LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Grote verschillen in de offertes van Piet Klerkx

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
1108
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 mei 2016 12:00

Re: Grote verschillen in de offertes van Piet Klerkx

Ongelezen bericht door 1108 » 11 mei 2016 06:43

De all in deal voor de badkamer is getekend en kan besteld worden op basis van de artikelen die in die all in deal zijn meegenomen, maar wij mochten de badkamer in zijn geheel wijzigen. Na het ondertekenen van de all in deal hebben wij 4 verschillende offertes ontvangen. In die 4 offertes is niets meegenomen van de artikelen uit de all in deal die in de showroom staat.

Keuken:
Dat is wel wat ze hebben gedaan. Ik heb alle stukken thuis liggen en waar wij voor hebben getekend, maar zijn mail wijkt enorm qua prijs af van de artikelen waar wij voor hebben getekend.

Piet Klerkx zelf heeft tot op heden niet gereageerd.

john18
Berichten: 1750
Lid geworden op: 17 mar 2016 19:40

Re: Grote verschillen in de offertes van Piet Klerkx

Ongelezen bericht door john18 » 11 mei 2016 13:27

Dus als ik het goed begrijp heb je al de artikelen die jullie willen al in de originele offerte staan? Wat wil je nog veranderen aan de all in deal? Mis je nog iets in de all in deal? Of wil je het goedkoper hebben zoals de verkoper tegen jouw zei? Want als je niks wilt veranderen zijn ze nu gebonden aan de overeenkomst. Want als ik het goed lees zeg je:
De all in deal voor de badkamer is getekend en kan besteld worden op basis van de artikelen die in die all in deal zijn meegenomen

Julie4444
Berichten: 5040
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Grote verschillen in de offertes van Piet Klerkx

Ongelezen bericht door Julie4444 » 11 mei 2016 14:39

1108 schreef:De all in deal voor de badkamer is getekend en kan besteld worden op basis van de artikelen die in die all in deal zijn meegenomen, maar wij mochten de badkamer in zijn geheel wijzigen. Na het ondertekenen van de all in deal hebben wij 4 verschillende offertes ontvangen. In die 4 offertes is niets meegenomen van de artikelen uit de all in deal die in de showroom staat.
Je kan eisen dat ze zich aan de overeenkomst houden. Dan moet je wel genoegen nemen met artikelen beschikbaar binnen deze deal.
1108 schreef:Keuken:
Dat is wel wat ze hebben gedaan. Ik heb alle stukken thuis liggen en waar wij voor hebben getekend, maar zijn mail wijkt enorm qua prijs af van de artikelen waar wij voor hebben getekend.

Piet Klerkx zelf heeft tot op heden niet gereageerd.
Dat is schending van de overeenkomst.

Als ze niet reageren kun je hen het beste via aangetekende brief (of e-mail, maar bij de brief heb je handtekening van ontvangst) in gebreke stellen (gebruik die term in je brief) en eisen dat zij binnen 14 dagen komen met een passende offerte binnen de all-in-deal voor de badkamer, én schriftelijk bevestigen akkoord te zijn met de eerder gemaakte overeenkomst voor de keuken, voor prijs X (vul hier de prijs in), zonder aanpassingen wat betreft apparatuur of prijs.

Vermeld dat, wanneer zij niet binnen 14 dagen adequaat schriftelijk reageren, dat je de overeenkomst op grond van wanprestatie zal vernietigen en bij een ander bedrijf keuken en badkamer zal afnemen.

Als ze op die brief geen reactie geven of alleen met een aanbod dat afwijkt van de oorspronkelijke afspraken kun je ze schriftelijk informeren dat je ze op datum X in gebreke hebt gesteld en zij zich desondanks nog steeds niet aan de overeenkomst houden. Dat jij derhalve de overeenkomst vernietigt op grond van wanprestatie en niet langer erkend als rechtsgeldig.

(met andere woorden: wij hebben geen overeenkomst meer, ik ga naar een ander bedrijf)

asterix346
Berichten: 160
Lid geworden op: 22 jul 2012 11:41

Re: Grote verschillen in de offertes van Piet Klerkx

Ongelezen bericht door asterix346 » 11 mei 2016 17:48

De keuken is niet betrokken bij de all in deal? Dan kan je die toch gewoon laten uitvoeren met de oorspronkelijke materialen voor de oorspronkelijke prijs? Blijft dus inderdaad de vraag: wat behelst de all in deal?

Gesloten