LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Problemen met jouw autobanden? Geef hier jouw mening.
William Aartsen
Berichten: 3
Lid geworden op: 14 nov 2011 15:34

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door William Aartsen » 14 nov 2011 15:41

Ook ik heb via Marktplaats op hun advertentie gereageerd, en zoals ze daarbij zelf al aangaven, wees op tijd, voor de drukte los barst.
Ik heb ze in augustus besteld, en zou ze eind september geleverd krijgen. De bezorging is 1 keer verzet omdat het tijdstip ons niet uitkwam, maar de andere dag zijn ze netjes aan huis bezorgd, inclusief bijpassende wieldoppen.
Ze zijn inderdaad erg druk, dat kon ik opmaken uit de conversatie die wij op dat moment hadden.
De bereikbaarheid van hun, was tot dan toe goed.

Het zal nu inderdaad druk zijn, het begint weer te vriezen.

Dus op zich, tot op heden goede ervaringen met ze. Goede (nieuwe A merk)banden en velgen (en wieldoppen) voor een schappelijke prijs. Totaal €405,-

noord holland
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 nov 2011 18:24

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door noord holland » 14 nov 2011 18:33

Dit bedrijf is echt dramatisch! Ik heb in september een setje besteld omdat ik in eerste instantie de prijs wel aantrekkelijk vond en geen bezorgkosten. 4 weken later de set binnen. tijdstip bezorging is 3 x gewijzigd. alles gaat per sms niemand te bereiken en telefoon staan uit/voicemails worden niet terug gebeld.
a fijn 21:30 uur mijn set binnen. Er zouden ook bouten geleverd worden. Dag erna kom ik erachter dat het verroeste 2e hands zijn en notabene 1 tekort waardoor ik ze niet onder de auto kan plaatsen. ze hebben aangegeven opnieuw te leveren nu 4 weken later nog niet binnen. na enig gesteggel gaven ze aan dat ik bij de dealer een setje bouten kon kopen en zij het bedrag terug zouden storten. nu vinden ze de dealer prijs te hoog (inclusief factuur van erkende dealer!) en willen zij het geld niet storen. een stel oplichters die niks waar maken. leveren verkeerde spullen en goedkope aantrekkelijke prijs bouten maar die passen dus niet!!dus beter meer betalen voor een goeie set en optijd geleverd dan hier kopen bij een stel ongeregeld zootje! Hier nooit meer!!!Voor paar tientjes meer heb je direct geleverde setjes die compleet zijn!
Tel van dhr Beuzekom:06-51845381 vaste lijn(nooit bereikbaar maar goed) 0593-541566 en heb nog een 06-23702477 deze heeft nog nooit opgenomen. Neemt dhr Beuzekom eindelijk eens op probeert hij alles weer goed te praten in zijn straatje!!!Succes Beuzekom en maar snel tot ziens:-) :)

Mailmuis
Berichten: 18
Lid geworden op: 03 feb 2011 17:38

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door Mailmuis » 14 nov 2011 18:52

Ik wil toch nog een keer reageren op alle positieve berichten over BCN.
Waarom krijg ik het idee dat Dhr van Beuzekom alle klanten die banden geleverd krijgen vraagt om iets op dit forum te zetten en het liefst zo,zodat het lijkt alsof BCN geen enkele schuld aan alle ellende heeft. ? :mrgreen:
Ook de bovenstaande reactie met de prijs van 405 euro vindt ik vreemd,want in augustus stonden op marktplaats (naar mijns inziens) alleen advertenties waarin de setjes werden aangeboden voor 250 euro !! En nogmaals,kom bij mij niet aan met op tijd bestellen,want zoals in het bericht staat waarmee ik het forum geopend heb,heb ik ze ook al in augustus besteld !!
Blijft de vraag waarom ik nog steeds NIET door BCN benaderd ben dat mijn set binnen is !!!! Mijn e-mailadres en naam (mailmuis) is bij de BCN-groep niet bekent........dus,ze kunnen niet via dit forum achterhalen dat ik inmiddels al voorzien ben van winterbanden........dus ben ik nog steeds een "normale" klant die op zijn bestelling wacht !!!! Maar BCN laat nog steeds niets van zich horen !! (Ten overvloede......sinds augustus niets vernomen!!) Kan een "tevreden" klant mij dit eens uitleggen ???
Gr: Marcel

marcomul
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 nov 2011 13:50

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door marcomul » 16 nov 2011 13:56

Ook ik heb al begin september banden besteld. Heb aantal keren contact gehad (toen ging dat nog) maar elke keer werd de levering opgeschort.
Op mijn mail van vorige week kreeg ik het antwoord van Van Beusekom dat de banden afgelopen weekend geleverd zouden gaan worden. Hele weekend thuis gezeten maar niets geleverd gekregen. BCN als het niet gaat lukken, zeg dat dan gewoon!

