[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • 123werkbladen.nl
Pagina 1 van 1

123werkbladen.nl

Geplaatst: 27 jun 2020 21:56
door BenHteW
Het gaat mij om de afhandeling van een klacht bij 123werkbladen.nl.
Dit bedrijf is onderdeel van de Brink holding met o.a. Brink keukens, 123apparatuur, 123keukens, 123werkbladen etc.

Ons composiet werkblad bestaande uit 4 delen is slechts 3 jaar oud en vertoond al geruime tijd allerlei vlekken, kringen en het lijkt wel of er craquelé onder het oppervlak zit. Een onafhankelijke specialist heeft vastgesteld dat het niet door het gebruik is gekomen of door ons toedoen.
Vervolgens ontvang je doodleuk een offerte voor een nieuw blad tegen een hogere prijs dan de aanschaf. In het kort, na een half jaar over en weer mailen, krijg je dit als antwoord van de verkoper "Op het ontstaan van vlekken op een composiet werkblad, kunnen wij en de fabriek u helaas geen garantie verlenen."

Dat is toch ongeveer het enige wat er fout zou kunnen gaan en waar een werkblad juist tegen bestand zou moeten zijn... wat een enorme arrogante houding van zo’n bedrijf.

Je levert dus als bedrijf gewoon een product wat niet geschikt is en veegt de constatering van een onafhankelijke expert gewoon van tafel.

Vandaar dit bericht, de service (of noem het after-sales) van dit bedrijf is dus ontzettend slecht of eigenlijk bestaat gewoon niet.
Ze hebben zelfs geen service of klachten afdeling en zijn ook niet aangesloten bij een geschillencommissie.
Je klacht wordt gewoon door een verkoper afgehandeld en die heeft nog steeds meer belang bij verkopen dan klachten oplossen, dat merk je aan alles.

Heeft er iemand nog een ideeën ?

Re: 123werkbladen.nl

Geplaatst: 28 jun 2020 12:23
door NeoDutchio
BenHteW schreef:
27 jun 2020 21:56
Ons composiet werkblad bestaande uit 4 delen is slechts 3 jaar oud en vertoond al geruime tijd allerlei vlekken, kringen en het lijkt wel of er craquelé onder het oppervlak zit. Een onafhankelijke specialist heeft vastgesteld dat het niet door het gebruik is gekomen of door ons toedoen.
Heeft de specialist ook gezegd waardoor het wel kan ontstaan? Het lijkt mij sterk dat er kringen en vlekken van binnenuit ontstaan. Als ik kijk naar de kenmerken van composiet, dan verkleurd het bij hitte en is minder vlekbestendig dan andere werk/keukenbladen.

Het ligt ook helemaal aan de kwaliteit welke eigenschappen je sneller of minder snel kan verwachten. Hoe meer kunststof, hoe goedkoper het wordt.

Bij u ligt in ieder geval de bewijslast dat het product non conform is. Er moet een oorzaak zijn.

Re: 123werkbladen.nl

Geplaatst: 28 jun 2020 12:31
door de auditu
Hoe stel je vast dat het niet door verkeerd gebruik komt?

Re: 123werkbladen.nl

Geplaatst: 28 jun 2020 14:42
door crazyme
U haalt wel (on)behoorlijk uit naar uw leverancier. Ik vraag mij af of dit terecht is. Na drie jaar gebruik zal u moeten aantonen dat de oorzaak van het probleem al aanwezig was bij levering. Dat doet (en kunt u waarschijnlijk) niet. Dat een onafhankelijk specialist (wie ?) zegt dat het niet uw schuld is, lijkt mij onwaarschijnlijk. In dat geval weet deze persoon ook wat de oorzaak dan wel is, en dat had u dan ook direct kunnen melden.

Een toontje lager zou meer gepast zijn in deze situatie.

Een hogere offerte is natuurlijk altijd mogelijk : zoveel producten worden niet goedkoper na 3 jaar.
Het kan natuurlijk ook zijn dat ze u niet meer als klant willen hebben.

Re: 123werkbladen.nl

Geplaatst: 28 jun 2020 20:44
door Komkommertijd
Welke materiaal Composiet?

Ik heb bij zowel Ikea als Hornbach vaak gelezen wat er wel en niet mag en hoe je moet onderhouden.

Kan het tegen hitte en hoeveel, en ook zuren en zo?
Ga maar eens Rabarber koken in een Aluminium pannetje en veel Succes met je Vergiet.
Hoe oud die pan dan is doet er niet toe, maar het zuur zal elke Aluminium pan, indien er geen Coating als Teflon of zo op zit vernielen.