LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Laserontharen

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Chocomelk
Berichten: 11415
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Chocomelk »

Ben je nadat je behandeld bent mischien vrij snel weer
onder de zonnebank gegaan ?

Je kan toch naar een andere dermatoloog gaan voor een
second opinion.
Vraag het even naar bij je zorgverzekeraar.

Chocomelk
Berichten: 11415
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Chocomelk »

Mischien even vragen om een verwijzing naar de Uroloog ?

rozemarijntje
Berichten: 6897
Lid geworden op: 23 mar 2010 23:14
Locatie: Tussen andere kruiden! Behalve onkruid ;-)

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door rozemarijntje »

@jongen 37

snap nu eerlijk gezegd niet helemaal wat je wilt met die bericht??
je zet hier iets neer....maar schrijft dan gelijk,dat is dom want je krijgt toch geen antwoord?
en nu dreig je met zelfmoord??
ik weet niet in hoever jou aandoening is en hoe pijnlijk,
maar ik weet wel wat pijn is en om nu met zelfmoord te dreigen vind ik een beetje...
is geen onderwerp voor hier eerlijk gezegd,
maar snap dat je wel veel pijn hebt...
wat is er gebeurd....??verbrand etc etc?
in je lies enz...

waarom als man laten laseren,gewoon serieus hoor...

rozemarijntje
Berichten: 6897
Lid geworden op: 23 mar 2010 23:14
Locatie: Tussen andere kruiden! Behalve onkruid ;-)

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door rozemarijntje »

hey bassie,
.

deze jongen zit met een probleem of man..en ik vraag het serieus,


goh 2012 ik dacht nog ergens in de glorietijd...
Laatst gewijzigd door rozemarijntje op 05 mei 2012 13:35, 1 keer totaal gewijzigd.

Isabel1
Berichten: 1416
Lid geworden op: 19 dec 2011 15:19

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Isabel1 »

@jongen 37

Als je de eerste 5 weken na je behandeling geen pijn had maar daarna wel en geen enkele dermatoloog kan een oorzaak vinden bij de ontharingsbehandeling (dat is wat ik uit je tekst opmaakt) is er misschien ook wel een ander probleem. En ligt het misschien dus niet aan de behandeling.
Het lijkt onlogisch dat iets na 5 weken spontaan zou ontsteken zonder zichtbare tekenen op zowel het oog als een echo.

Ik zou me erg snel naar een uroloog laten doorverwijzen en daar kijken of er iets anders aan de hand zou kunnen zijn. Dat je die haren kwijt bent, is natuurlijk vervelend, maar pijn zou op een ander probleem kunnen duiden dat misschien opgelost kan worden. Zeker urologie problemen bij mannen worden vaak in de schaamstreek (dus echt op het allerlaagste punt van je buik en tussen de benen) gevoeld en dus niet zoals bij vrouwen in de onderbuik. Vaak hebben mannen ook het idee dat het veel meer aan de oppervlakte zit en dat het pijn doet bij contact.
Ik zeg natuurlijk niet dat je een urologisch probleem hebt, want dat weet ik niet, maar als je zo ontzettend veel pijn hebt lijkt het een goed idee om alle opties uit te zoeken waar het vandaan komt. Daarnaast: ga naar de huisarts voor pijnbestrijding.Isabel

Chocomelk
Berichten: 11415
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Chocomelk »

rozemarijntje schreef:
waarom als man laten laseren,gewoon serieus hoor...
Ook die kunnen last van overbeharing hebben en willen liever gelaserd worden
dan telkens te moeten scheren. :wink:
Of haren op een plaats waar ze liever niet willen hebben. :wink:
Laatst gewijzigd door Chocomelk op 05 mei 2012 17:22, 1 keer totaal gewijzigd.

Chocomelk
Berichten: 11415
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Chocomelk »

jongen37 schreef:hallo chocomelk,

ja soms heb ik er pijn aan soms is het weer wat draaglijker. nu het is 14maanden ver ,dit kan toch normaal geen pijn meer doen ? die dermatologe ik gaan die heeft het enkel met haar blote oog bekeken meer niet !! is niet verbarnd zegde ze, mijn huisarts is vrouw ook is niet verbrand. maar verder heb ik geen andere dermatologe bezoekt !!! ik ben gewoon kapot hiervan omdat ik denk na 14maanden die ene kant van je schaamhaar huid doet nog pijn. dit kan nooit meer herstellen is mijn gedacht ? en dan trekken die je nog voor de politie en rechtbank dat ik dan nog de afspraak afbelden en zegde ik mag niet komen ik heb zonnebank gedaan, dat kan geen kwaad zegde die schoonheidsspecialiste ??? nadien ik belde vroeg dit doet pijn wat creme kan ik eraan doen ? stap naar u huisarts wat weet ik daarvan aub hé.