Hoop nog steeds dat het de banden er gaan komen maar de twijfels nemen rap toe.

bcn groep
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 okt 2011 12:43

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door bcn groep » 27 nov 2011 22:19

Beste mensen,

ten eerste een reactie op de reactie van Noord Holland, deze mevrouw heeft door ons verkeerde bouten gekregen dat klopt. wij hebben deze besteld maar stonden bij onze leverancier in back-order. gaat weer lang duren dus hebben we haar aangeboden om de bouten bij haar garage te halen. de normale prijs voor bouten is gemiddeld per 20 stuks 40,00 euro inclusief btw voor particulieren, wij kregen een rekening van 73,00 euro gepresenteerd. Deze rekening is betaald en wij hebben ook nooit gezegd dat wij deze niet aan haar zouden vergoeden. Wij hebben alleen gemeld aan onze klant dat wij de factuur van deze bouten wilden ontvangen en wij met het des betreffende bedrijf contact op zouden nemen aangezien de prijs gewoon buiten proporties is.

huubmaas
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 dec 2011 19:28

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door huubmaas » 02 dec 2011 19:53

Op 1 oktober heeft de BCN groep een komplete winterbandenset geleverd aan mij. Op het eerste gezicht een prima set met het beloofde profiel.
Een paar dagen later ( voor montage op onze auto) constanteerde we dat 1 band volledig leeg was en er een groot gat in zat. Ik zocht kontakt en ze zeiden dat ik hem maar moest laten maken. De kosten hiervan zouden worden vergoed. Er bleek echter een breuk binnen in te zitten en de lokale banden specialist adviseerde mij om met deze band niet te gaan rijden vanwege de kans op een klapband. Ik heb daarna diverse malen kontakt gehad maar ze hielden me aan het lijntje of zeiden dat ze me terug zouden bellen, maar dat deden ze nooit. Ik heb er een andere band op laten zetten en ik wilde de set nu eindelijk onder de auto monteren. Toen kwam ik erachter dat een van de andere banden ook lek was, maar dat was een kleiner gat dus vandaar dat ik er later achter kwam. Ik heb dus 2 kapotte banden gekocht en ze bellen maar niet terug terwijl ze mijn nummer wel 10 keer hebben opgeschreven. Heeft iemand een mailadres van BCN wat gelezen wordt?

SG2210
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 jan 2012 21:46

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door SG2210 » 02 jan 2012 21:53

E-mail wordt niet gelezen is mijn ervaring. Blijven bellen is mijn advies. Op het vaste nummer heb ik na veel proberen af en toe reactie gehad. Helaas wacht ik nu al ruim twee weken op beloofde nieuwe banden maar zonder reactie.

De historie van de afgelopen maanden:
- Van de geleverde 4 banden waren er 2 lek
- ze zijn opgehaald en gerepareerd maar 1 had niet mogen worden gerepareerd ivm een lek aan de zijkant van de band
- er werden 2 nieuwe banden beloofd
- 1 nieuwe en 1 gebruikte banden werden geleverd van verschillende types
- er werden 2 nieuwe banden beloofd
en nu krijg ik weer niemand te pakken.

Hopelijk verrassen ze me binnenkort toch....

tuinman
Berichten: 38
Lid geworden op: 28 feb 2011 20:10

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door tuinman » 03 jan 2012 11:16

Als ze dit met mij aan de hand zouden hebben, hadden ze allang een aangetekende brief ontvangen, of was er naar toe gegaan.

volvopiet
Berichten: 41
Lid geworden op: 21 jun 2011 20:20

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door volvopiet » 03 jan 2012 16:38

Daarom zoveel mogelijk met creditcard betalen, dan kan je de betaling terugdraaien als niet (op tijd) geleverd wordt.

marloesp
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 jan 2012 10:43

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door marloesp » 05 jan 2012 10:53

Ook ik heb geen goede ervaringen met de BCN groep. Heb afgelopen jaar 4 winterbanden besteld en deze zijn ook redelijk snel geleverd (paar weken naar initieel afgesproken datum).

