[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Duitsetweedehandskeukens.be reageert niet meer
Pagina 1 van 1

Duitsetweedehandskeukens.be reageert niet meer

Geplaatst: 27 mar 2017 12:40
door Overing
Ik heb via Duitsetweedehandskeukens.be een keuken gereserveerd. Voor het reserveren moest ik een bedrag overmaken naar een Nederlands rekeningnummer als voorschot. Vooraf heb ik gebeld met dit bedrijf en gevraagd of ik het bedrag terug kreeg mocht de keuken niet passen. Dit hebben zij bevestigd, of ik kon een andere keuken kopen. Ik heb het bedrag overgemaakt, en vervolgens niets meer vernomen. Dit bedrijf reageert niet op enig contact, neemt geen telefoon meer op. Ben bang dat ik mijn geld (750 euro !!) kwijt ben.

[ongefundeerde passage verwijderd]

Re: Duitsetweedehandskeukens.be reageert niet meer

Geplaatst: 28 mar 2017 10:43
door NeoDutchio
Dus u ziet een keuken online, weet niet of het gaat passen, maar wil deze toch resereven. Wonderlijke manier van een keuken kopen.

Maar goed, wanneer is het geld betaald en hoe lang krijgt u geen contact meer met ze?

Re: Duitsetweedehandskeukens.be reageert niet meer

Geplaatst: 28 mar 2017 11:18
door berndv
geen idee waar u iets heeft gekocht of betaald, maar de website kan ik niet bereiken en ook google biedt niet heel veel info over deze site. Het getuigt wel van lef dat u zomaar aan een onbekende 750 euro betaalt, zonder dat er referenties zijn die gecheckt kunnen worden.

Re: Duitsetweedehandskeukens.be reageert niet meer

Geplaatst: 28 mar 2017 12:24
door stfwlk
Je kan je hier aansluiten bij de andere gedupeerden https://www.opgeletopinternet.nl/index. ... 068.0.html

Re: Duitsetweedehandskeukens.be reageert niet meer

Geplaatst: 28 mar 2017 13:10
door Julie4444
Overing schreef:Ik heb via Duitsetweedehandskeukens.be een keuken gereserveerd. Voor het reserveren moest ik een bedrag overmaken naar een Nederlands rekeningnummer als voorschot. Vooraf heb ik gebeld met dit bedrijf en gevraagd of ik het bedrag terug kreeg mocht de keuken niet passen. Dit hebben zij bevestigd, of ik kon een andere keuken kopen. Ik heb het bedrag overgemaakt, en vervolgens niets meer vernomen. Dit bedrijf reageert niet op enig contact, neemt geen telefoon meer op. Ben bang dat ik mijn geld (750 euro !!) kwijt ben.

[ongefundeerde passage verwijderd]
Ik denk dat het beste advies dat u kunt krijgen het volgende is:

Koop nooit meer iets via internet.

Ga naar een fysieke winkel in de echte wereld en ga met een echte verkoper praten, de echte keuken bekijken in de showroom, en maak nooit zomaar geld over naar een onbekende.

Re: Duitsetweedehandskeukens.be reageert niet meer

Geplaatst: 28 mar 2017 16:16
door werkbladenspecialist
@julie444 hoezo niet via internet kopen? ook een fysieke winkel kan vooruitbetaling vragen en failliet gaan. Veelal geven dergelijke bijna kantelende fysieke winkels nog extra korting als je alles vooruitbetaald. Het enige wat je wel hieruit kunt halen is dat aanbetalen zonder enige garantie bij een bedrijf dat je niet kent gevaarlijk is en bij voorkeur vermeden moet worden. Tel in dit geval er nog bij op dat de winkel in Belgiƫ gevestigd is wat ook nog een keer een juridische procedure complexer maakt. Vreemd vind ik dat het domein waarover dit topic gaat gewoon vrij is, het is niet geclaimd. Als het gaat om de site http://duitse2dehandsekeukens.be daar kun je op deze site de eigenaar van vinden. Hier staat ook een ander telefoonnummer dan op de site. Ik denk dat je anders gewoon aangifte moet doen (ook al is het in Belgie) Op de link hierboven is meer informatie over de site.

Re: Duitsetweedehandskeukens.be reageert niet meer

Geplaatst: 28 mar 2017 18:29
door Julie4444
werkbladenspecialist schreef:@julie444 hoezo niet via internet kopen?
Waarom specifiek deze TS, bedoel je? Omdat deze TS blijkbaar dermate onervaren is op het internet dat hij niet snapt dat die site niet deugt, het niet normaal is op basis van foto's zomaar geld over te maken naar andermans rekening, en dan achteraf gaat klagen.

Dat soort mensen (evenals mensen die bij malfide Chinese webshops (zie het dr oetker kledingwebshop topic) kunnen beter helemaal niets via internet kopen om te voorkomen dat ze bakken met geld naar oplichters blijven gooien.