LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] poppeliers almere

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
elf

poppeliers almere

Ongelezen bericht door elf »

nou wat een mooi zaak is dat zeg!!! :cry:
ik heb voor mijn moeder een 3zits bank met 1, 1 combinatie gekocht bij poppeliers in almere. het was oud showmoddel die stond in de aanbidings ruimte met andere meubelen.
na uur twijfelen hebben we besloten om bank te nemen, we hebben niet goed gekeken en hebben we bank gekocht met een uitgestelde betaling via primeline.
uiteindelijk werd de bank bezorgd kleine week daarna. op eerst gezicht het was niets mis met de bank maar toen de bezorgings dienst weg was zag mijn moeder dat de zit opervlakte uitgepluisd was en dat er kleur verschil in zat van zit gedelte en onderkant. het is een nep leer bank en dat wisten we wel. maar de kleurverschil en uitgepuisde gedelte dat hebben we niet gezien. dag na bezorging ben ik naar de verkoop punt teruggegaan om op dit te wijzen maar de verkoper zei dat ie zelf niet heeft gezien. kopietje gemaakt van de overeenkomst en dat naar de klantenservice gegeven.ik geloof dag erop klantenservice heeft terug gebeld en dat zeiden dat ze niets voor me konden doen omdat het showmodel is en dat er geen garantie op zit en dat de bank gekocht is op voorwaarde zoals gezien zo gekocht. dat ontken ik niet dat er op verkoop blad zo staat. maar verkooper heeft het niet als ie enige ethiek had, gezeged ok bank is zo ie zo beschadigt of uitgepluised of dat er kleur verschil in zat helemaal niets.vandaag ben ik voor de 4de keer naartoe gegaan en klantenservicevertelden nog maals dat ze niets voor me konden doen. ik heb 2 a 3 keer gevraagd om de verkoop te ontbinden maar dat wileden ze niet doen. verkoper zei tegen mij dat ie nog morgen contact zal opnemen met de baas van klantenservice want die was vandaag niet aanwezig.
ik ben nu echt door enige gedachten heen en ik dacht dat je na de aankoop ongecht de voorwarde koop zou kunnen terugdraaien. ik geloof als je het weet dat je het kunt ook vertellen. waarbij klantenservice zegt dat ik zelf moest vanuitgaan als het showmodel is en dat het in aanbiding zit dat het vanzelf sprekend was dat het iets mis is met de bank. en dat ik moest aan verkoper vragen om in het beter licht te zetten om bank te bekijken. maar ja je koopt iets in goedvertrouwen dus ga je er van uit dat het niets mis is. ik zal morgen telefoontje afwachten van de verkoper en of klantenservice anders is het 1000 eur weg en bank die door mijn moeder wel komende jaren moet bekeken worden.
mvg
elf

Nancy60

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Nancy60 »

Ik hoop dat ze je gaan helpen, dat is het nadeel van de koopjeshoek.
Veel bedrijven hebben dit en je neemt natuurlijk een risico.
Zal voor je duimen.

elf

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door elf »

nadat gisteren verkooper en chef van klantenservice had gebeld om goed news mee te delen. we konden nieuwe bank komen uitkiezen en ander bank wordt dan opgehaald.
het is gewoon geweldig! we werden uitstekend geholpen.
mvg
elf

GdP
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 sep 2005 19:30

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door GdP »

Ik zou gezien mijn ervaringen met POPPELIERS wat nu ZITLAND is daar nog niet mijn schoenen laten poetsen ook dat verprutsen ze nog

Hello
Berichten: 108
Lid geworden op: 02 okt 2005 21:56

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Hello »

Weer een reactie van iemand die de klok heeft horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt. Alleen de vestigingen in Alphen aan den Rijn en Vlaardingen zijn vorig jaar december veranderd in Zit-Land. Dus de vestiging in Almere is degelijk wel een Poppeliers zaak. En trouwens ,schoenpoetsen kunnen ze niet maar zou dat moeten dan ? :lol:

Kaihatu
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 mar 2006 20:15

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Kaihatu »

Ik vind dat je probleem geweldig is opgelost. Ik lees hier bijna alleen maar negatieve ervaringen op dit forum.