Toen we ze echter onder de auto wilde laten zetten bleken er twee zodanig versleten te zijn dat het gevaarlijk was om ermee te rijden (bobbels op de zijkanten en scheuren in het rubber, volgens de garage was er extreem lomp mee gereden en waarschijnlijk ook op een moment dat ze plat waren).
Niet te gebruiken dus. De andere twee waren in redelijke staat.

Gelijk contact opgenomen met BCN groep, meerdere mails gestuurd naar het email adres dat ik nog van ze had. Daarna via dit forum een telefoonnummer gevonden en maar eens gebeld. Bleek het email adres niet meer te bestaan. Ze waren nu bereikbaar onder [email protected]. Mail gestuurd en 2 dagen later een antwoord. Voor de kerst zouden de 2 nieuwe banden geleverd worden.

Daarna heb ik niet meer gehoord, heb nog 2 keer gemaild en geprobeerd te bellen op beide vast en mobiel nummer. Daarop ook geen gehoor.
Inmiddels ben ik er alweer een maand mee bezig om 2 nieuwe banden te krijgen (of eventueel mijn geld terug).
Zit dan nu ook erg te overwegen om mijn rechtsbijstand in te schakelen om op deze manier iets te kunnen ondernemen.

Is er trouwens iemand die een adres weet van BCN? Dit kan ik nergens terug vinden.

SG2210
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 jan 2012 21:46

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door SG2210 » 29 jan 2012 22:44

Na heel wat telefoontjes zonder resultaat heb ik een aangetekende brief gestuurd die is ontvangen maar ook hier geen reactie op gehad.
Mijn rechtsbijstandsverzekering is ingeschakeld en ik heb bij de plaatselijk bandenhandel de set compleet laten maken.
De banden die ik van BCN geleverd had gekregen (en waarvan er eentje onjuist was gerepareerd) bleken aan de binnenkant zover beschadigd dat het onverantwoord was deze te repareren, afgezien van het feit dat het lek aan de zijkant zat.

Hopelijk krijg ik een deel van mijn geld terug, mijn vertrouwen zijn ze in ieder geval allang kwijt.

marloesp
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 jan 2012 10:43

Re: Iemand ervaring met BCN-Groep (banden)

Ongelezen bericht door marloesp » 10 mei 2012 10:42

Inmiddels is het 5 maanden na mijn laatste bericht dat ik de rechtsbijstand in ging schakelen om mijn geld terug te krijgen van BCN voor de gevaarlijke winterbanden.
Na 2 aangetekende brieven, 1 van mijnzelf en 1 van de rechtsbijstand, vele telefoontjes en mails vanuit de rechtsbijstand en een hoop vergeefs wachten is er nog geen enkele reactie gekomen vanuit BCN.
Zelf op de aangetekende brieven waarin ze in gebreke gesteld worden wordt niet gereageerd.
Uiteindelijk ben ik met de rechtsbijstand een afkoopsom overeen gekomen omdat een rechtszaak te lang en te duur zou worden voor 525 euro schade.
Ik sluit mij dan ook volledig aan bij bovenstaande bericht dat het een crimineel zootje je, ze verkopen ondeugdelijke banden en zijn niet te vertrouwen.
Helaas heb ik hier mijn lesje wel uit geleerd en koop ik volgende winter gewoon 4 banden bij een wezenlijk bandencentrum waar ze te vertrouwen zijn, helaas was het wel een prijzige les.
Ik heb wel inmiddels ook aangifte bij de politie gedaan voor internetoplichting, ze verkopen uiteindelijk toch via internet producten die niet voldoen aan de omschrijving. Ik hoop dat uiteindelijk meer mensen dit doen zodat het bedrijf opgedoekt wordt voor er ongelukken gebeuren door hun gevaarlijke banden.

Hierbij nog alle informatie die ik heb over BCN:

Bandencentrum Nederland
De Hanekampen 20E
9411XM Beilen
Nederland

0593-541566
06-17703273
06-51845381

[email protected]
www.bandencentrumnederland.eu

Onderstaande is de informatie die ik op de KVK heb kunnen vinden over het bedrijf.
•KVK 01137914
•Vestigingsnr. 000014814242
•Brunsting 38, 9411VM Beilen
•Hoofdvestiging

Bandencentrum Nederland. Groothandel en handelsbemiddeling in banden. Brunsting 38, 9411VM, Beilen, Nederland 9411 VM.

Gesloten