[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Hondenpoep overlast gemeente Almere
Pagina 1 van 1

Hondenpoep overlast gemeente Almere

Geplaatst: 23 feb 2018 09:42
door bewoonster80
Goededag,

Ik ben op dit forum gekomen omdat ik eigenlijk niet meer weet wat ik moet doen.
Het zit zo...
ik woon in almere, en al 4 jaar heb ik last van hondenpoep overlast. De uitlaatplek waar de gemeente heeft aangewezen is pal naast mijn schutting.
in de zomer kan ik nooit in de tuin zitten, want al gauw komt de stank van de poepje al tegemoet. Mijn ramen kan ik niet open doen want dan komt de geur ook naar binnen. En heel veel vliegen. Ik heb in de 4 jaar al iets van 4 a 5 klachten gemeld bij de gemeente. Maar ze doen er echt helemaal niks mee.
Dan kreeg ik als advies dat ik de baasjes van de honden moet aanspreken. krijg ik gauw te horen maar ja dat is de aangewezen plek. en ook dat ik dan planten naast mijn schutting moet planten. maaar tja, dat kan ook niet. want om de 2 of 3 weken wordt daar gemaaid door de gemeente.
Het erger me zo dat ik aan verhuizen zit te denken. ook op de stoep waar je moet lopen is vol met hondenpoep. je moet echt goed kijken waar je je voeten zet als je loopt.

alleen naast mijn schutting poepen de honden. (woon in een hoekhuis). als je naar andere hoekhuizen kijkt zie je dat er struikgewasjes daar zijn geplant en dat de honden dan niet daar kunnen poepen. ik zit echt met mijn handen in het haar, want de zomer komt er weer aan en ik kan niet genieten van de zon in mijn tuin. :x

wie heeft tips/advies wat ik moet om tegen de gemeente..... :|

Re: Hondenpoep overlast gemeente Almere

Geplaatst: 07 mar 2018 17:03
door Radar
Alle reacties op dit topic door Moderator offline gehaald wegens offtopic berichten. Gebruikers riskeren een waarschuwing / verbanning bij herhaaldelijk plaatsen van offtopic bijdragen. De Moderator kan bovendien overgaan tot sluiting van het topic.

Re: Hondenpoep overlast gemeente Almere

Geplaatst: 14 mar 2018 08:54
door bewoonster80
Goedemorgen,

Jammer dat het zo ver is gekomen dat alle reacties verwijderd zijn.

Maar goed.

Ik wilde zeggen dat ik vanochtend gebeld werd door de gemeente en ze hebben mij verteld dat ze struiken naast mijn huis/schutting zullen gaan plaatsen. Dat is super nieuws voor mij.

Verder wil ik iedereen bedanken die nuttige tips/urls/adviezen hadden geplaatst.

Mvg,

Bewoonster80

Re: Hondenpoep overlast gemeente Almere

Geplaatst: 14 mar 2018 09:08
door Moneyman
Kijk, dat is goed nieuws. Hopelijk helpt het je probleem goeddeels de wereld uit.

Re: Hondenpoep overlast gemeente Almere

Geplaatst: 14 mar 2018 09:16
door witte angora
Ach, het belangrijkste is dat er uiteindelijk naar je geluisterd is, en dat de oplossing die je wilde, ook zo wordt aangebracht. De belangrijkste les is dat het vaak het beste is je niet meteen bij een beslissing neer te leggen, maar het hogerop te zoeken.

Re: Hondenpoep overlast gemeente Almere

Geplaatst: 14 mar 2018 10:58
door Erthanax
Fijn dat er nu een oplossing komt!