dus vreemde is, ik had 2 dagen ervoor zonnebank gedaan ,maar ik had eersste 5 weken geen prikkelke pijn eraan dan plots begon dit pijn te doen. en van een testje ben ik 70% van die haartjes kwijt dat is geen testproef meer he,ik wou geen schaamhaartje weg ,juist van besnijding was er op mijn penis schacht wat haartjes gekomen (komt vaak bij strak benseden jongens hoord ik.) als ik het zelf bij scheer voel ik op die kant kan ik bijna geen mesje zetten want dat doet pijn, kan het infectie zijn ? dat dit dus nog wel volledig kan herstellen

wie wil mail mij aub naar [email protected] ik ben ziek ervan en ik heb ook andere pijnen dat ik niet vaak op het forum kom en ook niemand mij bijna raad wil geven hier :cry:
Ik zou zeer zeker een verwijzing naar de Uroloog vragen, mischien zit het vel wel te strak door de besnijdenis ofzo en dat juist dat de pijn veroorzaakt.

Jolijn
Berichten: 6314
Lid geworden op: 02 apr 2011 23:45

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Jolijn »

jongen37 schreef:dom dat ge hier vragen steld. want je krijgt er toch geen antwoord op.
ik ben dermatoge geweest, er is geen verbranding te zien zegde ze. maar na 15maanden nog pijn op die huid is toch niet normaal ? is dit nog te herstellen ? want ik wil hiervoor zelf moord plegen ,ik houd die pijn niet meer uit.

dat is niet op mijn arm of been dan trok ik het mij niet aan , tis wel op schaamstreek huid slipjes alles er tegen doet pijn

kan iemand wat informatie geven aub
Daar heb je wel een beetje gelijk in.
Met de specifieke problemen die jij hebt, ga je natuurlijk niet in eerste instantie naar een forum als dit. En dan maar afwachten of het antwoord dat je horen wilt, gegeven wordt.
:wink:

rozemarijntje
Berichten: 6897
Lid geworden op: 23 mar 2010 23:14
Locatie: Tussen andere kruiden! Behalve onkruid ;-)

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door rozemarijntje »

lees nu stukje van choco....
vraag me af op er op dat gebied wel gelaserd mag worden....
idd weet niet uroloog?of dermaloog?nog een keer?maar vraag me af waarom hij niet meer reageerd?
Laatst gewijzigd door rozemarijntje op 05 mei 2012 19:26, 2 keer totaal gewijzigd.

puk68
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 mei 2012 17:43

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door puk68 »

Ik was erg blij dat Radar de problemen rondom de laser en IPL onthaar "therapeuten" behandelde op t.v. Teleurgesteld ben ik dat tot op heden er niets is gedaan aan de wet en regelgeving. Ik ben zelf huidtherapeute en kom regelmatig de verhalen tegen van ongediplomeerde achterkamerbehandelaars die mensen schade berokkenen met ontharingsapparatuur. Er is niets mis met de ontharingsapparatuur maar het is wel gevaarlijk als het onjuist wordt gebruikt door te laag opgeleide zogenaamde behandelaars die al helemaal niet weten hoe nazorg te leveren als het echt mis gaat. Beste Radar team, een dringend verzoek om het onderwerp aanhangig te maken. De consument weet gewoon niet waar hij aan toe is en gaat er maar vanuit dat dat het allemaal wel wettelijk geregeld is en veilig is. Zij moeten echt beschermd gaan worden. Halbe Zijstra van de VVD zou zich ervoor hard maken en Radar zou het in de gaten houden!! Tegenwoordig is het probleem alleen nog groter. Massaal koopt het publiek nu lasers en IPL apparaten voor thuisgebruik, die zelfs niet eens goed werken. Zeer schadelijk bij verkeerd gebruik, ook voor de ogen en hopelijk krijgen kinderen dit soort apparaten niet in handen. Het is gewoon niet veilig. Graag uw reactie.

