[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Studentenonderzoek Videomarketing in Ticketservice
Pagina 1 van 1

Studentenonderzoek Videomarketing in Ticketservice

Geplaatst: 18 nov 2019 09:09
door ThomasRutten
Hallo, ik ben Thomas Rutten, derdejaars student Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor mijn huidige stage onderzoek ik in welke mate en met welke doelen video wordt toegepast in de evenementenbranche. Om iets specifieker te zijn; de invloed van video’s met uitleg en/of meer informatie met betrekking tot ticketservices.

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende online ticketservices met elk hun specialiteiten. Door middel van video proberen zij zich te onderscheiden en hun USP’s (Unique Selling Point) onder de aandacht te brengen. Bij het maken van video wordt, volgens verschillende marketingbureaus, de doelgroep vaak over het hoofd gezien. Tijd om daar verandering in te brengen en de doelgroep (jij) centraal te stellen.

Om dit te bewerkstelligen heb ik een korte vragenlijst geschreven. Mocht je gebruik maken van een ticketservice, dit in de toekomst misschien van plan zijn of in het verleden al gedaan hebben, dan zou je mij enorm helpen door deze enquête in te vullen. Alvast bedankt!

Delen zou fijn zijn!😊 https://forms.gle/M1KopQ4P4BXSUSy67

Re: Studentenonderzoek Videomarketing in Ticketservice

Geplaatst: 31 dec 2019 17:10
door fred-
Als je onderzoek inmiddels is afgerond mag je het topic sluiten.