Wij hebben 29 december onze bank gekocht bij Poppeliers in Almere. We werden vriendelijk ontvangen door een oudere man bij de deur die ons er op wees dat er een speelhoek was voor de kinderen. We zijn geholpen door een vriendelijke verkoper die alle tijd nam om onze vragen te beantwoorden. Onze bank zou een levertijd hebben van 10 tot 12 weken. Tot onze verbazing werden wij vorige week gebeld met de mededeling dat onze bank binnen was. Deze zou 1 maart geleverd kunnen worden. Onze bank is gisteren dus geleverd, zonder problemen en in prima staat. We hebben natuurlijk nog geen problemen gehad, maar tot nu toe is dus alles erg goed verlopen. Onze ervaring is tot nu toe dus erg positief en dat mag vind ik ook best eens gemeld worden.

P.s ook het huishoudpakket is meegeleverd bij de bank en helemaal compleet :D

ronan
Berichten: 127
Lid geworden op: 08 jun 2005 19:42

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door ronan »

Geplaatst op 06 Mrt 2006 20:57 door ronan


--------------------------------------------------------------------------------

waarom zou je de koop ongedaan willen makenok bij poppeliers gaat een hoop fout als je hier alle reacties mag geloven,maar volgens mij gaan er ook een heleboel dingen goed

ik zelf zit alweer een jaar of 4 op een bank van e 500 en heb er een hoop plezier van,ook moest ik hem zelf ophalen maar tot mijn grote verrassing werd ik een dag van te voren gebeld dat ze een straat verderop spullen moesten bezorgen,dus mijn bankstel namen ze gelijk mee en werd gratis bezorgd,dus zo kan het ook.

dus als je het mij vraagt ,hier zit wel een tevreden klant en zo zullen er nog wel meer zijn maar ja die hoor je niet
je bent niet de enige die positief is hoor volgens mij gaan er altijd nog meer dingen goed als slecht

DC®
Berichten: 8
Lid geworden op: 15 mar 2006 22:09

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door DC® »

zit zo af en toe dit forum te lezen en zelf denk ik idd dat er bij een zaak als poppeliers vast wel vaker iets goed zal gaan dan verkeerd, anders waren ze allang failliet. zelf heb ik jaren geleden een bank en wat andere meubels gekocht en ben er nog steeds dik tevreden mee, ondanks dat de bank begint in te zakken en een beetje kraakt. ook een gloed nieuwe auto zal een keer "op" zijn denk ik maar. ook heb ik van diverse kennisen positieve verhalen gehoord, dus ja ... ik denk zelf dat het best meevalt, ja niet voor de mensen met klachten natuurlijk.

Wheeler
Berichten: 148
Lid geworden op: 25 aug 2005 01:20

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Wheeler »

Alle waar naar zijn geld luidt de welbekende spreuk :!:

Maar bij Poppeliers of ZitLand meubels kopen is vragen om ellende :wink:

Als je eens wist hoeveel er mis gaat bij deze zaken, ga maar eens een dagje op de serviceafdeling zitten daar :!:

Nee, dan hebben we het nog niet gehad over het afwentelen van de klacht op een ander, daar krijgen de personeelsleden speciaal een opleiding voor, dus ja.

Overigens zijn de ZitLand vestigingen in Alphen aan den Rijn en Vlaardingen afgelopen jaar al failliet verklaard, zegt genoeg zou ik zo denken :idea:

DC®
Berichten: 8
Lid geworden op: 15 mar 2006 22:09

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door DC® »

wheeler, volgens mij gaat dit draadje over poppeliers almere en niet over andere meubelzaken. ook meld je dat er veel klachten zouden zijn en dat personeel zou zijn opgeleid om klachten af te wimpelen. bent u soms insider of bent u toevallig een keer langsgeweest en heeft u toen de telefoon horen rinkelen of zo ? heeft u staan turfen ? ik vindt het zelf een beetje makkelijk om zoiets te roepen.

enne, alle waar voor z`n geld ja, mijn bank was 2800 eurie, maar is wel een gebruiksvoorwerp waarop geleefd wordt en dat zal na verloop van tijd toch slijtage vertonen.

Wheeler
Berichten: 148
Lid geworden op: 25 aug 2005 01:20

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Wheeler »

Ex-Insider dus DC :idea:

SLACHTOFFER poppelier
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 apr 2009 23:03

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door SLACHTOFFER poppelier »

Onze ervaring met poppelier is buitengewoon verschrikkelijk
!
Wij hadden voor onze nieuwe huis in november 2008 een leren hoek bank met hocker besteld bij Poppelier. Deze zou een leverings tijd hebben van 12 weken.

Wij kregen de bank uiteindelijk veel te laat geleverd op 3 maart 2009. De bezorgers lieten de bank achter in de dozen en melden dat zij de verpakking niet openen en of meenemen. De klant heeft altijd 3 jaar garantie en wij hoefden ons geen zorgen te maken.

