[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • lichtflitsbehandeling bij overbeharing
Pagina 1 van 1

lichtflitsbehandeling bij overbeharing

Geplaatst: 30 nov 2004 16:09
door Gast
Bij deze zou ik wel eens ervaringen willen horen over lichtflitsbehandeling. Deze behandeling wordt aangeprezen als definitieve einde van overtollig haargroei op plaatsen waar je het niet wil hebben!!!! De behandeling wordt vaak ,beperkt, vergoed door je ziekteverzekering. Maar is dit geen geld over de balk gooien????! Ik heb een 5-tal behandelingen laten doen, in mijn gelaat, de haargroei is wel verminderd, maar nog lang niet definitief "verwijderd"! Het heeft toch 115 euro per behandeling gekost...
Met vriendelijke groet,
M.van Barneveld

Re: lichtflitsbehandeling bij overbeharing

Geplaatst: 26 mei 2005 21:55
door Ek
Hallo

Het is een beetje een late reactie en hoop dat je er nog wat aan hebt.
Zelf ben ik in 2002 begonnen met IPL behandeling aan mijn benen. Tot die tijd heb ik alle andere mogelijkheden geprobeerd, maar niks was duurzaam. Aangezien ik last had van flinke overbeharing op mijn onder-en bovenbenen was ik echt wel toe aan een definitieve haarvermindering.
Bij aanmelding bij de schoonheidsspecialiste werd mij meteen duidelijk gemaakt dat zoiets als volledig en definitieve ontharing niet bestaat. De schatting was dat circa 80% van mijn beharing in 5 of 6 behandeling zou verdwijnen. De behandeling heeft in totaal 2,5 jaar geduurd en heeft mij enkele duizenden euro's gekost. Desalniettemin heb ik er geen seconde spijt van gehad. Tot op de dag van vandaag is de vermindering in het aantal haren heel duidelijk waarneembaar. Of het 80% is kan ik natuurlijk niet met nauwkeurigheid zeggen, maar dat het een verbetering is, is wel duidelijk. Niet alleen is het aantal haren duidelijk verminderd, maar ook de hardheid van de haren is verminderd. Al met al ben ik zeer tevreden en durf ik af en toe ook weer een rokje zonder panty aan (nog niet met regelmaat, maar het is een doorbraak!).
Met andere woorden: het is mij goed bevallen.

Het enige wat soms nog in mijn achterhoofd knaagt is de effecten op lange termijn. Het is een hoog frequent licht wat is gebruikt, als ik mij niet vergis. Heeft dit nog gevolgen voor mijn gezondheid???

Maargoed. E.e.a. is nu toch niet meer terug te draaien en zodoende geniet ik nu van het resultaat en is het leven (met name in de zomer en in de liefde) voor mij 100% leuker geworden!!!

Gr. Ek

Re: lichtflitsbehandeling bij overbeharing

Geplaatst: 27 mei 2005 12:57
door Gast
Denk je dat dit onderwerp niet in de verkeerde rubriek staat? laat ik toch altijd gedacht hebben dat het hier over de euro ging? Of heb je tegenwoordig ook lichtgevende euro's? Leuk voor mijn verzameling, als het zo is.