[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?
Pagina 1 van 1

wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?

Geplaatst: 13 aug 2011 09:57
door auw mijn rug
na diverse klachten bij Wehkamp is er een "onafhankelijk'" expertise bedrijf wezen kijken bij mijn bed. het enige wat deze beste man heeft gedaan is naar de bovenkant kijken en zeggen dat de zijkanten wat zacht zijn. hij had naar het bed moeten kijken en had daar kunnen zien dat de bedbodem veel te smal is. de cm van het geheel niet kloppen, ipv 140cm is het maar 137cm, de matrassen zijn te smal totaal 134 cm ipv 140cm en dat ik daardoor afschuwelijke rugklachten heb. een bed is nl een behoorlijke uitgave en dat doe je niet zo snel 2 x binnen recordtijd. ik walg van wehkamp met zijn service. na 30 jaar trouwe en wel heel trouwe klant heb ik 1 x een klacht en die wordt niet opgelost. wehkamp verdiend naar het eigen inzicht denk ik nog niet genoeg.

Re: wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?

Geplaatst: 13 aug 2011 10:19
door Leo The Emperor
auw mijn rug schreef:na diverse klachten bij Wehkamp is er een "onafhankelijk'" expertise bedrijf wezen kijken bij mijn bed. het enige wat deze beste man heeft gedaan is naar de bovenkant kijken en zeggen dat de zijkanten wat zacht zijn. hij had naar het bed moeten kijken en had daar kunnen zien dat de bedbodem veel te smal is. de cm van het geheel niet kloppen, ipv 140cm is het maar 137cm, de matrassen zijn te smal totaal 134 cm ipv 140cm en dat ik daardoor afschuwelijke rugklachten heb. een bed is nl een behoorlijke uitgave en dat doe je niet zo snel 2 x binnen recordtijd. ik walg van wehkamp met zijn service. na 30 jaar trouwe en wel heel trouwe klant heb ik 1 x een klacht en die wordt niet opgelost. wehkamp verdiend naar het eigen inzicht denk ik nog niet genoeg.
De matrassen zijn maximaal 2 * 3 cm te smal (Ze zullen altijd wel iets smaller moeten zijn dan de omkasting zelf, anders krijg je ze er niet goed uit en in).
Ik weet niet of dit een echte fout van Wehkamp is of dat dit een redelijk normale speling is.

Wel ben ik verbaasd dat deze kleine maatafwijking afschuwelijk rugklachten zou opleveren. Je slaapt toch niet op deze laatste 3 cm aan de zijkant ?

Re: wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?

Geplaatst: 13 aug 2011 10:33
door jls63
Net als Leo, de matrassen zijn altijd 2 a 3 cm. korter en smaller als de gesproken maat. daar u 2 matrassen van 70 (68) cm breed hebt, klopt het wel als het ongeveer 135 cm. breed is. Wat de rugklachten met de maat te doen hebben is mij ook vreemd.

U zegt zelf al, dat een bed aanschaffen, een hele investering is. Als u blijkbaar dan ook rugklachten heeft of een gevoelige rug, snap ik niet dat u een bed bij Wehkamp koopt. Hier geldt duidelijk prijs / kwaliteit verhouding. Niet te veel betaald en dus ook niet veel gekregen (letterlijk)......

Misschien dat u het wel veel vindt wat u betaald heeft, maar dan zou u zich eens beter moeten orienteren in de werkelijke prijzen van goede bedden.

Het valt mij wel op, dat het altijd dezelfden zijn die klagen, veel eisen en weinig betalen.

Re: wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?

Geplaatst: 13 aug 2011 15:53
door auw mijn rug
ik ben blij met jullie expertise, als ik de foto kon uploaden dan deed ik dat maar doordat de latten hoger liggen dan het frame en er dus een behoorlijke tussenruimte in de bodems zit vormt zich in het midden een grote kuil.
wat is goedkoop? 1200 euro is niet goedkoop!! welliswaar voor elektrische bedbodems.

*de bedbodem is in het midden smaller als aan het voeteneind en aan het hoofdeind waardoor er in het midden een ruimte van 7,8 cm ontstaat.

Re: wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?

Geplaatst: 13 aug 2011 16:53
door jls63
een bodem electri. verstelbaar, volledig beveiligd (klasse III), kost 1 persoons tussen de 80 en 1200 per ligplaats!! dus 1200 voor een omranding, 2 bodems en 2 matrassen........ dat is helaas echt goedkoop. Wat niet weg neemt dat het wel veel geld is.

Re: wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?

Geplaatst: 13 aug 2011 17:08
door auw mijn rug
de omranding is een conclusie, die zat er niet bij, het betreft enkel de bodem en matras en als het goed was dan zou het goedkoop zijn nu het zo loopt vind ik het duur.

Re: wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?

Geplaatst: 16 aug 2011 15:23
door Webcarewehkamp.nl
Geachte heer/mevrouw "auw mijn rug"

Graag wil ik voor u bemiddelen in deze zaak. Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken, dan verzoek ik u uw contactgegevens ( klantnummer of naam en adresgegevens ) naar mij te mailen: fritspieters@wehkamp.nl

Re: wehkamp en een onafhankelijk beoordelingsbedrijf?

Geplaatst: 01 sep 2011 11:45
door Suzanne 326
Lijkt me toch lastig om je bed op te maken als de ombouw en de lattenbodem en matras alledrie 140cm breed zijn, je komt er dan met je hand niet tussen......