Uiteindelijk moesten wij de 7 zit bank + hoek + hocker maar zelf uitpakken. Wij schrokken van de afwerking van 1 gedeelte van de bank. HEt bovenste deel beide hoeken zijn heel slecht met lies stukken verwerkt. Deze slechte leersoort ( lies stukken ) horen niet op een dergelijke bank van 3500 euro in de oog te springen.

Daarnaast zat er op 1 van de zittingen in het leer een kleine scheurtje.

Het duurde vervolgens drie to vier dagen voordat ik eindelijk de meneer van de klanten service aan de telefoon te pakken kon krijgen. Deze maakte toen een afspraak na anderhalf maand met de monteur.

Inmiddels is de service monteur eindelijk langs geweest en heeft foto's gemaakt. Vervolgens met een paar dagen hebben wij een hele simpele brief van poppelier ontvangen.

Kort samengevat, De scheur in het leer is van buitenaf en daar is het bedrijf niet voor verantwoordelijk. De slechte stukken van het leer zijn liesstukken en daar kunnen wij niets aan doen. Bij deze wordt uw klacht afgewezen en de zaak is afgehandelt.

Dit is echt ongelofelijk. Degene die positief zijn , prima, maar wacht maar totdat je iets meemaakt met deze hardcore oplichters. Service kennen ze blijkbaar niet en tevreden klanten hebben boeit hun helemaal niet.

Het is naar mijn mening een absolute waardeloze bedrijf. Ik zal hier ook nooit meer naar toe willen gaan..
Nu zit ik met een dure bank, waar ik erg ontevreden over ben.

Ik hoop dat de boodschap goed overkomt bij mensen die dit bedrijf zullen bezoeken.

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door sjoegel »

Als U vooraf even gegoogelt had op de naam poppeliers dan had U direct gezien dat het meubelmaffia is. Als de bezorgers niet willen uitpakken niet tekenen noch betalen. Van een bank van 3500 euro mag je verwachten dat ze hem uitpakken en opstellen en de verpakking weer meenemen.

Xantippe
Berichten: 75
Lid geworden op: 28 nov 2006 09:29

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Xantippe »

Goed dat ik dit lees zeg !
Ik vroeg me al af waarom je fiets erbij krijgt
twv 359 euro ongeacht welk bankstel je koopt..
Liever heb ik die directe korting zodat ik mijn el.
fiets kan blijven gebruiken.. :P :lol:

Wheeler
Berichten: 148
Lid geworden op: 25 aug 2005 01:20

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Wheeler »

Ik begrijp absoluut niet dat er nog één persoon in dit land is die daar naar binnen stapt.

Google op de naam en je wordt overspoelt met klachten, fouten en zelfs bedreigingen.
Er is maar 1 advies, nooit naar binnen stappen.

Meubelen komen allemaal uit de lage lonen landen als Polen Bulgarijën en meer van dat soort oostbloklanden.

Xantippe
Berichten: 75
Lid geworden op: 28 nov 2006 09:29

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Xantippe »

Zo trof ik eens een dame die een bankstel had gekocht
maar bij maanden wachten en uiteindelijk gebracht
bleek de bank in een container te hebben gestaan met
anti-ongedierte-bestrijdingsmiddel..
ZIJ hoofdpijn en misselijk net als de medewerkers die
bij haar kwamen..
Bankstel uiteindelijk maar weggedaan en een
andere gekocht..

Of het van Poppeliers af kwam is me overigens
onbekend gebleven..

stofzuigertje

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door stofzuigertje »

De fiets is geen €360 waard en word zelden geleverd...

meestal 50% korting dus nog €180 van de prijs af.

Maar voor andere kleur of beter leer is de meerprijs en nog bezorg kosten dus ze zijn minder goedkoop dan ze adverteren...
Wel heb ik nu 3e goede zitbank voor redelijke prijs.

Xantippe
Berichten: 75
Lid geworden op: 28 nov 2006 09:29

Re: poppeliers almere

Ongelezen bericht door Xantippe »

Net als een brillenwinkel die adverteert met
brillen voor 29 euro..
MOOI dat ze bij keuze melden dat je beter andere
glazen kunt nemen want..
DIT TYPE geeft wiebelgevoel.. :twisted:

Waarom verkoop je die troep dan aan
mensen als je die ervaring al zo vaak hebt
dat je het zelf al aan klanten meldt ?!

Kortom, zo die "SPEK"- winkel uitgelopen en
naar beter bekend staande opticiën gegaan..

Gesloten