LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Doltje. Dolt je!!

Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.
jeroenreijnders
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 okt 2009 09:46

Doltje. Dolt je!!

Ongelezen bericht door jeroenreijnders »

Ja, er klopt niets van. Ik heb van een mevrouw van de gemeente Den Haag vernomen dat Doltje ongeveer halverwege september 2009 uit het register van Den Haag is geschrapt en dus officieel niet meer bestaan.
1 van de redenen: onbereikbaar (geen reactie per telefoon/mail) sinds juli... Met de noorderzon vertrokken? De mevrouw van de gemeente Den Haag vertelde ook dat de belasting op de hoogte is en er een brief verstuurd zou worden waarin de klanten van Doltje inderdaad 3 maanden de tijd krijgen om een ander gastouderbureau te zoeken.
Nu: ik heb de belastingdienst al vijf keer gebeld, ben vele malen doorverbonden, zou al twee keer door ze teruggebeld worden, kreeg gisteren weer te horen ' alle medewerkers zijn in gesprek...we verbreken nu de verbinding'. Om een lang verhaal kort te maken...Ik heb een paar keer een medewerker gesproken van de belasting, maar niemand kon mij meer vertellen. Ze wisten niets van Doltje (?). Dit in tegenstelling tot wat de mevrouw van Den Haag vertelde. De belasting zei daarna ook doodleuk zonder begrip: ' geen gastouderbureau, dus geen recht op toeslag.' Na verdere toelichting van mij (dat ik er zelf achter ben gekomen dat Doltje niet meer bestaat en dat de klant nu de dupe is en van de mevrouw van de gemeente enz...) , besloten ze het toch verder uit te zoeken.
De belasting is tot op dit moment nog steeds aan het uitzoeken, en bellen niet terug... Heeft iemand anders al meer gehoord? Ik ga verder met bellen of toch maar even langs bij de belasting...

Tip: schrijf je inderdaad zsm in bij een ander gastouderbureau en leg het hen voor.

Wordt vervolgd...

mama elisabeth
Berichten: 8
Lid geworden op: 07 okt 2009 19:57

Re: Doltje. Dolt je!!

Ongelezen bericht door mama elisabeth »

Hoi Jeroen,

Wij hebben het zeltfde probleem.
Tegen mij zei de belasting dat ik de definitieve jaaropgaaf af moest wachten of ik er recht op heb of alles terug moet betalen.

Verder raadde de politie mij aan contact te houden met zovel mogelijk mensen
samen staan we sterk!!! zie ook het forum onder diversen onder de naam DOLTJE gastouderbureau (voorheen KOAH).

Succes groetjes elisabeth

cornelia_k
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 okt 2009 23:13

Re: Doltje. Dolt je!!

Ongelezen bericht door cornelia_k »

Ook ik heb mijn ouders en schoonouders laten inschrijven bij Koah. Toendertijd een zeer betrouwbare partij werd mij verteld. Daarna overgenomen door Doltje. Ik heb de mensen van Doltje meerdere malen gebeld en gemaild, want vaak kreeg ik geen fakturen toegestuurd. Meestal kreeg ik geen antwoord of zeer onvriendelijk en kortaf. Ik had er mijn buik van vol en dacht er goed aan te doen om de voorlopige teruggave stop te zetten. Dat heb ik sinds vanavond ook gedaan, maar tot mijn schrik kom ik dit Forum tegen. Waarschijnlijk hebben ook veel van mijn collega's dit gastouderburo in de arm genomen. Ik ga ze morgen het vervelende nieuws vertellen. Ik houd goede hoop. :(

tanja100
Berichten: 3
Lid geworden op: 20 okt 2009 21:21

Re: Doltje. Dolt je!!

Ongelezen bericht door tanja100 »

hallo,

ook wij hebben door dat doltje niet meer bestaan, maar heel onverwachts kreeg ik vandaag brieven binnen dat ik nog twee maanden moet betallen.
Nou ik dacht het niet, ook ik heb een aan getekende brief op gestuurd en terug gekregen en telefonische kan ik geen contact krijgen.
Als ze geld willen ze komen maar het is toch niet normaal, ben wel op zoek naar een nieuwe gastburo maar hoop met jullie allemaal toch eruit te komen met hoe en wat we moeten doen.

Groetjes tanja

hdalessi
Berichten: 15
Lid geworden op: 06 okt 2009 16:26

Re: Doltje. Dolt je!!

Ongelezen bericht door hdalessi »

Hey iedereen,

Eerder is er al een topic geopend over Doltje, misschien is het handig als iedereen in 1 topic blijft, om elkaar te informeren en dergelijke:

http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=1&t=74860

groetjes!

Gesloten