Amero Skin
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 mei 2012 21:40

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Amero Skin »

Ik ben erg blij met de mening van Puk68. Ik ben eigenaar van een praktijk die volledig gespecialiseerd is in definitief ontharen via IPL/RF. Onze ervaring is dat veel mensen niet bekend zijn met de gevaren van thuisapparatuur en kiezen derhalve voor goedkoop, maar niet voor kwaliteit en veiligheid. Kwaliteit en veiligheid staan voorop! Het gaat tenslotte om je huid. Maar ook bij de vele goedkope groupon-acties, die vaak worden aangeboden door schoonheidsspecialisten of andere behandelaars die op dit gebied te weinig klanten hebben (anders doen ze niet aan deze actie mee), gaat het vaak alleen om de prijs en niet de kwaliteit. Mensen, laat je goed voorlichten! Werken behandelaars met een goedkoop apparaat uit China of met een degelijk apparaat met diverse keurmerken (FDA, medisch CE-keurmerk). Pas dan weet je dat behandelaars voor kwaliteit gaan. Stellen ze de juiste vragen, doen ze een medische check bij je (niet alle ziektes en medicijngebruik kan in combinatie met lichttherapie) en worden er testflitsen gedaan? Krijg je een eerlijk verhaal (IPL werkt niet bij iedereen, het uiteindelijke resultaat is niet 100%!).
Goedkoop is in deze branche echt duurkoop, met de daarbij horende onnodige risico's die je neemt. Zoek gespecialiseerde praktijken op, die veel kennis en ervaring op dit gebied hebben, want dan blijft je veel ellende bespaard.
Laatst gewijzigd door Amero Skin op 27 mei 2012 22:15, 1 keer totaal gewijzigd.

Amero Skin
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 mei 2012 21:40

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Amero Skin »

Ik ben erg blij met de mening van Puk68. Ik ben eigenaar van een praktijk die volledig gespecialiseerd is in definitief ontharen via IPL/RF. Onze ervaring is dat veel mensen niet bekend zijn met de gevaren van thuisapparatuur en kiezen derhalve voor goedkoop, maar niet voor kwaliteit en veiligheid. Kwaliteit en veiligheid staan voorop! Het gaat tenslotte om je huid. Maar ook bij de vele goedkope groupon-acties, die vaak worden aangeboden door schoonheidsspecialisten of andere behandelaars die op dit gebied te weinig klanten hebben (anders doen ze niet aan deze actie mee), gaat het vaak alleen om de prijs en niet de kwaliteit. Mensen, laat je goed voorlichten! Werken behandelaars met een goedkoop apparaat uit China of met een degelijk apparaat met diverse keurmerken (FDA, medisch CE-keurmerk). Pas dan weet je dat behandelaars voor kwaliteit gaan. Stellen ze de juiste vragen, doen ze een medische check bij je (niet alle ziektes en medicijngebruik kan in combinatie met lichttherapie) en worden er testflitsen gedaan? Krijg je een eerlijk verhaal (IPL werkt niet bij iedereen, het uiteindelijke resultaat is niet 100%!).
Goedkoop is in deze branche echt duurkoop, met de daarbij horende onnodige risico's die je neemt. Zoek gespecialiseerde praktijken op, die veel kennis en ervaring op dit gebied hebben, want dan blijft je veel ellende bespaard.

jongen37
Berichten: 7
Lid geworden op: 20 jun 2011 19:46

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door jongen37 »

Isabel1 schreef:@jongen 37

Als je de eerste 5 weken na je behandeling geen pijn had maar daarna wel en geen enkele dermatoloog kan een oorzaak vinden bij de ontharingsbehandeling (dat is wat ik uit je tekst opmaakt) is er misschien ook wel een ander probleem. En ligt het misschien dus niet aan de behandeling.
Het lijkt onlogisch dat iets na 5 weken spontaan zou ontsteken zonder zichtbare tekenen op zowel het oog als een echo.

Ik zou me erg snel naar een uroloog laten doorverwijzen en daar kijken of er iets anders aan de hand zou kunnen zijn. Dat je die haren kwijt bent, is natuurlijk vervelend, maar pijn zou op een ander probleem kunnen duiden dat misschien opgelost kan worden. Zeker urologie problemen bij mannen worden vaak in de schaamstreek (dus echt op het allerlaagste punt van je buik en tussen de benen) gevoeld en dus niet zoals bij vrouwen in de onderbuik. Vaak hebben mannen ook het idee dat het veel meer aan de oppervlakte zit en dat het pijn doet bij contact.
Ik zeg natuurlijk niet dat je een urologisch probleem hebt, want dat weet ik niet, maar als je zo ontzettend veel pijn hebt lijkt het een goed idee om alle opties uit te zoeken waar het vandaan komt. Daarnaast: ga naar de huisarts voor pijnbestrijding.Isabel


hallo chocomelk,

ja soms heb ik er pijn aan soms is het weer wat draaglijker. nu het is 14maanden ver ,dit kan toch normaal geen pijn meer doen ? die dermatologe ik gaan die heeft het enkel met haar blote oog bekeken meer niet !! is niet verbarnd zegde ze, mijn huisarts is vrouw ook is niet verbrand. maar verder heb ik geen andere dermatologe bezoekt !!! ik ben gewoon kapot hiervan omdat ik denk na 14maanden die ene kant van je schaamhaar huid doet nog pijn. dit kan nooit meer herstellen is mijn gedacht ? en dan trekken die je nog voor de politie en rechtbank dat ik dan nog de afspraak afbelden en zegde ik mag niet komen ik heb zonnebank gedaan, dat kan geen kwaad zegde die schoonheidsspecialiste ??? nadien ik belde vroeg dit doet pijn wat creme kan ik eraan doen ? stap naar u huisarts wat weet ik daarvan aub hé.

dus vreemde is, ik had 2 dagen ervoor zonnebank gedaan ,maar ik had eersste 5 weken geen prikkelke pijn eraan dan plots begon dit pijn te doen. en van een testje ben ik 70% van die haartjes kwijt dat is geen testproef meer he,ik wou geen schaamhaartje weg ,juist van besnijding was er op mijn penis schacht wat haartjes gekomen (komt vaak bij strak benseden jongens hoord ik.) als ik het zelf bij scheer voel ik op die kant kan ik bijna geen mesje zetten want dat doet pijn, kan het infectie zijn ? dat dit dus nog wel volledig kan herstellen

wie wil mail mij aub naar [email protected] ik ben ziek ervan en ik heb ook andere pijnen dat ik niet vaak op het forum kom en ook niemand mij bijna raad wil geven hier. ik antwoord altijd maar de urologe zegde dan heb je pijn aan de 2 kanten, en het is juist op de ene kant van de laser. en na paar maanden waren er 50% haartjes terug, maar dunner; nu is het gewoonweg kaal er staat geen 10% haartjes meer op wie kan hier aan uit ?

rozemarijntje
Berichten: 6897
Lid geworden op: 23 mar 2010 23:14
Locatie: Tussen andere kruiden! Behalve onkruid ;-)

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door rozemarijntje »

Als ik jou was ,kan je beter je mailadres weghalen!

Je kan beter vragen of mensen je een pb willen sturen of je nu je mail opent of je kijkt hier even,

Vind het heel rot voor je dat je zoveel pijn hebt..hoop echt op een oplossing voor je

Sterkte

E.vanSanten
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 jun 2013 12:36

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door E.vanSanten »

Hoi,

Onlangs werd ik door een collega geattendeerd op laser ontharen bij Sensitif in Amsterdam, zie http://www.sensitif.nl/nl/footer/12/laser-ontharen. Zij werken met de nieuwste methodes en ze was razend enthousiast.
Mocht je in de buurt wonen en behoefte hebben aan laserontharing in Amsterdam dan is dit wellicht voor jullie een idee/aanrader.

Gr,
E.vanSanten

pbarendse
Berichten: 664
Lid geworden op: 05 jan 2008 00:48

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door pbarendse »

En daarvoor meld je je speciaal aan? Alleen maar om reclame te maken? Valt verder niet op hoor... :lol:

Janine54
Berichten: 8
Lid geworden op: 27 feb 2012 13:02

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Janine54 »

Permanent ontharen kan nu toch ook thuis met apparaten als Silk'n Glide? Laatst zag ik namelijk op televisie dit Silk'n Glide apparaat. Kent iemand dit apparaat? Het is geen laserontharen, maar werkt met HPL lichtflitsen.

pbarendse
Berichten: 664
Lid geworden op: 05 jan 2008 00:48

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door pbarendse »

Dat is toch zo'n Tellsell apparaat? Dan weet ik al hoe goed het werkt... :mrgreen: :mrgreen:

Chocomelk
Berichten: 11415
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Chocomelk »

pbarendse schreef:Dat is toch zo'n Tellsell apparaat? Dan weet ik al hoe goed het werkt... :mrgreen: :mrgreen:
Nee je hebt er ook 1 van philips

Janine54
Berichten: 8
Lid geworden op: 27 feb 2012 13:02

Re: Laserontharen

Ongelezen bericht door Janine54 »

Nee dit is geen tellsell apparaat. Je hebt ze inderdaad ook van Philips en Braun, maar is in principe allemaal hetzelfde. Haartjes worden verwijderd met licht. Bij Silk'n Glide noemen ze het HPL technologie en bij Philips IPL, waarbij ze bij Silk'n zeggen dat HPL een thuisversie is van IPL. Maar goed ben wel benieuwd of mensen zulke apparaten gebruiken.

Gesloten